Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr Katarzyna Pękalska Centrum Medyczne MEDIX

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 16-17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 844
Data utworzenia profilu: 2016-02-07 17:16:09
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-07 17:16:09 

Opinie o dr Katarzyna Pękalska Centrum Medyczne MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj byłam z córką pierwszy raz u Pani Doktor i jestem bardzo zadowolona. Pani Doktor była bardzo miła i sympatyczna. Czułam, że dobrze trafiłyśmy. Lekarz z b. dobrym podejściem do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2018-08-10 18:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor bardzo sympatyczna, profesjonalnie podeszła do naszej wizyty. Oby więcej takich lekarzy. Jesteśmy bardzo zadowoleni . Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kk dnia: 2018-07-25 19:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor bardzo kompetentna fachowa pełna profesjonalizmu. Rozmowa z Panią dr konkretna a badanie usg przebiegło sprawnie. Wszystko zostało wytłumaczone w sposób jasny i przystępny. Oceniam Panią Dr Pękalską na 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mamusia dnia: 2018-06-03 14:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tego lekarza. Bardzo dokładne i uważne badanie. Obrazowo pokazane wszystko. Podane możliwe rozwiązania. Co ważne, lekarz jest bardzo miły i otwarty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pa dnia: 2018-04-14 18:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wizyta odbywała się w bardzo miłej atmosferze. Bardzo się cieszę, że trafiłam na dr Pękalską. Szczerze polecam każdemu. To dobry radiolog jeżeli chodzi o USG dzieci.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: LaLa dnia: 2018-03-11 16:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Przeprowadziła bardzo szczegółowy wywiad,zbadała dokładnie syna przeprowadzając badanie usg. Doktor ma świetne podejście do dzieci. Wyjaśniła wszystko - szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mama dnia: 2018-02-23 20:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Pękalska jest bardzo miłym i grzecznym radiologiem-to bardzo ważne w kontakcie z małymi pacjentami. Jeśli chodzi o kompetencję, to nie mam zastrzeżen.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2018-02-18 14:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dr Pękalską z powodu znajomości swojego zawodu, byłam z synkiem na Hirszfelda 16....kobieta bardzo cierpliwa, wysłucha rodzica, ma podejście do dziecka...bardzo uprzejma....nie spotkałam się z tak miłym lekarzem .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-28 18:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor jest świetnym specjalista.Dzieki Pani Doktor wizyta upłynęła w bardzo przyjaznej atmosferze .Bardzo dokładnie przeprowadziła badanie i omówiła nieprawidłowości.Polecam z całego serca oby więcej takich lekarzy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ewka dnia: 2018-01-20 16:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta.Rzetelnie przeprowadzone badanie i dokładne wytłumaczenie w czym tkwi problem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-10 11:10:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz kompetentny, cierpliwy, dociekliwy, wyrozumiały, spokojny, miły. 100% perfekcji
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: TY dnia: 2017-11-29 12:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,zawsze miłe i profesjonalne podejście do tematu,zna się na rzeczy,dokładne wyjaśnienie co i jak.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2017-11-19 14:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła rzeczowo i z pełną diagnozą . Jestem zadowolona z podejścia do dziecka , wiedzy i poświęconego czasu. Gdyby wszyscy lekarze tacy byli :))) Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-11 22:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich lekarzy jest zbyt mało, z sercem dla dzieci , będę ją polecała każdemu!!!! Pani doktor za to wszystko co pani dla nas zrobiła dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2017-11-01 10:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szczegółowy wywiad , analiza badań, Pani Dr ma dużą wiedzę, bardzo kompetentna i zainteresowana problemem pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zyz dnia: 2017-10-03 14:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Pękalska to bardzo sympatyczna, niezwykle ciepła i rzeczowa, profesjonalna kobieta!! USG u dziecka przeprowadziła profesjonalnie, dziękujemy
Opinia dodana przez: xyz dnia: 2017-09-08 13:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam wizytę u Pani Doktor. Bardzo profesjonalne i pełne empatii podejście do dziecka. Ma podejście do dzieci. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bdb dnia: 2017-07-13 18:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Doktor Pękalska pomogła nam i naszemu dziecku. Super podejście do pacjenta, ekstra kompetencje i doświadczenie. Czuliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach. Dziękujemy i polecamy wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzice dnia: 2017-06-17 15:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam doktor Pękalską Jstem bardzo zadowolona z wyboru lekarza.Wizyta przebiegała w milej atmosferze,zero stresu,pani doktor odpowiada na każde pytania,wszystko dokładnie wyjasnia co widzi na usg,cechuje ją pelen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2017-05-07 11:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie,komfortowo!!!,z uśmiechem i rzeczowo:) Dr. wyczerpująco odpowiedziałą na wszystkie pytania, bardzo mila atmosfera :) szczerze polecam :)
Opinia dodana przez: mama dnia: 2017-03-18 16:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Pękalska jest lekarzem z powołania. Bardzo się angażuje w swoją pracę, w swoich pacjentów. Jestem bardzo zadowolona !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2016-09-29 11:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz o wysokiej kulturze. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: wiktoria dnia: 2016-09-24 15:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Świetny fachowiec, przemiła osoba, bardzo dobra
Opinia dodana przez: Mila dnia: 2016-04-20 18:14:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją