Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grzegorz Romańczyk Kancelaria Quadium

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 32-400 Myślenice Żwirki i Wigury 9
Telefon: (12)2741215 Kom. 501016711
Adres e-mail: grzegorz.romanczyk(małpa)poczta.fm
Strona internetowa: www.adwokatromanczyk.pl
Opis działalności: kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, myślenice, prawnik, tanio, skutecznie, rozwód, sąd, wyrok, odwołanie, skarga, dobry, dobczyce,

Ocena: 100% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 75% niskie 3x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 6010
Data utworzenia profilu: 10.12.2012 10:09:45
Data ostatniej aktualizacji: 12.02.2016 17:42:07 

Opinie o Grzegorz Romańczyk Kancelaria Quadium

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak jak czytałam w innych opiniach bardzo konkretny człowiek wielki pozytyw za podejście - bez opowiadania bajek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: maria olechowska dnia: 23.08.2018 15:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje za pozytywne zakończenie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.T. dnia: 08.02.2018 08:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zasłużone opinie - bardzo rzeczowy Pan Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Gierada Jolanta dnia: 11.01.2018 08:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: początkowo uważałem, że wynagrodzenie jakie zaproponowano w sprawie jest wysokie, ale praca jest warta każdej wydanej złotówki, miałem informacje o sprawie na bieżąco i realne przedstawienie jak sprawa może wyglądać, warto jeżeli będę potrzebował pomocy na pewno będe korzystał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 20.10.2016 17:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skorzystałam z pracy pana grzegorza, te opinie są słuszne faktycznie było bardzo konkretnie, rozwód nie był taki straszny jak się go spodziewałam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: w.a. dnia: 08.04.2015 08:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drodzy czytelnicy ja niestety mam już drugi rozwód i miałam do czynienia z adwokatami obecną sprawę prowadził Pan Romańczyk nie będę się rozpisywać wystarczy jak zadzwonicie i zrozumiecie dlaczego uważam ze jest to człowiek wart zaufania i każdej wydanej złotówki :) nie spotkałam tak miłego i rozsądnego jak do tej pory... mam zresztą nadzieję, że nie będę więcej potrzebowała :) ważne też że pieniążki płacisz dopiero jak się zdecydujesz a nie od razu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: marta dnia: 28.02.2015 12:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia jest pozytywna. Pan Mecenas Grzegorz Romańczyk pomagał w mojej sprawie rozwodowej. Rzetelnie powiedział jak i ile będzie to trwało. Jestem już po wyroku sądu i polecam przede wszystkim za ludzkie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 22.10.2014 17:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pawłowska dnia: 03.04.2014 20:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytyw... sprawa załatwiona jak trzeba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dmitrij dnia: 13.03.2014 17:51:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poczytałem opinie i zdecydowałem się na spotkanie niestety cena usługi mnie przerosła
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2014 21:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuje Panu Mecenasowi za pomoc w sprawie syna, dziękuje za poświęcony czas i skuteczne zakończenie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wiola.s. dnia: 09.01.2014 15:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio nie jest :) ale nie powiem skutecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TTR dnia: 18.09.2013 16:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak jak piszecie konkretny facet można polegać i nie opowiada bajek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mieczysław dnia: 19.08.2013 21:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę rozwodu jestem bardzo zadowolona, normalne ludzkie podejście
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 18.04.2013 14:08:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystkim, nie zdziera, kase bierze tylko jeśli coś zrobi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 13.02.2013 10:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, rzeczowo, konkretnie a przede wszystkim skutecznie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: allegro dnia: 11.12.2012 17:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowy, konkretny i skuteczny - polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda 33 dnia: 10.12.2012 10:10:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją