Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marcela Zielińska

Zawód: Masażysta 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Podwale 73/24
Telefon: Kom. 793-495-793
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.marcela-masaz.pl
Opis działalności: gabinet masażu Słowa kluczowe: masaż leczniczy, punkty spustowe, masaż relaksacyjny, masaż sportowy, masaż gorącymi kamieniami, masaż bańką chińską, zdrowie, spa, relaks

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3301
Data utworzenia profilu: 12.02.2014 16:21:57
Data ostatniej aktualizacji: 23.02.2016 07:38:39 

Opinie o Marcela Zielińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie znalazłem profesjonalny gabinet, wszystko tak jak powinno być, świetne masaże, miła i uśmiechnięta obsługa, aż chce się tam przychodzić i wracać! Pozdrawiam Panią Marcelę najlepszą masażystkę we Wrocławiu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Chris dnia: 30.05.2014 15:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna i miła osoba, we właściwym miejscu i we właściwym fachu. Polecam każdemu, kto potrzebuje pozbycia się punktów spustowych i uzyskania pełnego relaksu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aleksandra Rzadkowska dnia: 16.04.2014 18:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją wizytę w gabinecie Najlepszego Masażu w Mieście oceniam bardzo pozytywnie. Wysoka jakość usług idzie w parze z uczciwymi cenami. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 03.03.2014 12:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marcela to prawdziwa profesjonalistka. Wykonywałam u Pani Zielińskiej kilka razy masaż bańką chińska i nie poznaje własnego ciała:) Brzuch i nogi są o niebo bardziej jędrne i... wydaja sie szczuplejsze! I to wszystko w przemiłej atmosferze i za niewielką cenę. Jak tylko mam możliwość zawsze chętnie zaglądam do Pani Marceli. Jej masaże sprawiają cuda :) Które my kobiety przecież tak uwielbiamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ursulka dnia: 27.02.2014 09:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: regularnie odwiedzam Panią Marcelę- z całą pewnoscia jest to fachowiec, do tego z pasja! systematyczne wizyty pomogły mi w przewlekłych bolach kregosłupa, szczegolnie odcinka ledzwiowego. Od jakiegos czasu walczymy tez z cellulitem(masaz banką chinską)- juz po pierwszym zabiegu byly widoczne efekty! serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 24.02.2014 23:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marcela to świetny fachowiec, masaż wykonuje bardzo dokładnie z wyczuciem. Jest to niezwykle ciepła osoba, która wykonuje swój zawód z pasją, co jest niestety rzadkością w tym kraju. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sg4sj dnia: 22.02.2014 18:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na masażu relaksacyjnym. Już po zejściu ze stołu zauważyłem, że potreningowy ból mięśni zniknął (normalnie utrzymywał się przez 2-3 dni), poza tym masaż faktycznie zadziałał odprężająco. Pani Marcela mimo młodego wieku ma spore doświadczenie, ponadto bardzo poważnie podchodzi do swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ITGuy dnia: 16.02.2014 17:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaż po sesji bardzo pomógł. Dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radek dnia: 12.02.2014 18:20:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją