Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adrian Król

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-448 Łódź ul. Żwirki 1C lok. 4 1C/4
Telefon: Kom. 604-802-169
Adres e-mail: akrol(małpa)kroladwokat.pl
Strona internetowa: www.kroladwokat.pl
Opis działalności: prawo cywilne, prawo podatkowe, rozwody, prawo budowlane, prawo medyczne, obsługa prawna podmiotów gospodarczych Słowa kluczowe: adwokat łódź, prawnik łódź, radca prawny, podatki, prawo cywilne, rozwody, prawo medyczne, obsługa prawna podmiotów gospodarczych

Ocena: 100% pozytywna 84x

Jakość usług: 100% wysoka 84x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 80x
Ceny usług: 98% niskie 71x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 84
Ilość odsłon profilu firmy: 9168
Data utworzenia profilu: 2012-09-05 09:15:20
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-13 17:02:45 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adrian Król

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam adwokata Adriana Króla za fachowca w sprawach karnych. W mojej sprawie spisał się na medal . Dzięki swojemu profesjonalizmowi i skrupulatności potrafił przekonać sąd o mojej niewinności . Dzięki Niemu uniknąłem więzienia. Za to wszystko co dla mnie zrobił najserdeczniej Mu jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-27 09:40:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie karnej mecenas sprawdził się na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-17 21:34:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana mecenasa Adriana Króla trafiłam w trakcie trwającego już postępowania rozwodowego (pierwszy adwokat, który prowadził moją sprawę okazał się nierzetelny). Mecenas Król od razu zajął się profesjonalnie moją sprawą. Jest skutecznym i stanowczym adwokatem. Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Polecam Pana mecenasa Adriana Króla każdemu, kto potrzebuje fachowej i rzetelnej pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-11-18 19:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o adwokata Adriana Króla z Łodzi , to tak jak moi przedmówcy, jestem pełen uznania i szacunku dla tego człowieka. To bardzo skrupulatny ,porządny i uczciwy człowiek. W mojej sprawie karnej pokazał swoją wiedzę i skuteczność. Udowodnił w sądzie moją niewinność a ja zostałem oczyszczony z zarzutów. Pan mecenas Adrian Król jest godnym polecenia .
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2016-10-23 08:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mogę polecić adwokata Adriana Króla z Łodzi jako wyjątkowo skutecznego w walce z dealerami samochodowymi ,którzy wciskają uczciwym ludziom złom z cofniętymi licznikami ,mówiąc , że to samochód bezwypadkowy . W MOIM PRZYPADKU JUŻ NIE MIAŁEM NADZIEI NA ODZYSKANIE PIENIĘDZY. Bezczelny i chamski dealer śmiał mi się w twarz mówiąc , iż nic mu nie zrobię ,gdyż on ma najlepszych adwokatów. Pan mecenas Adrian Król nie przestraszył się tego a w sądzie zagonił w ' kozi róg ' nieuczciwego dealera i jego adwokata. Ja odzyskałem moje pieniądze wraz z odsetkami. Jest Pan wielki Panie mecenasie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-01 21:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem adwokat Adrian Król z Łodzi naprawdę zasługuje na wyrazy uznania za swój profesjonalizm. Właśnie taki powinien być adwokat - obrońca pokrzywdzonych ludzi. To człowiek o wysokiej kulturze osobistej , który potrafi być wsparciem dla osoby , która znalazła się w tarapatach. Ja przeżyłam koszmar i tylko dzięki Panu mecenasowi Adrianowi Królowi teraz spokojnie ,pomału wracam do normalnego życia. Bardzo serdecznie dziękuję Panu mecenasowi Królowi za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2016-09-30 07:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do adwokata Adriana Króla trafiłem z polecenia znajomej ,której prowadził sprawę rozwodową i o podział majątku. Znajoma była pełna zachwytu i podziwu dla profesjonalizmu mecenasa Króla. Moją sprawę karną Pan adwokat Król też wygrał w sądzie , a ja zostałem oczyszczony z zarzutów oraz uniewinniony i muszę tu potwierdzić iż adwokat Adrian Król ,to naprawdę bardzo dobry adwokat a przy tym porządny i rzetelny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-28 22:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Adrian Król prowadził moją sprawę karną w sądzie i wygrał już w pierwszej instancji. To naprawdę bardzo dobry i rzeczowy prawnik. Potrafi przedstawić w sądzie argumenty i skutecznie bronić swojego klienta. Nie naciąga na koszty i zbędne dojazdy. Ja zostałem oczyszczony z zarzutów i uniewinniony. Serdecznie dziękuję .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-09-26 00:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Adrian Król przeprowadził w sądzie mój rozwód. To wyjątkowo sprawny i skuteczny adwokat. Zaoszczędził mi nerwów i zdrowia w walce z moim podłym i wyrafinowanym ex mężem , który groził mi i zatruwał życie, Pan mecenas Król udowodnił w sądzie jego winę ,za co został solidnie ukarany a ja wreszcie jestem wolna i mogę spokojnie żyć. Serdecznie dziękuję Panu mecenasowi. Jest Pan Wielki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-14 08:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług kancelarii adwokackiej Adriana Króla skorzystałem z polecenia kolegi z pracy .Sprawa dotyczyła mojego bezpodstawnego zwolnienia mnie z pracy przez nowego dyrektora. Pan mecenas Król wygrał moją sprawę w sądzie pracy. Ja zostałem przywrócony na swoje stanowisko i otrzymałem zaległe pobory. Muszę przyznać iż jestem pełen uznania dla mecenasa Adriana Króla za jego stanowczość i profesjonalizm w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-07 19:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją sprawę karną też prowadził w sądzie adwokat Adrian Król i zrobił to wyjątkowo sprawnie i z korzyścią dla mnie i mojej rodziny. To naprawdę jest bardzo dobry adwokat godny polecenia.Artur
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-06 14:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O adwokacie Adrianie Królu dowiedziałem się z forum poszukując dobrego obrońcy w sprawach karnych. Wybrałem kancelarię sugerując się pozytywnymi opiniami ludzi , którzy korzystali z tej kancelarii i nie zawiodłem się. Pan mecenas Król ,okazał się naprawę bardzo dobrym i doświadczonym adwokatem .Moją sprawę wygrał w sądzie już w pierwszej instancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-05 12:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocy prawnej mecenasa Adriana Króla z Łodzi skorzystałem dwukrotnie.Pierwszy raz w sprawie karnej a drugi cywilnej. W obu przypadkach Pan mecenas król spisał się wyśmienicie udowadniając swój profesjonalizm i wielką kulturę osobistą . To naprawdę bardzo dobry adwokat godny polecenia. Adriana Króla
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-02 15:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Adrian Król okazał się bardzo dobrym fachowcem w mojej sprawie o podział majątku. Wszystko poszło po mojej myśli bez nerwów i stresu. To konkretny i bardzo słowny człowiek z zasadami. Pan adwokat Adrian Król jest godnym polecenia wszystkim osobom w sprawach majątkowych i cywilnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-08-22 15:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam adwokata Adriana Króla. To bardzo dobry specjalista od spraw cywilnych i karnych . Wczoraj zakończyła się moja sprawa w sądzie wyrokiem korzystnym dla mnie. Tylko dzięki wysokiemu profesjonalizmowi i ogromnej wiedzy prawniczej Pana mecenasa Adriana Króla odniósł On sukces. W drugiej mojej sprawie , tym razem karnej okazał się również profesjonalistą . To właśnie tylko Jemu zawdzięczam to , że wreszcie mogę wrócić do normalnego życia bez stresów .Bardzo dziękuję Panu mecenasowi Królowi za wszystko. A wszystkim , którzy potrzebują fachowej i rzetelnej pomocy prawnej polecam Pana mecenasa Króla.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-07-29 08:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach cywilnych bardzo dobrym adwokatem okazał się adwokat Adrian Król . Moją sprawę wygrał w sądzie bez problemowo pokazując swoje doświadczenie i ogromną wiedzę prawniczą. Poza tym to naprawdę miłe ,sympatyczny i porządny człowiek. Bardzo dziękuję za wszystko Panie mecenasie Król.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2016-07-12 14:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo jestem wdzięczna Panu adwokatowi Adrianowi Królowi z Łodzi za pomoc prawną i szybkie zakończenie moich spraw rodzinnych , które ciągnęły się przez wiele lat. To bardzo konkretny i porządny prawnik . Ja i moja rodzina wreszcie odetchnęła z ulgą ,za co jeszcze raz najserdeczniej dziękujemy Panu mecenasowi Królowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-18 08:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też korzystałem z pomocy prawnej Pana mecenasa Adriana Króla. Prowadził On moją sprawę karną i do tego wyjątkowo trudną. Jednakże sprawił się z nią wyjątkowo szybko i skutecznie. Ja uniknąłem aresztu i mogę cieszyć się wolnością . To super adwokat-konkretny i skuteczny. Jeszcze raz serdecznie dziękuję Panie mecenasie Król. Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-30 13:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mojej oceny adwokat Adrian Król zasługuje na najwyższe uznanie za swoją wiedzę i profesjonalizm. Moją sprawę przeprowadził w sposób wyjątkowo sprawny i skuteczny. Takiemu adwokatów naprawdę warto zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2016-05-15 14:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie Pan mecenas Adrian Król zakończył z sukcesem przed sądem moją trudną i zawiłą sprawę. W pełni zgadzam się z Pani opinią co do profesjonalizmu i wysokiej kultury osobistej mecenasa Króla. Ten człowiek ,to naprawdę bardzo dobry adwokat i porządny ,uczciwy człowiek. Zawsze mogłam na Niego liczyć i nigdy mnie nie zawiódł. Do takiego adwokata warto pójść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2016-05-13 13:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Adrian Król w moich oczach zasługuje na najwyższe wyrazy uznania z swój profesjonalizm oraz wysoką kulturę osobistą. Potrafi słuchać cierpliwie i działać skutecznie . Sprawę mojego brata poprowadził w sposób godny podziwu. Wyciągnął go z aresztu i doprowadził do uniewinnienia w sądzie. Jesteśmy Panu bardzo wdzięczni. Jest Pan naprawdę wielki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-05-05 11:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Król uratował mojego syna, który niestety kierował autem pod wpływem. Wspaniały adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mama dnia: 2016-05-02 23:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni podpisuję się pod Pani opinią o Panu mecenasie Adrianie Królu. Moją - podobną sprawę przeprowadził przed sądem bardzo sprawnie i co najważniejsze z pozytywnym skutkiem dla mnie. To naprawdę konkretny i szczery adwokat. Nie owija w bawełnę , tylko mówi jak jest i na co ewentualnie można liczyć. Wszystko było tak jak powiedział. Rzadko dziś spotyka się tak uczciwych i słownych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-04-22 18:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Adrian Król prowadził sprawę mojego syna o pobicie , w które wkręcili go koledzy . O mały włos ,a chłopak miał by zmarnowane całe życie i wylądował by w więzieniu. Tylko dzięki Panu mecenasowi Królowi ,nie został aresztowany ,lecz uniewinniony przez sąd. To bardzo doświadczony adwokat i uczciwy człowiek. Bardzo dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2016-04-11 08:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja podobnie jak obecni na tym forum bardzo wysoko oceniam profesjonalizm i dużą wiedze prawnicza mecenasa Adriana Króla . Dwukrotnie pomógł mi i mojej mamie w zawiłych sprawach spadkowych . Mecenas Król , to konkretny i bardzo dokładny człowiek o wysokiej kulturze osobistej . Potrafił rozwiązać nasze problemy i szczęśliwie zakończyć nasze wieloletnie problemy. Gorąco polecamy Pana mecenasa Króla. Elżbieta i Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elisabet dnia: 2016-04-05 09:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobnie jak Pani miałem problem z dealerem ,który sprzedał mi wadliwy samochód. I tylko dzięki wspaniałemu adwokatowi - Adrianowi Królowi po ciężkich bojach odzyskałem swoje pieniądze wraz z odsetkami. Pan mecenas Adrian Król ,to wysokiej klasy specjalista i uczciwy człowiek. Bardzo polecam Pana mecenasa Króla . Chętnym podaję kontakt telefoniczny 604 802-169
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2016-03-31 10:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja miałam wyjątkowo trudną sprawę z dealerem samochodowym ,u którego kupiłam samochód. Ten okazał się kupą złomu a diler bezczelnie kpił sobie ze mnie. Byłam bezsilna w walce z tym draniem. Zwróciłam się o pomoc do adwokata Adriana Króla . Ten mecenas walczył przed sądem skutecznie i wygrał moją sprawę a ja otrzymałam zwrot pieniędzy. Gorąco polecam Pana mecenasa Adriana Króla i jeszcze raz serdecznie Mu dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-22 13:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Adriana Króla w sprawach cywilnych . Moją sprawę poprowadził bardzo sprawnie i skutecznie zaoszczędzając mi stresów . To konkretny prawnik i uczciwy człowiek.Serdecznie dziękuję Panu mecenasowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-03-18 07:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Adrian Król, to bardzo dobry i skuteczny prawnik. Jest człowiekiem bardzo dokładnym i stanowczym.Dla Niego liczą się tylko konkrety.Potrafi z chaotycznych wypowiedzi zdenerwowanego klienta wybrać to ,co najważniejsze.W moim przypadku tak było.Trudna nadzwyczj sprawę wygrał i uzyskał dla mnie pokaźne odszkodowanie.Pan mecenas Król ,to wspaniały prawnik godny polecenia.Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-03-11 08:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam adwokata Adriana króla w sprawach o odszkodowania. To bardzo sumienny i uczciwy adwokat. Zawsze uprzejmy i cierpliwy ,potrafiący słuchać klienta. Jeżeli podejmuje się prowadzenia sprawy ,to doprowadza ją do zakończenia.Serdeczne dzięki Panie mecenasie.Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-09 16:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Król to świetny adwokat. Rozwód z pomoca Mecenasa przebiegł lajtowo. Wygrałam z byłym mężem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gigi dnia: 2016-03-04 22:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Adrian Król ,to wyjątkowo sympatyczny i uczciwy adwokat. Potrafi cierpliwie słuchać i wyciągać logiczne wnioski. Posiada ogromną wiedzę prawniczą . Skutecznie walczył w mojej ,bardzo skomplikowanej sprawie i niespodziewanie dla mnie wygrał już w pierwszej instancji. Bardzo dziękuję Panu mecenasowi. Wreszcie skończył się mój koszmar i mogę spokojnie żyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-02-22 09:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Adrian Król to bardzo konkretny i skrupulatny adwokat. Nie obiecuje gruszek na wierzbie. Najpierw dokładnie wysłuchał nas i wypytał o szczegóły a dopiero po tym podjął się prowadzenia naszej ,nie ukrywamy - bardzo skomplikowanej sprawy . W sądzie dokładny i stanowczy a wręcz nieugięty . Sprawę zakończył z niespodziewanym dla nas sukcesem. To bardzo dobry adwokat. Z czystym sumieniem polecamy Go innym. Serdecznie dziękujemy Panie mecenasie i życzymy dużo zdrowia i pomyślności
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D i G dnia: 2016-02-15 09:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny i sprawny adwokat, niezwykle kontaktowy człowiek. Prowadził mi sprawe cywilną o dział spadku. Pełen sukces - dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-10 18:06:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiliśmy do kancelarii adwokackiej Pana mecenasa Adriana Króla z bardzo skomplikowaną i zawiłą sprawą.( tak mówiło kilku prawników ,u których byliśmy i żaden nie chciał się jej podjąć).Pan mecenas Król po dokładnym przeanalizowaniu naszej sprawy - podjął się jej prowadzenia i doprowadził do jej skutecznego zakończenia. Byliśmy zaskoczeni jego ogromną wiedzą prawniczą i skutecznością działania. Serdecznie dziękujemy Panie mecenasie Król. To Panu powierzyliśmy nasz los i Pan nas nie zawiódł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Bogusław dnia: 2016-02-08 08:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność współpracować Panem Adwokatem Adrianem Królem z Łodzi. Chodziło o skomplikowaną sprawę rodzinną, w której Pan mecenas bardzo mi pomógł. Bardzo kompetentny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2016-02-02 16:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Adrian Król -to naprawdę wyjątkowy i kompetentny prawnik. Z tak zagmatwanej mojej sprawy ,której nie chciał się podjąć żaden adwokat w Łodzi potrafił mnie wyciągnąć. Walczył w sądzie jak lew . To wyjątkowo wybitny i skuteczny prawnik. Bardzo dziękuję Panie mecenasie. Pan uratował mi życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-01-26 19:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Adrian Król bardzo mi pomógł w sprawie rodzinnej. Kurator zawiadomił sąd o rzekomych nieprawidłowościach w wychowywaniu syna i miałem sprawę z urzędu o ograniczenie władzy rodzicielskiej. Mecenas solidnie od początku zajął się sprawą i sąd nie odebrał mi praw do dziecka. Dziękuję jeszcze raz mecenasie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-12-11 09:34:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pana Mecenasa na poradzie. Świetny adwokat. Zrobił na mnie duże wrażenie na rozprawie. Wszystko mi wyjaśnił. A poza tym, to bardzo fajny, na luzie gość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-05 00:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat w sprawach karnych. Potrafi sensownie rozmawiać z prokuratorami, co daje efekt w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2015-11-14 21:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat. Moją sprawę o zapłatę należności od ubezpieczyciela poprowadził bezbłędnie. Zakład nie chciał mi oddać pieniędzy za zniszczony samochód, a dzięki Panu Adwokatowi otrzymałam kwotę wyższą niż oczekiwałam. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-11-10 16:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Adrian Król świetnie poprowadził moją sprawę rozwodową. Załatwił męża na cacy. Wreszcie mam spokój. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2015-10-31 21:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat w sprawach przeciwko handlarzom aut i dealerom samochodowym. W mojej sprawie nie zostawił suchej nitki na pseudo komisancie, któremu się tylko wydawało, że za nic nie odpowiada, a w konsekwencji zwrócił mi całą kasę i to z mega odsetkami. Polecam wszystkim oszukanym przez cwaniaczków z branży motoryzacyjnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysiek dnia: 2015-09-18 20:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Mecenasowi uniknalem aresztu. Nie było łatwo. Dziękuję!!! Wspaniały adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Super
Opinia dodana przez: Tomi dnia: 2015-09-04 22:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Adrian Król pomógł mi odzyskać prawo jazdy. Policja, jak się okazało, bezprawnie mi je zatrzymała. Jestem bardzo wdzięczny Panu mecenasowi Król, bo bez prawka straciłbym robotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Polips dnia: 2015-08-07 22:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNY ADWOKAT W SPRAWACH ODSZKDOWAWCZYCH W MOJEJ SPRAWIE O ODSZKODOWANIE ZA WYPADEK MECENAS ŚWIETNIE POPROWADZIŁ CAŁE POSTĘPOWANIE KARNE AVPOTEM ZLUPIL FACETA DO ZERA AŻ W PEWNYM MOMENCIE NAWET MI SIĘ GO ZROBIŁO ŻAL. WIELKIE DZIĘKI Panie Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebek dnia: 2015-06-29 20:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Adrian Król bardzo pomógł mojemu mężowi w sprawie karnej. Zarówno mąż jak i ja byliśmy pod dużym wrażaniem jego poczynań na sali sądowej i w prokuraturze dzięki temu mój mąż dostał szanse na nowe życie. Dziękujemy Panie mecenasie Mariola i Andrzej W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mario82 dnia: 2015-05-12 18:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Prowadził moją sprawę o odszkodowanie i wywalczył taką kwotę jaką chciałam. Pan mecenas jest bardzo sympatyczny i kontaktowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-03-25 14:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Adrian Krol jest Wielki.Nie traktuje ludzi z góry, potrafi słuchać i posiada ogromna wiedzę prawnicza.Najwazniejsze to to , że w chwilach zwątpienia zawsze mogłam liczyć na jego wsporcie i pomoc .Dziękuję za wygraną sprawę rodzinna.Pelen profesjonalizm i zawsze będę Pana polecać. K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K... dnia: 2015-02-16 15:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy ,konkretny i skuteczny adwokat.Ma ludzkie podejście do prostego człowieka i jego życiowych problemów. Nadzwyczaj cierpliwy i wyrozumiały. Nie patrzy na pieniądze .Pierwszy raz spotkałam się z tak uczciwym i porządnym człowiekiem i bardzo dobrym prawnikiem. Najserdeczniej dziękuję Panie mecenasie Król.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena G dnia: 2015-02-08 08:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam adwokat Adrian Król to świetny specjalista od spraw karnych bardzo aktywny i zaangażowany w prowadzenie sprawy, nie poddaje się i walczy, a nie namawia na poddanie się karze, u mnie wywalczył zmianę zarzutów i 3 razy niższą karę jak proponował mi prokurator, a co najważniejsze wyciągnął mnie z aresztu i resztę sprawy byłem na wolności i tak jest do dzisiaj. Wielkie dzięki Panie mecenasie Arek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AR dnia: 2015-02-02 17:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, skuteczny, solidny i odpowiedzialny.Polecam usługi pana mecenasa bo korzystając z jego usług można być pewnym rzetelnego potraktowania sprawy i tego, że zrobi wszystko co można, żeby sprawę doprowadzić do szczęśliwego końca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-26 13:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z mężem u Pana Mecenasa na poradzie prawnej. Sprawa dotyczyła skradzionej karty kredtytowej i zaciągniętego na nią kredytu. Pan adwokat wyjaśnił mi wszystko od podstaw i teraz wiem, że bank mnie chciał naciągnąć. Zrobiłam to co kazał mecenas i mam spokój. Super facet. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2015-01-10 00:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinię o adwokat Adrian Król, który bardzo mi pomógł w sprawie gospodarczej dotyczącej nieuczciwego wykonawcy, który nie płacił m innymi mnie za zlecone roboty budowlane. Bardzo szybko uzyskał nakaz i pozabezpieczał przez znajomego komornika jego wierzytelności, a gość mnie błagał, żebym wycofał egzekucje. Współpraca z Panem mecenasem to czysta przyjemność i gwarancja jak się okazało skuteczności. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak jakichkolwiek zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2014-12-28 19:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest świetny. Zawsze mogłam na niego liczyć. Miałam chwilę zwątpienia, bo w pierwszej instancji przegraliśmy. Ale mecenas walczył do końca i ostatecznie wygraliśmy (karne sprawy). Zawsze będę go polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-12-21 00:44:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność zlecić sprawę mecenasowi Adrianowi Królowi i się nie zawiodłem. Aktywność mecenasa na rozprawach w połączeniu z jego wiedzą zagwarantowała mi wygraną choć nie wszystko było takie oczywiste na początku. Sprawa cywilna o zapłatę od nieuczciwego handlarza samochodów. 100% do przodu. Dziękuję Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: świetny kontakt zawsze przygotowaany do sprawy
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2014-12-20 13:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego mecenasa w sprawach gospodarczych i karnych, majątkowych i karnych. Bardzo aktywny w sprawie świetny negocjator u mnie wyprostował naprawdę złożony temat w firmie gdzie groziło mi parę art z kk i pomógł mi przy tym w sprawie majątkowej. Wiesiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2014-12-07 14:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny adwokat w sprawach karnych, a co najważniejsze, że nie układa się prokuratorem bez walki o każdy dzień wolności :-) tylko potrafi stanowczo i skutecznie bronić klienta i bezbłędnie punktować prokuratorów i policje, a to co potrafi zrobić ze świadkami to po prostu bajka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-11-23 14:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co za gość. Jestem właśnie po rozprawie. Ale koleś dał czadu. Areszt uchylony. Dzieks. ZIOMEK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-21 23:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pana mecenasa. Prowadził sprawę karną, gdzie moi "koledzy" chcieli wrobić mnie w pobicie. Dzięki zaangażowaniu pana Mecenasa uniknąłem kary.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2014-11-19 13:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam poniższe opinie o Panu mecenasie jest bezwzględny dla przeciwnika i bardzo skuteczny na sprawie przeciwko cwaniakom z komisu, którzy mnie oszukali sprzedając lewe auto. Polecam do zadań specjalnych i nie tylko. Piszę opinie bo obiecałem mecenasowi, że będę go polecał, bo zrobił na mnie wrażenie świetnego fachowca i fajnego człowieka. Pozdrawiam Robert
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Koni R dnia: 2014-10-24 19:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie wielkie dzięki za wyciągnięcie mojego syna z aresztu. Jest Pan wielki. Zawsze będę Pana polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-09-27 20:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam kancelarie mec. Króla i mec. Szkudlarka,którzy nie dość, że są bardzo kontaktowi ale co chyba najważniejsze bardzo skuteczni, a na rozprawie walczą jak lwy o swojego klienta i dziwią mnie odmienne komentarze bo w mojej sprawie mec. Szkudlarek nie dość że męczy męczył powódke pytaniami to jeszcze walnął mowę końcową punktujac moja żonę po całości. Ostatecznie sprawa do przodu i tak trzymać pozdrawiam Radek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-30 23:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Pana mecenasa w sprawach wymagających zaangażowania w spór sądowy na sali rozpraw. Jego zaangażowanie i odwaga w sądzie przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Miałam w życiu już kilka spraw, a tym samym mecenasów, ale mecenas Adrian Król pozwolił mi się czuć bezpiecznie i pewnie w Sądzie i poza nim, miałam wrażanie że to mecenas prowadzi sprawę, a nie sąd. Ostatecznie wygrana i za to wielkie dzięki. Polecam i pozdrawiam Pana mecenasa Krysia P. Pan wie o kogo chodzi :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: same pochwały zero zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-07-23 20:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam mecenasa Adriana Króla mój mąż został uwikłany w pobicie i rozbój, mecenas wybronił go ze wszystkich zarzutów, choć nie było to takie oczywiste, a co najważniejsze mecenas nie mnoży kosztów w sprawie, tak jak ustaliłam na początku tak było :-) Mariola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariolka dnia: 2014-05-27 17:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Król bardzo pomógł mojemu mężowi w sprawie karnej. Mąz jest za granicą i kontaktował się z mecenasem tylko przez telefon i mail. Zawsze był z nim kontakt. Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-09 23:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona skutecznością mecenasa Króla prowadzeniu moje sprawy przeciwko dealerowi. Kilka rozpraw i już mam pieniążki na nowy samochód, wprost nie do uwierzenia jak szybko można było sprawę doprowadzić do końca, a do tej pory dealer zwodził mnie z reklamacją mojego samochodu i straciłam z tego powodu kilka miesięcy niepotrzebnie. Polecam mecenasa z całą stanowczością Krystyna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-27 21:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie mecenas krol i jego ostra postawa w prokuraturze to zapewne siedziałbym w areszcie. Coby nie gadać mecenas wybronił mnie z kicia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: jackson dnia: 2014-04-11 22:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Adriana Króla w sprawach o odszkodowanie. Bardzo skutecznie bronił moich interesów zarówno w sprawie karnej jak i o odszkodowanie od ubezpieczyciela. Zdrowia mi nikt nie zwróci, ale mogę z wywalczonych przez Pana mecenasa pieniędzy, spokojnie patrzeć w przyszłość. Jeszcze raz dziękuje Panu mecenasowi za ludzkie podejście i zaangażowanie w moją sprawę. Klaudia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: Klaudyna 77 dnia: 2014-03-12 13:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas wygrał dla mnie odszkodowanie od nieuczciwego dealera samochodowego, na rozprawie był bezbłędny i zmiażdżył przeciwnika. Polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-03-10 20:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie Pan mecenas wywalili by mnie z roboty za prowadzenie pod wplywem... Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-21 22:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z przebiegu moje sprawy rodzinnej u Pana mecenasa. Zarówno mecenas Król jak i mecenas Szkudlarek są bardzo życzliwi i potrafią wesprzeć w trudnych chwilach jakie związane są z rozwodem. Pozdrawiam i dziękuję. Asia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-01-27 10:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest super. Przeprowadził mnie przez proces rozwodowy z moim mężem, którego nie wiedziałam jak się pozbyć. Mecenas krok, po kroku realizował swój plan i wygrał. Świetny adwokat. Dziękuję Panie Mecenasie! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zachwycona dnia: 2014-01-10 22:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę knajpę na Piotrkowskiej od wielu lat. Właściciel kamienicy chciał mnie wywalić, bo niby "tak było w umowie". Mecenas Król jak przeczytał umowę to się zdrowo uśmiał. Nie wiem do końca jak to zrobił ale po kilku pismach pana Mecenasa właściciel kamienicy sam aneksował ze mną umowę i obecnie mam spokój. Mecenas jest fajny bo ze spokojem i na luzie podchodzi do sprawy. Zachęcam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: najemca dnia: 2013-10-11 23:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia, na sali rozpraw mój przeciwnik nie miał żadnych szans, sprawa prowadzona od początku do końca bez żadnych zastrzeżeń, a już myślałem, że moja sytuacja jest beznadziejna bo kupiłem lewe auto w komisie. Polecam wszystkim oszukanym przez handlarzy i ubezpieczycieli co nie chcą wypłacać odszkodowań
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnych rekalmacji sprawa prowadzona, że mucha nie siada
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 17:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie chcę pisać szczegółów o sprawie, ktora wygrał mecenas Król, ale ma facet power.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wdzieczna dnia: 2013-09-06 21:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko gość, załatwił mi warunkowe umorzenie za kradzieże. Polecam bo inny kazał mi się poddać karze w zawiasach i zapłacić 2.500 zł nic nie gwarantując. Polecam bo mecenas nie naciąga i robi tak jak mówi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2013-08-26 15:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne zajęcie się sprawą!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-07-09 15:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjny mecenas w reklamacjach, bardzo skuteczny i stanowczy na rozprawie. Polecam mi uratował sprawę odszkodowawczą i wygrał 100% tego co mówił Dziękuję Panie mecenasie za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-06-27 16:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie - dziękuje (sprawa karna męża w Warszawie). Bez Pana byłoby krucho.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: top
Opinia dodana przez: kochajaca dnia: 2013-05-11 00:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, terminowy i rzeczowy adwokat. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-01-19 17:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny,kompetentny i uczciwy oraz tani adwokat.Posiada ogromną wiedzę prawniczą.Bardzo uprzejmy i cierpliwie słuchający klienta.Naszej sprawy o odszkodowanie nie chciała siępodjąć żadna kancelaria a Pan mecenas Król podjął się tego trudnego zadania i wygrał sprawę a my odzyskaliśmy szybko pieniądze.Wyrazy szacunku i uznania dla Pana mecenasa Króla.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AiP M. dnia: 2012-10-24 10:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretni mecenasi nie naciągają. Jak sprawa przegrana to się nie podejmują. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2012-09-08 21:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, specjalista od prawa cywilnego i podatkowego. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-05 09:17:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją