Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anczok Andrzej, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-048 Katowice Kościuszki 23/6
Telefon: Fax: 322539398
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, cywilne (w tym: rodzinne, alimenty, prawo pracy, spadki, o zapłatę, odszkodowania, gospodarcze, przedsiębiorcy), karne

Ocena: 77% pozytywna 7x 2x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 77% bez zastrzeżeń 7x 2x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4760
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-14 14:05:20 

Opinie o Anczok Andrzej, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomógł mi przy sprawie egzekucji polskiego wyroku w Norwegii. Miałam dobry kontakt z nim, tel., mail. Wynagrodzenie nie za wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-02-13 13:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług adwokata Andrzeja Anczoka w negocjacjach z pracodawcą. Jestem zadowolony. Po dobrze przeprowadzonych mediacjach, w których mnie reprezentował ten adwokat większość pieniędzy za pracę w godzinach nadliczbowych i za urlop(feriepenger) otrzymałem od pracodawcy. Grzegorz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 17:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze poprowadził mi sprawę odszkodowawczą (kolizja samochodowa). Mimo pierwszego wyroku niekorzystnego odwołał się w moim imieniu i ostatecznie ponownie rozpoznano sprawę i zasądzono mi odszkodowanie od firmy ubezpieczeniowej. Polecam adwokata Andrzeja Anczoka jako kompetentnego w takich sprawach. Wojciech H.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech H. dnia: 2014-08-20 22:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Andrzej Anczok z Katowic prowadził moją sprawę pracowniczą (pracowałam bez umowy o pracę, a pracodawca nie chciał dać mi pisemnej umowy mimo, że obiecał). W ubiegłym tygodniu uprawomocnił mi się wyrok, w którym sąd ustalił, że istniała umowa o pracę, zasądził mi brakujące wynagrodzenie, w tym także za nadgodziny. Pracodawca zobowiązany jest do wydania mi świadectwa pracy za cały prawie roczny okres pracy. Jestem naprawdę zadowolona z prowadzenia sprawy, rzeczowego kontaktu oraz niezbyt wysokiej ceny jak na adwokata. Joanna Witkowska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-05-31 23:49:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN ANCZOK MECENAS???? SKIEROWAŁEM SIE BO CZYTAŁAM OPINIE POZYTYWNE O NIM DOKUMENTY TRZYMAŁ 5 TYGODNIE MIMO JEGO DEKLARACJI DO JEDNEGOO TYGODNIA!! CZY SIE PODEJMIE CZY NIE NIEMOZNA SIĘ BYLO Z NIM SKONTAKTOWAĆ AŻ WRESZCIE ŁASKAWIE ODZWONIŁ A NA KOŃCU PRZED ZŁOŻENIEM DO SĄDU POWIEDZIAŁ ŻE W SĄDZIE NIEWYGRAM I TO NIEMA SENSU BO NIEWYGRAM A ON SIĘ TEGO NIEPODEJMIE TO TRZEBA MIEĆ TUPET JA ŚMIEM TWIERDZIĆ ŻE TA CAŁA KATOWICKA PALESTRA ADWOKATÓW TO PRZEBIERAŃCY BEZ ZASAD MORALNYCH I ETYCZNYCH ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEGO TYPU OSOBĘ A POZYTYWNE OPINIE KTOŚ IM PISZE NA ZAMÓWIENIE NIEMA USPRAWIEDLIWIENIA NA TO POSTĘPOWANIE TEGO PANA
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: adam dnia: 2014-05-25 07:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził moją sprawe rozwodową ,żona wniosła pozew z mojej winy,trafiłem do adwokata z polecenia mojego kolegi ,któremu mecenas prowadził sprawę o alimenty ,ja jestem zadowolony , adwokat przystępny i ludzki a na dodatek rozwód orzeczony w końcu został nie z mojej winy ,obyło sie bez wywlekania brudów .Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: witold dnia: 2013-05-23 23:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam nieuregulowane sprawy spadkowe i majątkowe w Sądzie , zaniedbane przeze mnie od kilku lat , znajoma poleciła mi właśnie tego adwokata.Jestem mile zaskoczona rzetelnością i terminowością poza tym w sposób zrozumiały dla mnie przekazuje mi na bieżąco wszelkie informacje o sprawie , która jest jeszcze w toku , ale myślę że zakończy się dla mnie pomyślnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina J. dnia: 2013-05-09 17:04:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik bardzo niekompetentny, typ naciągacza. Nie zagłębia się w sprawę w ogóle, tak naprawdę klient musi przygotować cały materiał procesowy a on jest żeby był. Do czasu kiedy skasuje przelew trochę wykazuje zainteresowania, później nawet nie odbiera telefonów. Bardzo słaby.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-12-17 14:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w mIŁY I RZECZOWY SPOSÓB PRZEKAZUJE INFORMACJĘ KLIENTOM PROSTYM I ZROZUMIAŁYM SŁOWNICTWEM POLECAM JA SIĘ ROZWODZIŁAM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUGI Z CENY TEŻ .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANNA WAWOCZNY dnia: 2010-03-25 17:59:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją