Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Maja Majorek

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-410 Łódź Piotrkowska 37/8
Telefon: Kom. 535 90 90 50
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-majorek.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Sprawy karne, cywilne, rodzinne Słowa kluczowe: rozwód, alimenty, kontakty, władza rodzicielska,

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 10x 6x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 995
Data utworzenia profilu: 2015-12-13 20:52:57
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-17 18:23:10 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Maja Majorek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłem, że są jeszcze adwokaci którym zależy i się starają. Brawo za zaangażowanie i życzę aby szybko nie przeszło wraz ze stażem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyniu74 dnia: 2017-06-05 11:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Majorek jest bardzo profesjonalna. W mojej sprawie zrobiła świetną robotę. Jeśli w przyszłości będę potrzebował pomocy z pewnością jeszcze raz się do niej wybiorę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AndrzejK dnia: 2017-04-02 17:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Było ciężko, byłam przestraszony i pogubiona. Człowiek chyba najbardziej boi się niewiedzy. Adwokat nie musiała mi wszystkiego tłumaczyć a jednak poświęciła czas na "wyklad" omawiając możliwe rozwiązania. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2017-03-30 21:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobry poziom merytoryczny, zwraca uwagę na detale, dobrze przygotowana do rozpraw i słucha, co jest najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MałgorzataWasińska dnia: 2017-03-20 10:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenas trafiłam właśnie poprzez tę stronę, potrzebowałam adwokata, który pomoże mi w rozwodzie. Nigdy nie byłam w sądzie i bardzo się stresowałam. Sprawa nie była łatwa, ale dzięki Pani Majorek wszystko zakończyło się dobrze, a były mąż jest już tylko złym wspomnieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna M. dnia: 2017-03-06 15:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, konkretnie i bez owijania. W końcu ma ktoś pojęcie a nie gada bzdury jak mój poprzedni pełnomocnik. Duży plus za szybki kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HieronimBr dnia: 2017-02-24 10:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Majorek- profesjonalna, rzetelna obsługa. Solidne i dociekliwe rozpoznanie stanu faktycznego. Uczynna i zawsze życzliwa. Dzięki Pani Mecenas Majorek zakończyła się moja trudna sprawa rozwodowa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maria Szat. dnia: 2017-02-22 14:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kawał drogi muszę dojeżdżać ale warto. Dobre opinie, na razie potwierdzają się, oby tak dalej w 2 sprawie. Sprawa toczyła się 8 miesięcy i mam to co chciałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-22 01:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszukałam Panią Adwokat na tym portalu i opinie się potwierdziły:) Jeszcze czekamy na wyrok ale dobre zabezpieczenie już jest a biorąc pod uwagę zaangażowanie Pani Mai - jestem bardzo dobrej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AntoninaKK dnia: 2017-02-04 23:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Mecenas osobom, które poszukują rzetelnego i skoncentrowanego na sprawie adwokata. Prowadziła moją sprawę z pełnym zaangażowaniem, odpowiadała na wszelkie pytania i" po ludzku" tłumaczyła zawiłości prawne. Bardzo dziękuję i jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Meg dnia: 2017-02-03 16:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Panią adwokat od kilku lat, po moim rozwodzie poleciłem ją kilku znajomym i nie mogę powiedzieć złego słowa. Wszyscy zadowoleni no i ceny ma przyzwoite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel Marciniak dnia: 2017-01-27 09:36:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry, rzetelny adwokat, nie zdziera, przykłada się do spraw, tłumaczy wszystko krok po kroku. Dobry kontakt osobisty a nie przez stado aplikantów. Jestem zadowolony i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrzej dnia: 2017-01-11 09:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenaska przyjaznie nastawiona, taka normalna a nie sztywna. Zrobila dobre wrazenie, wszystko dokładnie wytłumaczyła, na razie byłem na poradzie, ale jak zacznie być gorąco na pewno do niej wróce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RK dnia: 2016-04-19 08:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, korzystam już z usług Pani Adwokat od roku jestem bardzo zadowolony. Podejście do klienta i rozwiązanie spraw na bardzo wysokim poziomie !!!. Doradztwo w każdym przypadku celnie trafione. Pozdrawiam i mam nadzieje na dalszą owocną współprace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Dorsz dnia: 2016-02-29 13:12:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Kancelaria została mi polecona przez znajomą. Ja również jestem zadowolona, miałam spór z byłym mężem a adwokatka załatwiła wszystko bez Sądu oszczędzając mi nerwów. Obsługa profesjonalna, bardzo dobry kontakt no i Kancelaria jest w samym centrum - szybki dojazd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2016-02-18 16:30:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo pozytywna osoba, sprawa poprowadzona gładko, Mecenas zawsze odbiera, nie ignoruje klientów jak inni i przede wszystkim nie naciąga. Jak się nie da to mówi i już. Mam doświadczenia z innymi kancelariami i widzę ze w końcu trafiłem na swojego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-17 18:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Maja Majorek - konkretna i rzeczowa a co najważniejsze dała mi psychiczne wsparcie podczas mojego ciężkiego rozwodu. Na rozprawach w jej obecności czułam się bezpiecznie co dało mi siłę do walki. Nie pozwoliła mi się poddać - teraz, po wszystkim wiem ze nie mogłam lepiej trafić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-07 22:41:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją