Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr Elżbieta Dyba-Kachnikiewicz Centrum Medyczne MEDIX

Zawód: Reumatolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 16-17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 1090
Data utworzenia profilu: 2016-02-07 17:19:37
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-07 17:19:37 

Opinie o dr Elżbieta Dyba-Kachnikiewicz Centrum Medyczne MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super specjalista, empatyczna, prawdziwy fachowiec. Polecam z całego serca dr Elżbietę. Trafiłam w końcu na swojego lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-08-10 17:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta, pani doktor dokładnie przyjrzala się moim wynikom badań, oraz dotychczasowemu leczeniu .Wizyta odbyła się o czasie i przebiegała w miłej atmosferze. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: EMKA dnia: 2018-07-25 18:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokladny lekarz. Wszystko spokojnie tlumaczy, poswieca tyle czasi ile potrzeba. Wszystko dokladnie sprawdza i daje dobre zalecenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-22 10:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity lekarz. Bardzo otwarty, przyjazny i konkretny. Dokładnie wytłumaczyła przyczyny bólu stawów, porannych przykurczy, ogólnie złego samopoczucia. Cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania. Na podstawie badań zaleciła sterydy. Mam się skontaktować za kilka dni czy zaczynają działać. Jestem pełna nadziei.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2018-06-30 15:58:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta - na wizycie został przeprowadzony dokładny wywiad, zlecone zostały badania pod kątem rzs , otrzymałam wskazówki co do ewentualnego leczenia . Pani Doktor to ciepła, sympatyczna osoba. Cieszę się że trafiłam do takiego specjalisty. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kinia dnia: 2018-06-16 14:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i kompetentny lekarz. Mój problem z bólami stawów biodrowych został zdiagnozowany a wątpliwości jakie miałam - wyjaśnione. Jestem bardzo zadowolona z tego lekarza.
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2018-05-27 20:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna diagnoza i konkretne zalecenia co do dalszego leczenia przyniosły skutek terapeutyczny. Polecam bardzo panią reumatolog i Medix
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sarka dnia: 2018-05-21 18:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i fachowa porada !!! Zostałam dokładnie zbadana przez panią doktor pod każdym względem. Polecam - bardzo fachowa osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2018-05-03 09:54:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Doktor bardzo konkretnie podeszła do tematu, potraktował mnie z uwagą, wyszlam stamtąd bogatsza o nową wiedzę i z konkretną diagnozą. Pani dr zrobiła na mnie świetne wrażenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DJ dnia: 2018-03-19 18:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarz reumatolog, rzeczowe podejście do pacjenta, fachowo wyjaśnia problem i o co chodzi.....służy pomocą!!!!!!. Konkretne zalecenia i wskazówki.....Dziękuję!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AN dnia: 2018-03-04 17:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor z cierpliwością i spokojem wytłumaczyła na czym polega problem bólowy, uczciwie mówi jakie sa sposoby leczenia, cieszę się ze do niej trafiłam, Dziękuję pani doktor
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: m dnia: 2018-02-18 14:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania, cierpliwie odpowiedziała na moje wszystkie pytania oraz dokładnie wytłumaczyła wyniki badań i rezonans stawów krzyżowo-biodrowych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2018-02-14 19:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor dokładnie wypytała o objawy i dała skierowanie na dodatkowe badania oraz RM, w celu wykluczenia RZS . Wszystko sprawdzała dwukrotnie. Nigdy nie miałam tak dokładnego lekarza! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2018-01-20 16:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Lekarz poświęca tyle czasu ile trzeba, nie śpieszy się, tłumaczy wszystko dokładnie.Bardzo polecam! - świetny reumatolog pod względem zarówno podejścia do pacjenta jak i wiedzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-01-13 19:36:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i kompetentny reumatolog. Dr Dyba-Kachnikiewicz szczegółowo wyjaśniła mi przyczyny moich dolegliwości bólowych, nakreśliła dalsze postępowanie dotyczące leczenia. Jestem pod dużym wrażeniem połączenia umiejętności, zaangażowania i wyczuwalnej chęci pomocy cierpiącemu. Ja byłam już na drugiej wizycie w Centrum Medix i polecam tego lekarza serdecznie !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2017-12-30 13:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowo ,fachowo.mogę polecić wizytę u P.doktor,Pani Doktor o wszystko wypytała , nie śpieszyła się, była zainteresowany pacjentem.
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2017-12-25 13:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej konkretny Lekarz na jakiego do tej pory trafiłem. Wizyta punktualna diagnoza okazała się trafiona Fachowa pomoc. Polecam.!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2017-11-11 22:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie! Pełen profesjonalizm, trafna diagnoza oraz wsparcie lekarz-to bardzo ważne dla pacjenta. Wizyta przebiegła w bardzo komfortowej, miłej atmosferze. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KR dnia: 2017-10-29 16:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta - bardzo bardzo dobre wrażenie. Ogromna wiedza Pani Elżbiety, cierpliwość i zaangażowanie. Dziękuję i do kolejnej wizyty :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-24 19:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była moja pierwsza w życiu wizyta u reumatologa. Odbieram ją bardzo pozytywnie! Pani Doktor przeprowadza bardzo dokładny wywiad. Mam nadzieję, że pod Jej kierunkiem i przy własnym zaangażowaniu uda mi się pokonać chociaż w cząści moje problemy z bólem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: wiolka dnia: 2017-10-03 14:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest niesamowitym specjalistą. Po wieloletniej walce z dolegliwościami reumatycznymi - trafiłam do wspaniałej lekarki, która wprowadziła terapię dzięki której, walka z bólem nie jest bezskuteczna. Polecam wszystkim konsultację u tego Reumatologa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2017-09-25 17:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest bardzo zaangażowana, przeprowadziła dokładny wywiad dotyczący mojego zdrowia. Zostałam uważnie wysłuchana, dzięki czemu poczułam się komfortowo. Jestem w trakcie leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: chora dnia: 2017-07-13 18:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła Pani Doktor reumatolog. Od początku wie co pacjentowi dolega i czego potrzebuje. Jakosc pomocy na najwyzszym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: remi dnia: 2017-06-17 15:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne wrażenie po wizycie w medixie we Wrocławiu. Lekarz profesjonalny i rzeczowy a przy tym sympatyczny. Bardzo miły gabinet, co znacznie minimalizuj stres. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-05-03 17:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Pani doktor jest osobą niezwykle sympatyczną oraz profesjonalną. To pierwszy lekarz, który zajął się mną tak dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mańka dnia: 2016-11-20 11:44:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją