Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Eliza Kuna Adwokat Eliza Kuna

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-896 Warszawa Ogrodowa 10/26/67
Telefon: Kom. 605384102
Adres e-mail: eliza.kuna(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.elizakuna.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Elizy Kuny posiada doświadczenie w pracy z klientem indywidualnym i firmami. Słowa kluczowe: Prawo rodzinne, prawo cywilne, prawo pracy, prawo karne, adwokat Warszawa, Adwokat

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4412
Data utworzenia profilu: 2014-05-21 15:48:22
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-15 17:12:44 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Eliza Kuna Adwokat Eliza Kuna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Kuna jest najlepszym adwokatem jakiego poznalam. Zorganizowana i walczaca w imieniu klienta. Super kontakt. Na sali sadowej broni Cie jak wlasnego dziecka i przesluchuje druga strone w sposob aby ukazac niescislosci. Bardzo zaangazowana. Prowadzila moja sprawe o alimenty ktora zakonczyla sie sukcesem a po pierwszej rozprawie pozwany zmienil adwokatke gdyz obecna byla za slaba na Mecenas Kune. Bardzo Polecam ta adwokatke!!!! Dziekuje Pani Mecenas ze wybrala Pani taki zawod! E
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-15 12:02:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem porady prawnej. Dostałem odpowiedz na wszystko co mnie nurtowało. Pełen profesjonalizm. Jestem zadowolony i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-04-06 11:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa dotyczyła kontaktów z synem. Żona robiła co mogła, żebym nie mógł go widzieć, mecenas Kuna najpierw wygrała zabezpieczenie, a potem mogłem zabierać dziecko na weekendy. Polecam całą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek B dnia: 2016-08-31 14:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Eliza prowadzi sprawy związane z moją działalnością frimową. Mam małą firmę w sektorze budowalnym i zatrudniam kilku pracowników. Pani Eliza pomaga mi w tworzeniu umów , sprawdza kontrakty i ocenia ryzyka. W przypadkach problematycznych zawsze do tej pory mnie ochroniła, a w przypadku jakiś niejasności zawsze najpierw pomaga rozwiązać problem bez względu na czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra z korzyścią dla mojej firmy
Opinia dodana przez: JAZ dnia: 2016-04-09 23:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz spotkałem prawnika tak zaangażowanego który nawet w weekendy odbiera maile, o wszystkich pismach informuje na bieżąco, a w dodatku jest tani. Mecenas Kuna wygrała moją sprawę o miejsce zamieszkania dziecka. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KarolM dnia: 2016-03-16 19:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo mi pomogła. Rzetelny adwokat, solidnie podchodzący do powierzonej sprawy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kalina Mikuś dnia: 2015-11-16 23:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Eliza Kuna prowadziła moja sprawe o alimenty. Działała szybko, sprawnie, był z nia bardzo dobry kontakt mailowy czy tez telefoniczny. Była bardzo dobrze przygotowana, na sali rozpraw walczyła jak lwica.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-21 21:00:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do adwokat Kuny dostałam od jej klientki poznanej w sądzie. Do dziś jestem wdzięczna za to spotkanie. Powierzyłam jej swoją sprawę i dziś po 1,5 roku walki z moim ex, mam rozwód, dzieci ze sobą, dach nad głową i alimenty, które pozwolą dzieciom godnie żyć. Dziękuję za profesjonalizm i wsparcie w ciężkich dla mnie chwilach. Świetny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartaMok dnia: 2015-02-10 19:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę o zapłatę przeciwko firmie budowlanej. Byłam pod wrażeniem jej wiedzy i klasy na sali sądowej, na tle adwokata strony przeciwnej wypadała profesjonalnie i kompetentnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Bukowski dnia: 2014-11-19 11:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pani Mecenas Kuna jest naprawdę godna polecenia. Miałem sprawę o alimenty i wybrałem jej kancelarię, bo na pierwszym spotkaniu nie mydliła oczu tylko konkretnie powiedziała na co mogę liczyć i to się sprawdziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: oak1976 dnia: 2014-09-10 13:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Eliza Kuna prowadziła moją sprawę rozwodową. Wykazała się 100-procentowym profesjonalizmem i zaangażowaniem i nie dość, że cała procedura poszła sprawnie, to jeszcze po mojej myśli. Polecam usługi jej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mare112 dnia: 2014-05-21 15:49:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją