Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SALON KOSMETYCZNO-FRYZJERSKI -SOLARIUM ,,CLAUDIA,, LUCYNA KIEPER-URBAN

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 LUBIN pawia 35/A
Telefon: 76 8491215 Kom. 695041975 Fax: 768491215
Adres e-mail: salon(małpa)claudia.lubin.pl
Strona internetowa: WWW.CLAUDIA.LUBIN.PL
NIP:
6921420935
Opis działalności: SALON KOSMETYCZNO-FRYZJERSKI-SOLARIUM Słowa kluczowe: MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA, PEELING KAWITACYJNY, PRASUJEMY ZMARSZCZKI I CELLULIT, PRZEDLUZANIE WŁOSÓW, ZAMYKANIE NACZYN KRWIONOSNYCH, SOLARIUM NR 1 W LUBINIE Z BRYZA , AROMA ,KLIMA ,MP3, PRZEWODNIKIEM GŁOSOWYM,TIPSY,MANICURE,PEDICURE

Ocena: 90% pozytywna 10x 2x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 3x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 8x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3764
Data utworzenia profilu: 2010-05-02 21:44:45
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-18 22:58:55 

Opinie o SALON KOSMETYCZNO-FRYZJERSKI -SOLARIUM ,,CLAUDIA,, LUCYNA KIEPER-URBAN

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Przepiękny salon, a w nim bardzo utalentowane panie. Korzystam juz wiele lat i nigdy się nie zawiodłam. Mogę szczerze polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2015-10-16 19:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam zadbac o stopy ,pedikir wykonany profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aga dnia: 2015-05-20 12:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowe miejsce stworzone z klasa, teraz jest to salon z prawdziwego zdarzenia. Polecam nowa pania od paznokci wykonywalam paznokcie zelowe mam juz je miesiac i zadnych wad , za pare dni jestem umowiona na odrosty. Polecam rowniez fryzjerke
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: edyta dnia: 2015-04-29 16:51:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nowe miejsce salonu niby ladniejsze,wieksze,ale tej atmosfery i klimatu brak.nie jest już tak swojsko na luzie.a zele które robiłam u nowej pracownicy po dwóch dniach odprysnely.niby lepiej ale....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aga dnia: 2015-04-26 16:21:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi kosmetyczne rewelacyjne. Polecam. Pani Lucyna jest profesjonalnie przygotowana i dokształcona w tej branży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gabi dnia: 2015-02-06 09:40:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ladnie,mila atmosfera,profesjonalizm kosmetyczek.fryzjera odradzam.chodzilam do poprawki,a i tak nie tak jak chciałam.nudna muzyka
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2015-01-05 10:48:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza hybryda jaką miałam robioną hybryda szybko odpryskuję zrobiona szybko i nie dokładnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hybry dnia: 2014-08-25 12:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czysto milo.siedzac godzinami robiąc wlosy można usnąć... ok.poza smetna muzyka.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka od kilku lat dnia: 2013-10-23 08:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od wielu lat korzystam z usług i jestem zadowolona.ostatnio robiłam tipsy.dopelnialam już kilkakrotnie .i swietnie wygladaja.sa trwale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2013-10-15 08:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani od paznokci fachowo wykonuje swoja prace.jest mila i doradzi.w szczególności polecam hybrydy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2013-10-12 18:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniały zakład, przyjemna atmosfera, idealnie czysto i kulturalnie. zabiegi przeprowadzane są w miłej atmosferze,a przedewszystkim profesjonalnie. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka od 5 lat dnia: 2011-05-05 13:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SPRAWDZIŁAM OSOBIŚCIE ZABIEGI LASEROWE -USUWAŁAM WĄSIKA I WŁOSIENIE POD OPACHAMI .PO 5 ZABIEGACH JUZ NIE MAM SLADU PO ZBEDNYM OWŁOSIENIU.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-07 22:51:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W SALONIE MOZNA ZADBAC O TWARZ, WLOSY I CIAŁO. SKORZYSTAC Z ZABIEGOW MEDYCYNY ESTETYCZNEJ ORZA ZABIEGOW NA NOWOCZESNYM SPRZECIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-02 21:47:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją