Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Tamara Pokrzywka-Bensalem

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 30-534 Kraków ul. Limanowskiego 26/5
Telefon: 22 181 55 30 Kom. 690 921 465
Adres e-mail: adwokat(małpa)bensalem.pl
Strona internetowa: www.bensalem.pl
NIP:
6792865953
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka specjalizująca się w prawie rodzinnym, prawie cywilnym, prawie pracy, prawie gospodarczym oraz administracyjnym. Kancelaria wielokrotnie doceniana przez klientów za pełne zaangażowanie w powierzane sprawy oraz wysoką skuteczność. Słowa kluczowe: dobry adwokat kraków, kancelaria adwokacka, prawnik,dobry adwokat rozwód, adwokat alimenty, adwokat podział majątku, adwokat spadek, adwokat prawo cywilne, adwokat prawo pracy, adwokat sprawy cudzoziemców, adwokat legalizacja pobytu

Ocena: 100% pozytywna 21x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 18x 3x 1x
Ceny usług: 85% niskie 12x 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 8970
Data utworzenia profilu: 2014-01-17 17:10:29
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-18 16:08:31 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Tamara Pokrzywka-Bensalem

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, konkretny adwokat który nie marnuje czasu. Wstępna porada wydawała mi się droga ale okazało się że o tyle tańsze jest potem prowadzenie sprawy. Ja skorzystałem z pomocy w zakresie prawa nieruchomości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arti dnia: 2018-11-13 13:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również po rozwodzie i podziale majątku. Polecam bardzo :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: C.Teresa dnia: 2018-02-13 11:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezbłędnie poprowadziła moją sprawę o podział majątku po rozwodzie. Kapitalnie odnajduje się na sali sądowej, zawsze była dobrze przygotowana na rozprawę. Dzięki niej udało się naprawdę sprawiedliwie podzielić majątek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RobertKec. dnia: 2017-06-06 17:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki p. Tamarze jestem szczęśliwie rozwiedziona i zaczynam nowe życie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AKapełko dnia: 2017-04-19 18:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie zakończona sprawa spadkowa. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2017-03-28 10:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niewiarygodne jak sprawne i przemyślane działanie adwokata może przyspieszyć sprawę rozwodową. Przyleciałem z zagranicy specjalnie na sprawę, pewien zbieg okoliczności sprawił że sąd nie mógł jej zakończyć od razu. To niewiarygodne ale dzięki Pani Tamarze udało się tego samego dnia załatwić wszystko i do sprawy zaangażować drugi skład sędziowski - co pozwoliło zakończyć sprawę tego samego dnia! Gorąco ją polecam, ma duże doświadczenie i wie jak rozmawiać z sądem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2017-02-07 12:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokaci z kancelarii bardzo w porządku. Sprawnie i niedrogo doradzili w mojej sprawie firmowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gajder dnia: 2016-06-22 11:47:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa sądowa się strasznie przeciągnęła, ale obsługa Kancelarii ok. Ceny dosyć wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-26 11:20:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczegółówość i jakość merytoryczna poracy na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo w cenie mogłem zadawać jeszcze pytania telefoniczne. Wszystko w przyzwoitej cenie - inny krakowski adwokat wział ode mnie tyle za jedną któtką konsultację. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ralf dnia: 2015-10-06 11:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co najbardziej mi zaimponowało w tej Kancelarii to bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. W najgorętszym okresie otrzymywałem natychmiastowe odpowiedzi na maile które pisałem nawet o 10, 11 w nocy. Spotkałem się tutaj z zaangażowaniem na całkiem innym poziomie. Jeżeli komuś zalezy na adwokacie, który się naprawde angażuje w sprawę to to jest właściwy adres!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WArtur dnia: 2015-08-13 14:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałam zadowalającą pomoc w zakresie prawa pracy. Ceny wysokie, ale przynajmniej w zakresie prawa pracy pracują tam specjaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: OlgaW. dnia: 2015-06-10 14:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem im sprawę i w zasadzie o nic się nie musiałem już martwić. Miałem pełną informację o tym co się dzieje i byłem zawsze szczegółowow przygotowywany do każdej rozprawy. Sprawa wygrana także plecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-05-28 13:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pani mecenas przypadkiem i jestem bardzo zadowolona ponieważ dzięki Jej poradom prawnym i pozwie jaki napisała udało mi się wygrać sprawę rozwodową
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2015-01-11 23:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Tamary, dzięki niej rozwiązałam swój problem spadkowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-11-26 13:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam że rzeczywiście zna się na prawie rodzinnym. Pomogła mi wywalczyć w sądzie alimenty w wysokości, która rzeczywiście sie moim dzieciom należała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JuttaSchm. dnia: 2014-09-30 16:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: specjalistka od prawa rodzinnego, pomogła mi uzyskać rozwód z orzeczeniem winy. Sprawa kosztowała dużo nerwów, ale w końcu się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: g.z. dnia: 2014-09-02 14:28:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przygotowywali mi w jej kancelarii 2 umowy, trochę długo im to zajęło, ale umowy bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R.L. dnia: 2014-08-20 15:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie korzystałem z usług Pani Mecenas w zakresie prawa administracyjnego i karnego. Dzięki Jej profesjonalizmowi oraz osobistemu zaangażowaniu, niemalże wszystkie sprawy zostały zakończone zgodnie z moimi oczekiwaniami. Poleciłem Ją moim znajomym i z tego co się orientuję, również są z jej usług zadowoleni. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2014-07-06 19:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mojej przyjaciółce z Ukrainy, która miała poważne problemy z legalizacją pobytu w Polsce. Wykazała się dużym zrozumieniem jej sytuacji. Bez dwóch zdań polecam cudzoziemcom borykającym się z Polskim aparatem państwowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-06-05 10:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest błyskotliwa i ofensywne na sali sądowej, czułam się przy niej pewnie na każdej z moich rozpraw, moja sprawa rozwodowa była dość skomplikowana ale Pani Tamara świetnie sobie z nią poradziła!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DianaP. dnia: 2014-04-28 14:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sąd przyznał mi tego adwokata z urzędu. Jestem zadowolona, dzięki tej Pani miałam krótszą karę. Jak będę miała inną sprawę napewno skorzystam z usług tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pyza dnia: 2014-03-19 09:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problemy ze wspólnikiem, skorzystałem z usług Pani Adwokat i bardzo mi to pomogło, mogę szczerze polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michu dnia: 2014-02-12 15:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chodzi o prawo rodzinne to jest to najbardziej kompetentny adwokat z jakim miałem przyjemność. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rozwiedziony dnia: 2014-01-17 17:14:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją