Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Berendowicz Kancelaria Zabrze Wojciech Berendowicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-809 Zabrze Sikorskiego 118
Telefon: 32 720 28 02 Kom. +48 698950367
Adres e-mail: kancelaria(małpa)berendowicz.pl
Strona internetowa: www.berendowicz.pl
NIP:
2220887816
Opis działalności: Specjalizujemy się w obsłudze prawnej przedsiębiorców i klientów indywidualnych, działających we wszystkich przewidzianych prawem formach, zapewniając wysoki stopień poufności i zaangażowania, a także profesjonalizm działania. Słowa kluczowe: adwokat, radca prawny, porady prawne, obsługa prawna, kancelaria, adwokat zabrze

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 13x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1833
Data utworzenia profilu: 2015-07-18 02:24:12
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-23 01:28:30 

Opinie o Adwokat Berendowicz Kancelaria Zabrze Wojciech Berendowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wiedzą co robią i mają doświadczenie w prowadzeniu spraw sądowych. Trafiłem z ciężką sprawą do tej kancelarii, a jednak udało nam się ją wygrać. Dziękuję Mecenasowi, zaangażowanie i poczucie bezpieczeństwa na każdym etapie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-08-19 00:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat który potrafi słuchać klientów i rozwiązywać problemy. Jasna współpraca z pełnym zaangażowaniem. Dzięki niemu udało mi się z powodzeniem zakończyć sprawę rozwodową i uzyskać wysokie alimenty. Serdecznie Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Bielarczyk dnia: 2017-07-14 23:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście z dużym zaangażowaniem w sprawę. Dzięki temu wygrałam sprawę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2017-04-17 11:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Wojciecha Berendowicza rzetelnie wywiązała się z prowadzenia sprawy naszej firmy z nieuczciwym dłużnikiem. Pan Mecenas wykazał się sumiennością i zaangażowaniem, za które dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2016-12-11 00:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem mecenasem Berendowiczem. Jest rzetelny, zawsze dobrze przygotowany i na każdym kroku wspiera klienta oraz udziela pomocy. Dzięki niemu wygrałem dość skomplikowaną sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomi dnia: 2016-10-01 11:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością polecam Kancelarię Pana Mecenasa Berendowicza. Sprawa o dział spadku załatwiona po mojej myśli, a ja cieszę się z uzyskanej spłaty od przeciwnika. Jeszcze raz polecam. Krysia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2016-08-09 17:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam kontakt z Kancelarią. Zgłosiłem się po poradę prawną i otrzymałem rozwiązanie mojego problemu w sprawie podziału spadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martens dnia: 2016-05-19 00:51:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się w celu otrzymania porady prawnej i złożenia pozwu do Sądu o zapłatę. W kancelarii zostałem poinformowany o poszczególnych etapach dochodzenia swoich roszczeń, rozpoczynając od polubownego załatwienia sporu po złożenie pozwu o zapłatę do Sądu. Koszt porady prawnej był nie wygórowany. Miła i fachowa obsługa klienta. Aha no i sprawa zakończona sukcesem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dudi dnia: 2016-04-06 23:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Duże zaangażowanie w prowadzonych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AB dnia: 2016-02-08 01:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Berendowicz prowadził mi sprawę o podział majątku - dzięki jego zaradności udało się to załatwić szybko, ze znaczną dla mnie spłatą. Poza tym mogłam liczyć na pomoc w innych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Skolim dnia: 2015-12-21 16:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecamy Pana Mecenasa!!! Pełen profesjonalizm, wysokie zaangażowanie,działa szybko i skutecznie. Zawsze przygotowany do rozmowy.Czuliśmy się przy nim zawsze swobodnie i bezpiecznie!!! Każdemu polecamy tylko jego!!!! Dziękujemy za wszystko jest Pan super! Pozdrawiamy serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof i Ewa dnia: 2015-10-30 19:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat, prowadził moją sprawę o odszkodowanie. Sprawnie ale przede wszystkim skutecznie i z wysokim profesjonalizmem. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-10-16 11:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki zaangażowaniu Pana mec. udało mi się znacznie podwyższyć alimenty od byłego męża. Polecam bardzo serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-09-21 22:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Berendowicz prowadził mi rozwód przed Sądem Okręgowym w Gliwicach i wszystko skończyło się tak jak zakładałem łącznie z podziałem majątku - rozwód z winy żony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-08-22 12:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana mec. Pomógł mi wygrać sprawę o zapłatę i wszystko udało się ściągnąć od drugiej strony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-07-25 13:39:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją