Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Kamil Durdziński

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-200 Sosnowiec Warszawska 10/3
Telefon: Kom. 503968152
Adres e-mail: kamildurdzinski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokatdurdzinski.pl
NIP:
644-324-21-88
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka, prawo rodzinne, cywilne, karne, spadkowe, rzeczowe, nieruchomości, wykroczenia Słowa kluczowe: adwokat prawnik sosnowiec

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2112
Data utworzenia profilu: 14.03.2016 18:38:23
Data ostatniej aktualizacji: 14.03.2016 18:38:23 

Opinie o Adwokat Kamil Durdziński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P O L E C A M, w rozwodzie udało mi się osiagnąć to co chciałem, wczesniej rodzice zlecili Panu Mecenasowi sprawę majątkową, też są zadowoleni. Nie drogo, dobry kontakt, elastyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 11.09.2019 10:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, na prawdę super mi Pan pomógł. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniiii dnia: 05.02.2019 11:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam, dobrze się gada, pełen profesjonalizm, kltura, zawsze dostepny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JacKot dnia: 25.10.2018 10:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, pełne zaangażowanie. Perfekcyjnie przeprowadzona sprawa rodzinna zakończona sukcesem na pierwszej rozprawie. Zdecydowanie polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 08.03.2018 06:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny, rzeczowy, konkretny, dyspozycyjny,z ogromną wiedzą prawniczą, a przy tym bardzo miły i sympatyczny, budzący zaufanie. Świetne podejście do klienta. Polecam wszystkim bez względu na rodzaj sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Greń dnia: 27.07.2017 09:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam. Profesjonalnie wszystko załatwione, a do tego bardzo fajny i sympatyczny gość. Nie było też problemu z ratami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Christian dnia: 10.07.2017 07:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam w sprawach rodzinnych. Super. Kuzyn korzystał z mojego polecenia w sprawie spadkowej, która zahaczyla tez o mnie i również bezbłędnie z pozytwnym zakończeniem. Duża dyspozycyjność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia S dnia: 24.04.2017 12:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bezbolesny rozwód, perfekcyjnie przeprowadzony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: furla dnia: 14.03.2016 18:39:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją