Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gierada Sławomir Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, 25-363 Kielce Bohaterów Warszawy 6/11
Telefon: Kom. 509 616 081 Fax: 0413442274
Adres e-mail: office(małpa)gierada.pl
Strona internetowa: www.gierada.pl
NIP:
6570463349
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 97% pozytywna 47x 1x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 46x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x 1x
Ceny usług: 85% niskie 17x 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 49
Ilość odsłon profilu firmy: 17392
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 12.01.2016 17:12:21 

Opinie o Gierada Sławomir Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie wygrał sprawę karną o wypadek, bardzo dobry jest, warto skorzystać z jego wiedzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hieronim dnia: 04.10.2019 10:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, w szczególności niezwykle skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata R. dnia: 08.05.2019 09:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W rozwodowych sprawach bardzo dobry, mnie taką wygrał a inni mówili, że nic się nie da zrobić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 19.12.2018 09:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie prowadził sprawę karną i potwierdzam poprzednie wpisy, niezwykle skuteczny adwokat z wielką wiedzą i doświadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 17.06.2018 08:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam w sprawach rozwodowych. Jest niesamowicie skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.05.2018 21:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udałem się do niego, bo jest najbardziej znanym kieleckim adwokatem o którym często czytałem w gazetach i nie żałuję. Specjalista jakich mało. Rozwód mi poprowadził.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karl dnia: 10.03.2018 07:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższej klasy prawnik, mnie prowadził sprawę karną. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech D. dnia: 22.02.2018 15:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat, mnie wygrał sprawę karną, trudno się do niego dostać, ale jak przyjmie sprawę do prowadzenia to można się spodziewać, że zrobi w sprawie wszystko co tylko możliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 24.10.2017 09:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik szczególnie skuteczny w sprawach karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bila dnia: 09.08.2017 11:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg. mojej oceny najlepszy w Kielcach, przeciwnicy czują respekt,a sędziowie dążą szacunkiem. Doskonale reaguje naproblemy w trakcie procesu. Dobra szkoła adwokacka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.01.2017 22:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super prawnik. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Konkretny rzetelny i zaangażowany w sprawę która prowadzi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.01.2017 12:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, jeden z najlepszych jakich znam, jedna niedogodności to trudno go wynająć - przyjmuje skomplikowane sprawy, ale jego rady są bezcenne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2016 23:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat z ogromną wiedzą i doświadczeniem w Sądzie, polecam go sprawach karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin B. dnia: 18.11.2016 23:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym Panu publicznie podziękować za wygraną sprawę ( podział majątku w Końskich ) Waldemar F.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2016 23:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam w całości poniższą opinię, mnie również prowadził rozwód i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 03.08.2016 23:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie prowadził sprawę rozwodową - polecam szczerze, na prawdę bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.07.2016 22:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym zdaniem doskonały prawnik. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Bera dnia: 19.06.2016 09:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie prowadził sprawę o wypadek drogowy - wyjątkowa wiedza i doświadczenie w sądzie, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2016 15:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat, chciałem żeby poprowadził mi sprawę o rozwód,a on po rozmowie powiedział, że nie będzie mi potrzebny adwokat i nie ma w zwyczaju brać od ludzi pieniędzy w sytuacji, gdy jego obecność na sprawie ma mi tylko poprawić samopoczucie. Wziął tylko za poradę, a sprawa skończyła się tak jak przewidział. Szacunek dla Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LESZEK dnia: 01.04.2016 23:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie zdecydowanie najlepszy specjalista od wypadków drogowych w Polsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 07.03.2016 18:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy specjalista od spraw karnych, mnie taką prowadził z zaskakująco dobrym wynikiem. Dodatkowo wyjątkowo przystępny człowiek, miły i mówiący zrozumiałym językiem .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz M. dnia: 07.01.2016 16:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, nie zmysla, sprawy przedstawia takimi jak je widzi i rzadko się myli w swoich koncepcjach. Wg mnie najlepszy karnista. Dużo piszą jego sprawach w gazetach tych trudnych. Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Artur dnia: 01.01.2016 22:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykły człowiek, doskonały prawnik, bardzo duża wiedza prawnicza i umiejętność jej szybkiego wykorzystania na sali sądowej. Jak poprowadził moją sprawę p-ko deweloperowi byłem pod wrażeniem. Polecam Pana Sławomira bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz W. dnia: 26.01.2015 20:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity prawnik i tyle mogę powiedzieć. Dziękuję Panu !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna Gawron dnia: 09.01.2015 20:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczególnie polecany w trudnych sprawach. Mnie taką właśnie wygrał i będę tylko jego polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 03.08.2014 23:03:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem zdecydowanie najlepszy prawnik w Kielcach, wiedza i duże doświadczenie w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kowal G. dnia: 26.07.2014 16:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo konkretny, przyszłam żeby poprowadził moją sprawę, a on po analizie dokumentów powiedział mi, że adwokat do niczego mi nie będzie potrzebny, bo ani nie pomoże, ani nie zaszkodzi. Zapłaciłam jedynie za poradę, a wyrok zapadł taki jak przewidział.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata Miłek dnia: 14.07.2014 17:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszedłem po porade prawną. Wytłumaczył bardzo przystępnym językiem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: bez nicka dnia: 02.06.2014 15:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam, że sobie sama poradzę w sprawie o podział majątku z byłym mężem i po wyroku w Sądzie Rejonowym miałam zapłacić byłemu 2.000 zł, byłam zrozpaczona poszłam do mecenasa Sławomira Gierady, napisał apelację, sprawa się odbyła w Sądzie Okręgowym i teraz zamiast zapłacić te 2.000 zł to mój były ma mi oddać 80.000 zł !!!! To jest adwokat !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 10.03.2014 21:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie które tutaj znalazłem o Panu mecenasie potwierdzają również , komentarze które znalazłem na tej stronie : http://premium.e-prawnik.pl/slawomir-gierada.html. Pozdrawiam!!
Opinia dodana przez: Jackowy dnia: 17.12.2013 09:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, wyjątkowo skuteczny i cieszący się dużym uznaniem wśród innych prawników. Mnie prowadził sprawę o odszkodowanie p-ko Skarbowi Państwa i wygrał wszystko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 12.07.2013 17:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko trzy lata za zabójstwo męża - wyrok mowi sam za siebie. Gratulacje !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 26.05.2013 09:43:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sadzac po komentarzach to kancelaria sama sobie opinie pisze skoro na stornie nie ma adwokata od sadu rodzinnego.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.04.2013 22:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie prowadził już dwie sprawy, jedną rodzinną, a drugą karną. Jak jeszcze będę miał probleny z prawem to tylko do niego pójdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 28.10.2012 18:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał moją sprawę p - ko deweloperowi, odstąpiłem od umowy z uwagi na wady mieszkania, nie chcieli mi oddać pieniędzy, a teraz zapłacili wszystko łącznie z kosztem kredytu, opłatą za notariusza i jeszcze odsetki i koszty. Polecam, jest wyjątkowo skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał Borek dnia: 14.08.2012 11:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg. mnie wyjątkowo dobry w sprawach karnych, szczególnie w wypadkach drogowych. Mnie pomogł bardzo i mogę go polecić z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2012 23:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo skuteczny w sprawach karnych. U mnie prokurator chciał 3 lata a on wywalczył 1 rok i to w zawieszeniu !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 17.06.2012 00:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik z jakim się spotkałem, bystry o wyjątkowo dużej wiedzy prawniczej. Szanowany i poważany. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz K. dnia: 01.05.2012 15:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie prowadził sprawę o zwrot pieniędzy od kieleckiego dewelopera i wygrał w całości. Rzeczowy, o bardzo dużej wiedzy prawniczej, przygotowany do każdej rozprawy. Jak ktoś ma problem z nieuczciwym deweloperem to tylko do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Izabela M. dnia: 29.12.2011 18:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sławomir Gierada zajmował się moją sprawą karną. Nie obiecywał "gruszek na wierzbie", a za to dotrzymywał danego słowa (co - jak wynika z doświadczeń innych - jest rzadkie u adwokatów). Do sprawy podchodził bardzo skrupulatnie. Jestem bardzo zadowolony z jego usług. Na jego stronie www są o nim rzeczowe fakty o prowadzonych przez niego sprawach http://www.gierada.pl/Media_o_nas/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariusz Gałka dnia: 18.12.2011 10:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z pierwszej ligi adwokatów, duża wiedza prawnicza i wyjątkowa umiejętność radzenia sobie w sądzie. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 17.12.2011 14:28:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Slaby kontakt z klienem, nie odzwania, nie odpisuje na emaile. Nie dotrzymuje terminow.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2011 09:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super prawnik, bystry o wyjątkowo dużej wiedzy prawniczej. Mnie prowadził sprawę o wypadek drogowy, a wynik był taki jekiego nie oczekiwałem. Naprawdę godny polecenia. Doskonały mówca. Drogi, ale wart każdej złotówki i ma wyjątkowy zespół współpracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 05.11.2011 22:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik roku, gratulacje, wreszcie jest miejsce gdzie można oceniać prawdziwych fachowców, takich właśnie jak Pan, Panie Mecenasie.Dziękuję za pomoc w mojej sprawie, nic Pan nie obiecał, a wynik był lepszy niż oczekiwałem. Bogdan P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 10.08.2011 19:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecamy, tzn. ja i siostra wygrał dla nas odszkodowanie za śmierć rodziców i grosza nie wziął. Polecamy i z całego serca dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 23.05.2011 21:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie prowadził sprawę o podział majątku po rozwodzie. Osiągnęłam nawet więcej niż chciałam. Bardzo skuteczny, przygotowany na każdą sprawę. Naprawdę godny polecenia wszystkim którzy mają problemy z prawem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 07.11.2010 10:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykły człowiek,a jako prawnik doskonały. Prowadził moje sprawy majątkowe i w każdej skutek był taki sam - wygrywałem. Mogę go wszystkim polecić za niezwykłe zaangażowanie w każdą sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.03.2010 17:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzetelny adwokat, prowadził mi bardzo skomplikowaną sprawę i wygrałam w całości, chociż nie wierzyłam że to się uda. Nic obiecuje, ale jego zaangażowanie jest nie do ocenienia. Bardzo skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej G. dnia: 09.02.2010 23:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratował mojegon syna od więzienia za wypadek ze skutkiem śmiertelnym. Jest super !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 09.02.2010 17:35:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją