Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anita Hnatyszyn Kancelaria Notarialna Warszawa Mokotów Hnatyszyn Notariusz Mokotów

Zawód: Notariusz 
Adres: Mazowieckie, 02-653 Warszawa Al. Niepodległości 35/4
Telefon: 22 404-11-99 Kom. 608322130 Fax: 22 404-11-99
Adres e-mail: hnatyszyn(małpa)notariusze.waw.pl
Strona internetowa: notariusz-mokotow.com
NIP:
4990161157
Opis działalności: akty notarialne,rygory egzekucji,poświadczenia dziedziczenia,testamenty,intercyzy,umowy spółek,poświadczenie,sprzedaż,darowizna, Słowa kluczowe: notariusz warszawa,notariusz warszawa mokotów,kancelaria notarialna warszawa,notariusz mokotów,notariusz ursynów,notariusz centrum

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: 100% niskie 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4004
Data utworzenia profilu: 2014-01-17 13:45:49
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-13 22:24:28 

Opinie o Anita Hnatyszyn Kancelaria Notarialna Warszawa Mokotów Hnatyszyn Notariusz Mokotów

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. Od wielu lat niezmiennie, doradzam innym pomoc Pani Notariusz Anity Hnatyszyn. Nie wiesz jak sobie poradzić z prawnymi zagwozdkami?, chcesz posiadać nie tylko w ręku akt sprzedaży mienia, pełnomocnictwo czy testament otrzymasz go z mega poradę prawniczą, to właśnie tu odnalazłam spokojne wyjaśnienie co należy zebrać w dokumentacji, porady od a do zet by żaden urząd, sąd nigdy nie podważył dokumentów sporządzonych w tej Kancelarii. Dodatkowo bardzo miła pomoc Asystenta Pani Notariusz Pana Miłosza, jeśli Pani Anita nie może podjąć rozmowy nie czuje się spychologii, co zdarzyło mi się nie raz u innych zapracowanych Notariuszy. P O L E C A M
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jowita G. dnia: 2019-05-18 08:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Nie tylko w dziedzinie Notarialnych porad a również prawnych wskazówek.Szczerze polecam i dziękuję za współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław i Ida G. dnia: 2019-05-16 19:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Anita Hnatyszyn notariusz z mokotowa w warszawie robiła mi pilne rygory egzekucji, jak przyjechałam w sobotę, zrobiła od reki i niedrogo. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-02-18 15:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja w Kancelarii anity Hnatyszyn robiłam już trzeci akt - zaczełam od nabycia spadku, a potem musiałam wszystko po kolei "odkopać" i musze powiedziec, ze notariuszka jest naprawde dobra, z doświadczeniem i zyczliwa. szczerze polecam osobom, które mają zagmatwane sprawy, jak moja:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-08-22 10:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem u P.Anity umowe spolki z o.o., a potem jeszcze zmiane i mimo, że było na szybko, z dnia na dzień, wszystko było ok. Widać, że się zna na spółkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: szybko, sympatycznie i niedrogo
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-03-13 11:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tą notarjuszkę. Bardzo miła atmosfera, kobieta pełna serdeczności i pomocna. Dotego niedroga. Znalazłem ją na stronie notariusz-mokotow.com. Jakbyco to polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2014-03-06 16:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam u tej notariuszki akt w niedzielę, w całej Warszawie nie chcieli mnie przyjąć. Zrobiła akt praktycznie od ręki, wszystko wyjaśniła. Fajna, rzeczowa, widać, że zna się na rzeczy. I nie zdziera:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zosia 1_1 dnia: 2014-01-17 18:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie terminy aktów, kompetentna, a przy tym życzliwa obsługa. Akty sporządzane są też w soboty i niedziele.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Malwina 69 dnia: 2014-01-17 13:47:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją