Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Verso Nieruchomości sp. z o.o.

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem  
Adres: Dolnośląskie, 53-235 Wrocław Grabiszyńska 208
Telefon: 71 71 55 666 Kom. 503 350 000
Adres e-mail: biuro(małpa)verson.pl
Strona internetowa: www.verson.pl
NIP:
894 30 30 237
Opis działalności: doradztwo i pośrednictwo w obrocie i zarządzaniu nieruchomościami Słowa kluczowe: nieruchomości, mieszkania, domy, magazyny, grunty inwestycyjne, hale, najem, wynajem, kupno, sprzedaż nieruchomości

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 38x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x 7x
Ceny usług: 93% niskie 27x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 1259
Data utworzenia profilu: 2016-02-02 12:42:30
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-02 12:42:30 

Opinie o Verso Nieruchomości sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Verso jako pośrednika w sprzedaży mieszkania. Agent bardzo konkretny, dotrzymujący terminów i ustaleń. Nabywca również zadowolony z obsługi, pośrednik przypilnuje tematu od początku do końca - nie zostawia klienta samego sobie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2018-04-24 09:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry :) Oczywiście rekomenduję firmę VERSO. 100% profesjonalizm, pracownicy przygotowani do rozmowy i do pokazu mieszkania zawsze. Sprzedaż udana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-04-19 13:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie polecam, firma która spełniła moje oczekiwania. Pan Jaremek jest pośrednikiem z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, na temat swojej branży. Zawsze przygotowany, czasem co prawda niewielkie opóźnienie - ale rozumiem, że to się zdarza. Polecam z pełnym przekonaniem, ponieważ dobrane mieszkanie spełniło oczekiwania, cenowo też było w miarę w miarę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2018-03-09 09:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojnie polecam tę firmę, bardzo dobra obsluga sprzedazy mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2018-02-14 11:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idąc swoim doświadczeniem, mogę polecić. Profesjonalni ludzie, skłonni do ustępstw i do dogadania się. Przy sprzedaży współpraca przebiegała raczej dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-31 13:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Justyna z Verso prawdziwa profesjonalistka - szczerze rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2018-01-03 14:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić Verso, ponieważ pośrednik działa bez zarzutu. Przemiły kontakt, telefony zawsze odbierane, doradztwo na baaaardzo wysokim poziomie. Właśnie tego oczekiwałam - a mieszkanie nic dodać nic ująć. Godne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2018-01-02 14:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z Verso na odległość - udało się wynajmować mieszkanie bez wszelkich niedogodności. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tak to ja dnia: 2017-11-30 13:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odejmuję gwiazdkę jedynie za niewielkie opóźnienia w terminach spotkań, które wynikały na początku współpracy... Może to drobnostka, ale jestem pedantem i zwracam na to uwagę. Jednak dałem szansę temu pośrednikowi, z czego bardzo się cieszę - bo polecone mieszkanie w pełni spełnia moje oczekiwania, jest zgodne z opisem i całymi ustaleniami. Mieszkań do wyboru otrzymałem sporo, także jest to pośrednik z ofertą bardzo solidną. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-11-23 11:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, to profesjonalny pośrednik, choć bardziej można uznać za doradcę - ponieważ, tyle informacji w zakresie poszukiwania mieszkania, nie dostaliśmy w żadnej innej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KLienci dnia: 2017-10-04 09:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę, współpracowałem z panem Przemysławem Święchem - profesjonalnie przedstawił całą ofertę, dopasował dom pod moje oczekiwania i potrafił mnie wysłuchać. Już jestem po zakupie domu, jestem po etapie remontowania. Bardzo zadowolony. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-09-11 13:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem możliwość współpracować z panem Jaremkiem... potwierdzam, ze wybór agencji Verso to był trafny wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-09-05 14:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała usługa wyświadczona prawidłowo, nie mam żadnych zastrzeżeń. Od siebie mogę polecić agenta Pana Mateusza, bardzo sympatyczna i konkretna współpraca nastawiona na cel, jakim była sprzedaż mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażka dnia: 2017-08-21 15:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie kończymy współpracę. Plusy: - bardzo udana współpraca z panią agent Danutą - terminowość - oferta mieszkań bogata - profesjonalizm - wiedza Minusy - jakichś rażących nie znalazłam, może cena mogłaby być nieco jeszcze niższa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-18 14:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam panią Justynę Mazany z Verso. Miła, życzliwa i pomocna osoba, bardzo obowiązkowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2017-08-01 15:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja ze swojej strony mogę szczególnie polecić Panią Justynę Mazany od Verso. Jest to agentka bardzo solidna, konsekwentna i terminowa. Oferty były przedstawiane z widoczną jak największą dbałością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karo.lina dnia: 2017-06-30 13:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak z mojego doświadczenia i moich znajomych, którzy sprzedawali mieszkanie, sprzedaż mieszkania bez biura nieruchomości to istna droga przez mękę. Zgłaszają się zainteresowani oglądaniem. Zajmą czas, przyjdą, nawydziwiają i pójdą - traktując to jako doświadczenie i rozrywkę rodem z muzeum. Dla sprzedającego to ośmieszanie, nerwy i stracony czas - bo można się natknąć na wiele kombinatorów, którzy nielegalnie handlują mieszkaniami. Współpracując z biurem nieruchomości, oszczędza się czas i nerwy. Jak się za pierwszym razem namęczyłam, za drugim razem już nie popełniłam tego błędu i udałam się do Verso. Pośrednik sprawdził klientów obu stron, sprawdził akt własności jak należy. Dlatego taki kombinator nie tknie biura nieruchomości. Verso to przykład bardzo dobrego pośrednika - bardzo szybko udało mi się sprzedać mieszkanie, terminy zawsze były dotrzymane w 100%, jakość usług jak najlepsza, kontakt bardzo dobry. Cena jak cena, myślę że adekwatna do tego typu usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-29 10:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pewno będę wracać do Państwa, ponieważ przy wynajmie pierwszego mieszkania byłam bardzo usatysfakcjonowana z Państwa usług. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2017-04-28 15:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Mateuszem Jaremkiem. Pomógł mi przy wynajmie mieszkania na Śródmieściu. Nie było łatwo, jednak dzięki zaangażowaniu Pana Mateusza, ale także wytrwałości udało nam się ! Serdecznie polecam, a jednocześnie dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Janowska dnia: 2017-04-07 11:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw za wspaniałą współpracę z panią Justyną z Verso!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KD dnia: 2017-04-05 09:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie można nic zarzucić pośrednikowi Verso. Współpracuję już od dłuższego czasu z tym pośrednikiem przy wynajmie mieszkań. Pośrednik ten zatrudnia agentów w 100% profesjonalnych, terminowych i rzetelnych. Są to ludzie niesamowicie życzliwi. Oby takich więcej, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2017-03-27 15:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Verso jest firmą godną polecenia, przede wszystkim dzięki swej determinacji, wspaniałemu kontaktowi i dużej wiedzy! Polecam, a zwłaszcza Pana Jaremka!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2017-02-17 15:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Verso Nieruchomości celem zakupienia domu dla mojej rodziny. Do naszej sprawy została przydzielona Pani Danuta Rogosz. Duże doświadczenie, wiedza i miła atmosfera podczas naszych spotkań. Poza tym sumienność i terminowość, bardzo dobry kontakt. Polecam jak najbardziej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2017-01-30 15:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przykrych doświadczeniach z innym pośrednikiem, Verso przywróciło moją wiarę w pośrednika. Jest to fachowiec na całą skalę gwiazdek. Dziękuję Pani Justynie za cudne moje mieszkanie, w którym mi i mojej rodzinie się tak dobrze mieszka. Mieszkanie tak dobrane, można rzec, skrojone na miarę naszych małych wielkich potrzeb :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Kożuch dnia: 2016-11-30 15:06:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: My z żoną polecamy tę firmę. Współpracowaliśmy z przesympatycznym Panem Mateuszem, który potrafi dokładnie trafić w potrzeby potrzeby kupujących takich jak my. Niezawodny, pełen profesjonalizm, można liczyć na pomoc przy wszystkich nielubianych przez nas formalnościach typowych dla zakupu nieruchomości takich jak choćby przepisanie energii, spółdzielnia mieszkaniowa... Cena usługi standardowa. Jeszcze trzeba dodać, że po zakończeniu transakcji zostaliśmy zaskoczeni miłą niespodzianką :) Pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr i Daria dnia: 2016-10-28 13:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłam za pośrednictwem tego biura lokal do prowadzenia własnej działalności. Polecono mi w bardzo dobrej lokalizacji, w dość przystępnej jak na Wrocław cenie. Jedynie opłata dla biura standardowo wysoka jak na moje warunki - chociaż przyznam że za taką jakość usług to biuro zasługuje na godne wynagrodzenie. Agenci mają bardzo wysoką kulturę osobistą, są osobami niezwykle rzetelnymi i to powinno być doceniane. Naprawdę rzadko miałam okazji doświadczyć takiej przyjemności płynącej ze współpracy z jakąś inną firmą. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Hanna K. dnia: 2016-10-27 10:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, z którą warto współpracować. Zakupiona działka spełnia nasze wymagania, a także jej lokalizacja jest bez zarzutów - sąsiedztwo z zielenią, spokój.. czego by chcieć więcej. Dziękuję za polecenie tej działki :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-10-20 15:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracując z firmą Verso przekonałam się, że praca z fachowcem to czysta przyjemność. Świetna firma, która starannie i rzetelnie podchodzi do swoich obowiązków. Było też trochę zabawnych sytuacji, co udowadnia że tu pracują tacy mili i serdeczni ludzie. Ceny też niewysokie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-08-19 14:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, przez całe pół roku współpracowałem z Panią Danusią i bardzo sobie chwalę - wszystko pieczołowicie wyjaśnione, dokładność, co ważne punktualność - wszystko to zostało utrzymane na oczekiwanym poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2016-06-24 15:12:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na podstawie wieloletniej już współpracy, chciałbym zaświadczyć, że Verso Nieruchomości jest rzetelnym partnerem, znakomicie wywiązującym się z działań związanych ze sprzedażą i wynajmem nieruchomości. Moim znajomym rekomenduję tylko to biuro nieruchomości, także mogę polecić każdemu, kto poszukuje dobrej firmy specjalizującej się w branży nieruchomości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2016-06-20 14:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę w pełni zasłużenie polecić tego pośrednika każdemu, kto jest zainteresowany sprzedażą/ kupnem mieszkania. Wielki pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2016-05-30 10:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś chce sprzedać mieszkanie, a nie zna się na rynku nieruchomości, prawie itp. - powinien współpracować z takim pośrednikiem jak Verso. Pośrednik ten bezbłędnie pomaga przejść przez cały trud sprzedaży mieszkania z minimalnym wysiłkiem sprzedającego. Pełen profesjonalizm, podejście do klienta na naprawdę wysokim poziomie oraz wiedza i bogate doświadczenie. Współpracowałem z Panem Mateuszem i też w pełni zasługuje jego praca na pochwałę. Kupiec znalazł się w miarę szybko, mieszkanie zostało sprzedane w miesiąc. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bolesław dnia: 2016-05-18 13:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma z bardzo dobrą ofertą. Nic dodać, nic ująć - wielki pozytyw dla Verso! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2016-04-15 14:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Verso znalazłam fajne i niedrogie mieszkanko na wynajem we Wrocławiu. Polecam każdemu zainteresowanemu tę firmę - 100% fachowość i rzetelność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-31 13:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowolonymi klientami firmy Verso. Za pośrednictwem tej firmy kupowaliśmy działkę pod budowę domku pod Wrocławiem. Przedstawiane nam oferty były obrazowane w sposób bardzo profesjonalni, mieliśmy poczucie że tej firmie zależy na nas, na naszym zadowoleniu. Pracownicy wysoko wykwalifikowani, bardzo życzliwi i punktualni. Polecamy, bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina i Jan dnia: 2016-02-29 14:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wraz z mężem korzystaliśmy z usług firmy Verso. Bardzo nam się podobało przedstawicielstwo firmy, zostaliśmy obsłużeni bardzo fachowo, a prowizje też nie były bardzo wysokie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego biura. Możemy polecić w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena dnia: 2016-02-15 15:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma i jestem przekonany, że warto promować takich fachowców jak Verso. Sprzedałem mieszkanie za pośrednictwem Pani Grażyny i napiszę jedno - oby więcej takich agentów. Doświadczenie, życzliwość i duża wiedza, przygotowanie i punktualność. Życzę każdemu w potrzebie, by trafiał na taką firmę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz P. dnia: 2016-02-12 15:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udanie sprzedałem mieszkanie we Wrocławiu za pośrednictwem Verso, a konkretnie p. Przemka. Bardzo wysoka kultura i jakość obsługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz Kunicki dnia: 2016-02-02 12:46:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją