Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PROFI-TERM-Renata Lubawa Ziemowit Lubawy

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Dolnośląskie, 51-662 Wrocław Franciszka Stefczyka 1a/5
Telefon: Kom. 501326834
Adres e-mail: biuro(małpa)profiwro.com
Strona internetowa: http://profiwro.com/
NIP:
898-113-79-77
Opis działalności: Instalacje sanitarne, technika grzewcza, kotłownie, pompy ciepła, kolektory słoneczne, Pogotowie hydrauliczne 24h. Słowa kluczowe: hydraulik, hydraulik Wrocław, instalacje sanitarne, technika grzewcza, kotłownie, pompy ciepła, kolektory słoneczne, pogotowie hydrauliczne 24h, piece, awarie, naprawy hydrauliczne, kanalizacja,ogrzewanie

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 4028
Data utworzenia profilu: 2013-04-20 17:54:59
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-10 05:57:27 

Opinie o PROFI-TERM-Renata Lubawa Ziemowit Lubawy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana kotłowni z węglowej na peletową. Firma profiterm wywiązała się wzorowo zaczynając od doradztwa poprzez zakup, kończąc na montażu i uruchomieniu. Polecam tą firmę przy takich pracach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-01-21 07:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Profi-Term do remontu i modernizacji kotłowni oraz ogrzewania. Panowie wykonali wzorowo swoją prace zachowując przy tym czystość i porządek. Dobrane rozwiązania zaspokajają wszystkie moje potrzeby. Jeszcze raz gorąco polecam firmę Profi-Term jako solidnych i znających się na rzeczy fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja na piśmie na 5 lat
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-12-12 17:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Profi Term wykonała w moim domu kotłownie gazową ACV z bojlerem nierdzewnym. Panowie doradzili mi piec z segmentu prestiż i jestem z tego bardzo zadowolony. Polecam Profi Term jako firmę znającą się na piecach, kotłowniach i ogrzewaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-01-26 08:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna naprawa sterownika w zasobniku ACV. Polecam ten serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-14 15:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Ziemowit z firmy PROFI-TERM wykonał w moim domu remont trzech łazienek szybko, sprawnie, bez brudu i terminowo. Mogę śmiało polecić taką firmę każdej osobie planującej lub wykonującej remont swojego domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pisemna gwarancja na 5 lat.
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-02-10 07:18:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Profi-Term z Wrocławia obsługuje kotłownie Hoval w naszej wspólnocie mieszkaniowej w Strzelinie. Do tej pory firma przyjeżdżała na każde wezwanie w ciągu kilku godzin i bezproblemowo osuwała każdą usterkę od ręki nie żądając przy tym wygórowanych pieniędzy. Firmę Profi-Term do obsługi serwisowej po gwarancji polecił naszej wspólnocie producent czyli firma Hoval. Firma Profi-Term jest godna polecenia, tania i terminowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dojazd do wezwania awaryjnego i przystąpienie do usuwania usterki w ciągu pięciu godzin.
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2015-01-18 17:00:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie doradzili jaki piec gazowy mam wybrać do mojego domu (ATAG A244EC) a następnie wymienili mi stary na nowy w ciągu 10 godzin pracy razem z kominem. Polecam firmę Profi-Term ponieważ proponuje rozwiązania z najwyższej półki jakościowej i oferują kompleksową usługę łącznie ze sprzedażą, montażem i serwisem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-11 09:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Profi-Term wykonała kompleksowo w moim domu instalacje wody, kanalizacji, centralnego ogrzewania i gazu. Zlecenie zostało wykonane bardzo dobrze, terminowo i solidnie. Panowie z firmy Profi-Term są godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Udzielona gwarancja na piśmie na okres 5 lat.
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-08-10 11:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne wykonanie, profesjonalna i miła obsługa. Usługa związana z poprawą położenia pieca wykonana szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-10-13 17:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z firmy PROFI-TERM w 3 minuty rozpoznali problem z moim piecem De Dietrich, z którym serwisanci fabryczni borykali się od 15 lat. Problemem był brak zaworów zwrotnych na pompach do grzejników i zasobnika. Dwie godziny pracy i kotłownia pracuje w końcu tak jak powinna. Szczerze polecam firmę PROFI-TERM, bo to naprawdę dobrzy fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franciszek dnia: 2013-04-20 18:13:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją