Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grupa Drewhome Sp. z o.o. Sp. k.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa  
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Komorowskich 29
Telefon: Kom. 570 007 200
Adres e-mail: biuro(małpa)drewhome.pl
Strona internetowa: www.drewhome.com.pl
NIP:
553-252-09-78
Opis działalności: DrewHome jest firmą specjalizującą się w budowie domów szkieletowych. Stosowana przez nas technologia umożliwia szybką budowę komfortowych i ciepłych budynków mieszkalnych. Swoje domy stawiamy w różnych rejonach Polski oraz za granicą. Słowa kluczowe: budownictwo szkieletowe, domy drewniany, szkielet drewniany, domy energooszczędne, budownictwo energooszczędne, dom pod klucz, szybka budowa domu, domy tanie w budowie

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1259
Data utworzenia profilu: 2016-03-01 15:58:31
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-01 15:58:31 

Opinie o Grupa Drewhome Sp. z o.o. Sp. k.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma stawiała dla mnie konstrukcję drewnianą. Przyjechali zgodnie z harmonogramem i zakończyli dokładnie w czasie. Przeróbki i zmiany, który pojawiły się po drodze wprowadzano na bieżąco, bez żadnego problemu - łączenie ze zmianą konstrukcji dachu. Świetni fachowcy, którzy nie tylko dobrze wykonali swoją robotę, ale zgłaszali własne uwagi i robili np. dodatkowe wzmocnienia, które ich zdaniem były niezbędne. Jestem bardzo zadowolony i życzyłbym sobie, że wszystkie firmy, z którymi współpracowałem były tak rzetelne i fachowe. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-07-24 09:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam firmę DrewHome. Fachowa obsługa, pełen profesjonalizm, pomoc na każdym etapie inwestycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Szybko i bezproblemowo.
Opinia dodana przez: Beata H. dnia: 2017-07-20 09:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,sprawnie i solidnie. Bardzo polecamy budowac z DrewHome.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa Jesionowska dnia: 2017-07-19 13:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem wykonanie domu budowanego techniką szkieletową firmie DrewHome i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. Mogę powiedzieć tyle: wysoki poziom wykonania prac jak również fachowe doradctwo i najlepsze rozwiazania to cechy którymi charakteryzuje się firma DrewHome. Mieszkam na stałe 400 km od miejsca w którym rozpocząłem budowę i moja znajomość zagadnień związanych z budowlanką była ograniczona - właściciele firmy służyli mi poradą od pierwszego kontaktu. Na bieżąco informowano mnie o postepach prac na różnych etapach (również poprzez dokumentacje fotograficzną). Co do jakości wykonania - nie mam żadych zastrzeżeń, perfekt. Obdarzyłem firmę panów: Roberta i Wojciecha pełnym zaufaniem i nie zawiodłem się. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę DrewHome
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-07-19 11:33:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowałem z tą firmą swój dom ponad 2 lata temu. Dom użytkuję już 2 sezony grzewcze. Nikt nie chce nam wierzyć, jak niewiele płacimy za ogrzewanie, bo jest to ok 1/3 energii potrzebnej do ogrzania domu murowanego. Współpraca z DrewHome układała się dość dobrze, choć już wtedy miałem wrażenie, że właściciele firmy maja za dużo pracy, co skutkowało niewielkimi opóźnieniami. Były 2 poprawki związane z pęknięciami płyt po zimie, naprawę wykonano po o 3 tygodniach od zgłoszenia. Ogólnie jestem zadowolony. Drugi raz również budowałbym dom z panem Robertem i z panem Wojtkiem. Pozdrawiam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystko ok
Opinia dodana przez: LechS dnia: 2017-07-17 21:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzostwo Świata w najlepszym wydaniu. Ceny przeciętne, za to jakość pracy i materiałów - górna półka. Stosunek cena/jakość najlepszy na rynku. Każda z brygad - to klasa sama dla siebie a jakość wykonania i kultura pracy - książkowa. Klient nigdy nie jest pozostawiony sam sobie i zawsze dostaje komplet informacji... Wyszła mi z tego laurka - ale cóż, skoro taka jest prawda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RudiRJ dnia: 2017-07-12 14:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna, kompetentna. Jakosc swiadczonych uslug na najwyzszym poziomie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Terminowa
Opinia dodana przez: Marta Iwanczak dnia: 2017-07-11 00:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po podjęciu decyzji o budowie domu przez firmę DREWHOME byłam pełna obaw, ponieważ budowa odbywała się "zdalnie", 100 km od miejsca zamieszkania. Jednak profesjonalizm budujących i komunikatywność, a zwłaszcza pomoc pana Wojtka i Roberta w podejmowaniu decyzji technicznych sprawiły że moja inwestycja powstała szybko, bez problemów i mój dom jest dokładnie taki, jaki sobie wymarzyłam. Chciałabym też bardzo docenić mojego majstra na budowie, pana Marcina, takich ludzi wśród budowlańców trudno spotkać. Mogę całkowicie szczerze polecić firmę DREWHOME dla klientów chcących szybko i solidnie wybudować dom szkieletowy - moja budowa była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem Pozdrawiam wszystkich pracowników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-11-23 08:50:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją