Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Demia Aleksandra Jabłońska

Zawód: Dietetyk 
Adres: Dolnośląskie, 50-203 Wrocław ul.Dmowskiego 3/7
Telefon: Kom. 783 143 370
Adres e-mail: kontakt(małpa)demia.pl
Strona internetowa: www.demia.pl
Opis działalności: Instytut Świadomego Odzywiania i Modelowania Sylwetki,sesje dietcoachingu, skuteczne modelowanie sylwetki Słowa kluczowe: odchudzanie, dietetyk, dieta, dietcoach, psychodietetyk, masaż odchudzający, kuracje odchudzające, aleksandra jabłońska, liposukcja ultradźwiękowa, rf,

Ocena: 100% pozytywna 23x 1x

Jakość usług: 95% wysoka 23x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 17x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 3775
Data utworzenia profilu: 2013-03-25 21:27:09
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-07 13:52:18 

Opinie o Demia Aleksandra Jabłońska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Aleksandrze z Demia, na prawdę tracenie wagi było przyjemne i smaczne!!!:)) Efekty są a dzięki temu nauczyłam się wielu korzystnych rzeczy aby utrzymać efekt i czuć się zdrowo:) Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-06-03 11:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Oli trafiłam z polecenia.W przeciągu 3 miesięcy schudłam ok.12 kg :-) I chociaż minęło już kilka miesięcy,to waga utrzymuje się, brak efektu jo-jo :-)Gorąco polecam odchudzanie u Pani Oli, która dopasuje dania do naszych upodobań smakowych, więc je się wszystko co się lubi:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2016-05-08 19:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku całego roku potrzebowałam na podjęcie decyzji o współpracy z instytutem DEMIA.Zrozumiałam,że sama sobie nie poradzę ze zbędnymi kilogramami ( chodziło o trwałe zgubienie nagromadzonego sadełka). Pani Ola jedna z najmilszych osób jakie spotkałam w życiu spowodowała nie tylko ubytek wagi 10 kg w 8 tygodni (współpraca na odległość) ale nauczyła mnie jak poprawnie i zdrowo mam się odżywiać.Byłam bardzo zaskoczona tym, że bez większego wysiłku tracę wagę.Jeżeli ktoś z czytających tę opinię ma wątpliwości czy zacząć z Panią Olą współpracę to proszę nie tracić czasu tak jak ja na zastanawianie, tylko pisać do DEMI maila i zaczynać walkę z wagą dla zdrowia i własnego dobrego samopoczucia. Była to jedna z najtrafniejszych decyzji w moim życiu. Nigdy nie zapomnę Pani Oli tego co dla mnie zrobiła. Życzę Pani Oli wszystkiego co najlepsze w życiu i spełnienia wszystkich marzeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra-ekonomista dnia: 2016-01-06 12:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z największą przyjemnością polecam instytu Demia. Dzięki Pani Oli oraz jej wspaniałym pracownikom odzyskałam wiarę w siebie. 10 kg mniej w 6 tygodni spowodowało iż znowu na nowo zaczełam żyć pełnią życia. Polecam wszystkim Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-07 12:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem wprost-łatwiej i przyjemniej odchudzać się juz nie da!!!Jeszcze teraz jak całość przygotowania posiłków można zamówic na cały miesiąc kuracji w Petite Marc.Indywidualnie dobraną przez panią Olę dietę przygotowują i dostarczają do domu,w pięknych i eleganckich opakowaniach.Polecam od serca Demię,ponieważ nie wierząc w to miejsce i w to,ze w miesiąc schudnę 10 kg-zrobiłam to.Dodało mi to wiary w siebie i otworzyło drogę do innych sukcesów.Wysłalam swoje koleżanki,które całe zycie były na dietach i równiez schudły,a było to od 8-30kg!!!!Nie znam osoby,która podjełaby się współpracy z Demią i nie schudła by.Ta współpraca,to codzienne wsparcie p.Oli,czujność i ta wiara,która na zawsze juz pozostaje w nas samych.Jest jeden minusik..-można się od nich uzależnić, korzystac po kuracji z zabiegow modelujących ciało i twarz,odmladzających i ujedrniających.Wspaniałe miejsce,i dobrzy ludzie,a takich teraz jak na lekarstwo...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia-protetyk dnia: 2015-06-11 21:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna opieka w przeprowadzeniu przewrotu w Twoim życiu jakim jest dieta, nauka zdrowego odżywiania, dobrego spojrzenia na cały proces przemiany, a nie tylko wyliczanie kalorii. To mnie ujęło w pani Oli. POza tym 90% zdrowych przepisów jakie zaproponowała smakowało wszystkim domownikom i zamierzam je powielać bez względu na odchudzanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam do czynienia z reklamacją w przypadku pani Oli!
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-06-11 18:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuję w branży związanej z mediami, w której oprócz umiejętności liczy się także zdrowa i szczupła sylwetka. Niestety nie zawsze miałam czas, by o nią zadbać. Stosowałam wiele diet, ale po krótkotrwałym sukcesie kilogramy od nowa wracały. Takie zamknięte koło - odchudzania, radości z efektów, a potem rozpaczy, ze znowu się nie udało. Do Demii trafiłam z polecenia kolegi z branży. Początkowo nie wierzyłam jego zachwytom ale w krótkim czasie widziałam efekty. Chłopak dosłownie z dnia na dzień gubił tłuszczowy balast. Spróbowałam zatem i ja. Dziś twierdzę, ze była to jedna z najlepszych decyzji!!! Pani Aleksandra jest osobą niezwykle miłą, serdeczną, empatyczną a przede wszystkim posiadającą ogromną wiedzę. I działa skutecznie. W ciągu 1,5 miesiąca straciłam ok. 6 kilogramów. Od tamtej pory minęło już ponad 6 miesięcy a ja nadal budzę zazdrość swoim wyglądem:) Jestem w stałym kontakcie z Demią i kiedy tylko mam jedzeniowy kryzys zawsze dostaję pomoc i wsparcie. Pani Aleksandro - BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria W. (Kraków) dnia: 2015-02-11 15:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Demię i programy Pani Aleksandry- szczególnie tym , którzy przeszli juz wszytko i bez efektów. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, konsekwencja w działaniu i ogromne wsparcie niezależnie w jakim momencie i w jakim kraju jesteś. Pani Aleksandra to specjalistka, która bezbłednie odczytuje potrzeby naszego organizmu i ducha, motywuje i pomaga w osiągnięciu naszych celów.Jej wiedza i chęć pomocy powoduje, że nawet najtrudniesze "przypadki" zaczynają kochac swoje odbicie w lustrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-01-31 17:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zupełnie nie rozumiem jak można krytykować kogoś/cos bez uprzedniego sprawdzenia. Do Oli trafilam z polecenia kogoś na kim nawet ja widzialam efekty. Po pierwszym spotkaniu z Demią i zanim podjelam decyzję o współpracy, poczytalam na temat Demii oraz Oli rożne opinie- nie zawsze dobre. Zaufałam na szczęście intuicji i postanowiłam na sobie sprawdzić metody Oli. Moje życie zmieniło się w ciągu pół roku o ...20 kg.Ola jest fantastyczna i to co proponuje również:) Nie może być chyba nic lepszego niż pomoc od osoby, która naprawdę wie co robi i lepiej niż my sami rozumie nasz problem:) A dieta nie jest dietą w rozumieniu kolorowych czasopism tylko stylem jedzenia. Jest smacznie i jest tam wszystko ( Nawet ciasta:) Szczerze polecam tego bardzo wysokiej klasy fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia K. dnia: 2015-01-29 20:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniale,że mogę na forum wyrazić opinię o "mojej" wspaniałej Pani Oli:-) Ta fantastyczna kobieta jest właściwy człowiekiem na właściwym miejscu. Dzięki fachowej pomocy Pani Oleńki, moje życie nabrało nowego , "chudszego" blasku.!Motywacja jaką się od teamu Demii dostaje jest niesamowita. Mimo,że musiałam na jakiś czas rozstać się z Demią, to rady i wskazówki Pani Oli nie przestały kierować moim sposobem odżywiania się. Odchudzanie z Demią, to nie katorga i "marzenie o czekoladzie",ale sposób jedzenia nawet z czekoladą;-) Jeśli któraś z Pań boryka się z problemem zbędnych kilogramów i chce odchudzać się z przyjemnością,to SZCZERZE polecam INSTYTUT DEMIA, PANIĄ OLĘ I PANIE MASAŻYSTKI. Całemu Teamowi Demii jestem ogromnie wdzięczna ZA WSZYSTKO i zawsze będę tę współpracę cudownie wspominać. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JOAN dnia: 2015-01-29 14:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Ja jako chyba jedna z pierwszych bralam udzial w dietcoachingu na odleglosc, mieszkam w Szwecji. Kontakt z Ola jest wspanialy, opieka fantastyczna jadlospisy i przepisy bardzo przypadly mi do gustu. W przeciagu prawie 2 miesiecy schudlam z 71,2 na 63,9. Profesjonalnosc na calej linii. Polecam goraco! Mozesz. Potrafisz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta pilegniarka/Szwecja dnia: 2015-01-28 21:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam byłych i obecnych grubasów :-) Jestem w tej dziedzinie wieloletnią recydywistką i należę do grona sceptyków. Takich co nawet jak pomacają to nie uwierzą aż nie poczuja na sobie. W tym przypadku tez tak było, a jakże! Nie przekonywały mnie internetowe wpisy. Ale hasło od znajomej,która w danej chwili była dowodem działań p.Oli zmusiły mnie do przemyśleń. Bo moze to łatwizna wmówić sobie, ze dla mnie nie ma diety "cud", ze to "przywilej" wieku, genetyka, i takie tam gadanie! Wszystko, zeby sie jakos polubić. No i oszukiwać! W lutym 2013 zapukałam do drzwi Demii- waga 93! Przed umówieniem spotkania 95 kg. Ze wstydu przed spotkaniem juz schudłam 2 kg!!! I to tez mnie zaciekawiło, ze mozna kazac głowie myslec jak ja chce:-0 A teraz konkrety - od 10/02 - 10/05 ubyło mnie 12kg.w pażdzierniku ju w sumie 20 kg!!! Dieta zawierała wszystko co lubie. Przepisy są konkretne, produkty do kupienia w kazdym sklepie.Musialam tylko kazac sobie wieczorem zamykac na klucz lodówkę! Ale od pilnowania mam męża, który mnie wspierał, robił zakupy, patrzył ile waży mój posiłek :-) Pani Ola - jedyny w swoim rodzaju trener, masowała, ugniatała, karciła jak trzeba i cały czas powtarzała swoją mantrę, że każdy z nas potrafi i moze! Kilkaset smsów mam wciąż zapisanych w telefonie. Z rozmiaru 50/52 przeszłam do 44/46. A w porywach i 42.Kocham zakupy w sieciówkach. Przez lata nie wiedziałam, ze to frajda robić ciuchowe zakupy. Wiem też, że to moja praca- niekiedy ciężka-,że schudłam. Ale zasługa tylko p.Oli!!! No i coś w myśleniu o sobie uległo poprawie, realizuje marzenia sprzed wielu lat:-). Aktywnie się z mężem "sportujemy".Podobno Odmłodniałam? Lodówka , niestety, nadal przyciąga:-( , ale skoro przez okres świąt pozwoliłam sobie na 3 kg nadwagi(uważam, że tylko) i już wracam do nowej normalności..... to znak,że zmieniłam nawyki i myślenie :-))) pozdrawiam serdecznie p.Olę i Jej załogę i wszystkich byłych i becnychgrubasów:-))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia Draczyńska dnia: 2015-01-28 18:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej ocenie Aleksandra Jabłońska to fachowiec wysokiej klasy. Pomaga innym na wielu płaszczyznach. Moja osoba jest tego przykładem, w ciągu 3 miesięcy byliśmy w codziennym kontakcie, co zaowocowało spadkiem wagi mego ciała o 25 kg ( bez żadnej chemii czy innych tzw. suplementów,tylko zdrowa dietka i konsultacje). Kuracja wpłynęła pozytywnie na moje zdrowie fizyczne ( potwierdziły to wyniki badan lekarskich wykonanych przed i po kuracji), oraz ogólną poprawę samopoczucia. Pozdrawiam i wszystkim polecam tego FACHOWCA. Jacek Wójciak.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jacek Wójciak dnia: 2015-01-28 06:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Olę poznałam kilka lat temu. byłam już w trakcie diety, sporo biegałam. Jednak Ola skutecznie i zasadniczo zmieniła we mnie kilka rzeczy - przede wszystkim w pewnym sensie trwale ukształtowała właściwymi masażami i zabiegami moją figurę - cały czas mam talię i kształtną pupę (pomimo wahań wagi i moich słabości). Niezwykle profesjonalnie i empatycznie zadbała o jakość mojej skóry - w tym cellulit. podczas diety pilnowała codziennie moją determinację smsami i telefonami. ułożona przez nią dieta - regularność, konkretne posiłki - miała dla mnie rażącą wręcz skuteczność. reagowała na moje trudne chwile - proponując pomoc w różnych zakresach. zaproponowała mi bardzo skuteczne zabiegi na twarz, świetne masaże. najważniejsze jednak w mojej opinii jest to, że cały czas mamy kontakt, ufam jej - również jeśli chodzi o personel - dziewczyny są wspaniałe, mają serce do tego co robią, dowcip i są po prostu przygotowane świetnie! wiem i czuję na własnym ciele, że proponują mi najlepsze możliwe rozwiązania na miarę moich potrzeb, ale też portfela, wracam do Oli i nie zamierzam zmieniać miejsca w którym dbam o moje ciało. Dzięki Ola.Dzięki dziewczyny!!)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Mielnicka dnia: 2015-01-28 00:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , jestem typem lenia płacącego za multisporta i niekoniecznie korzystającego z niego bo może jutro bedzie mi się bedzie chciało . Stres zajadałam słodkimi przekąskami i zdarzało mi sie jeść dwa razy dziennie a wieczorem jak by się dało to najlepiej łopatą żeby dużo i szybko . Tak przytyłam 20kg Próbowałam diety białkowej ale to nie dla mnie i w ogóle słowo dieta dla mnie było okropne . Do Pani OLi poszłam bardziej z ciekawośći bo ani ja ani mój mąż nie wierzyliśmy żę kiedykolwiek schudnę. schudłam 13 kg , obwody spadały , masaże były na początku bardzo bolesne ale skóra po nich jest jędrna i napięta . Okazało się że mogę jeść to co lubię nawet pizzę. Pani Ola nie mówi bądż na diecie do końca życia ale uczy jak jeść , co z czym łączyć jak unikać błędów żywieniowych . W każdym momencie w razie pytań mogę zadzwonić i zapytać jeśli mam z czymś problem . Jestem Panią Olą zachwycona nie tylko jako dietetyczką ale jest ciepłą i bardzo kochaną osobą. Każdej osobie mającej problemy z wagą , dietą naprawdę polecam .POZDRAWIAM I POWODZENIA POCZĄTKUJĄCYM ASICA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ASICA dnia: 2015-01-27 19:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług, dzięki Pani Aleksandrze udało mi się pozbyć ok. 13 kg, co w moim przypadku nie było zadaniem łatwym. Pani Aleksandra i jej Zespół traktują każdego pacjenta indywidualnie, jeżeli pojawia się problem lub potrzeba dodatkowych informacji zawsze można zadzwonić lub wysłać sms lub napisać maila i uzyskuje się niezwłoczną odpowiedź. Jadłospisy które były dla mnie przygotowywane uwzględniały również moje preferencje, tak że w zasadzie dieta nie była w żadnym stopniu uciążliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna_501 dnia: 2015-01-27 15:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak krótko...w Demii nauczylam sie jak zdrowo zyc. Dzięki Oli schudłam 10 kg, nauczyłam się podstawowych zasad co można i co nie można i dzieki temu nie przybieram na wadze a jem to na co mam ochote...a co najwazniejsze..wiem tez co zrobic zeby dalej tracic na wadze! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga- branza farmaceutyczna dnia: 2015-01-27 15:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety osiągnęłam sporą wagę jak na mnie i nawet z dzieckiem nie chciało mi się wychodzić na spacer. Nienawidziłam gotować więc nic nie jadłam albo jadłam niezdrowe rzeczy. Jak już uświadomiłam sobie, że jestem gruba to w żaden sposób nie umiałam zbić wagi. Do tego pewnego dnia z mężem postanowiliśmy pojechać do Londynu na wyprzedaże i kupiliśmy bilety. Wtedy zaczęłam desperacko szukać pomocy bo przecież nie będę kupować dużych ciuchów. Tak trafiłam do Pani Oli z jednej strony szczęśliwa, że się coś ruszy z drugiej strony przerażona , że teraz nic nie będę robić tylko siedzieć w kuchni godzinami gotować i liczyć kalorie. Dostałam pierwsze menu na cały tydzień, drugi tydzień, trzeci ... i max. czas jaki poświęciłam na przygotowanie 5 pojemników na następny dzień to 1,5h. Minęło 6 tygodni i nadszedł czas wyjazdu do Londynu a ja lżejsza o 7kg! Czyli prawie połowa mojego celu. I jakie niewyobrażalne szczęście jak przymierzając spodnie w rozmiarze 40 poprosiłam męża, aby przyniósł mi rozmiar 38 ? Na chwilę obecną schudłam niecałe 9kg a mam zamiar schudnąć 15kg. Ale najważniejsze co osiągnęłam u Pani Oli to to, że polubiłam gotować i gotuję dla całej rodziny z przyjemnością. Jeszcze kilka słów o samej diecie: nie jest to wykluczenie produktów i poszczenie jedząc 1500 kalorii. Z diety wykluczone są jedynie 3 produkty (kiszone ogórki i kapusta oraz wędzone ryby). Jem słodkości, pije kawę z cukrem. Jem wszystko co lubię. Jest tylko to tak ułożone i zbilansowane, żeby było zdrowe i w ilościach potrzebnych dla mojego organizmu, nic w nadmiarze. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Kumińska dnia: 2015-01-27 13:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tamtym roku zaczełem przygode z Pania Aleksandrą, w ciagu 5 tygtygodni schudlem 19kg. Co bylo oogromna zmianą dla mnie!! Polecam wszystkim dla ktorych zrzucenie wagi samemu jest problemem. Wystraczy trzymac sie wytycznych w diecie byc w kontakcie z Demia A efekty gwarantowane. Mam 25 lat wazylem 109 kg po 5 tygodniach 90kg. Polecam polecam polecam!!!!!jesli ktos chce dowodow proszę o maila : michal.grzegorzewski@gmail.com
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Grzegorzewski dnia: 2015-01-27 11:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej jakości specjalistyczny gabinet! Bardzo fachowa obsługa, pomoc w każdej kwestii (nawet po zakończeniu odchudzania). Pani dietetyk bardzo elastyczna jeśli chodzi o preferencje żywieniowe klientek. Uczy przebudowywać cały system żywieniowy aby efekty były stałe a nie tylko chwilowe jojo. Panie masażystki świetnie wyszkolone i znające się na tym co robią -potrafią wycisnąć tłuszcz nawet z miejsc o których nie przypuszczałam że mogę się go pozbyć... Świetne masaże limfatyczne oraz zabieg na twarz radiofrekfencja! Jestem po odchudzaniu już 9 miesięcy i moje 8 kg nie wróciło. Czuje się lżejsza bez mojego wielkiego brzucha i w mniejszym rozmiarze . Szczerze polecam gdyż odchudzanie tam przynosi nie tylko ulgę na wadze ale i na duszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Szu dnia: 2015-01-27 11:41:58 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie przekonała mnie Pani właścicielka - chyba Pani Aleksandra. Miła osoba,ale nie przekonała mnie merytorycznie- a to dla mnie podstawa, reszta bez zastrzeżeń.. Nie zdecydowałam się. Opinie poniżej troszkę trącą autoreklamą - ale to tylko moje prywatne zdanie. Podkreślam - oceniam tylko pierwsze spotkanie merytoryczne, z reszty nie korzystałam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: Niedoszły klient Kama dnia: 2013-12-01 19:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Demii trafiłam ponad pół roku temu dzięki koleżance, która pokazując mi „jakiś” numer telefonu, oznajmiła, że jest to sposób na rozwiązanie mojego problemu. Miałam dość sporą nadwagę (jak na mnie), a rzeczy które jeszcze nie tak dawno leżały na mnie idealnie, stały się przynajmniej o dwa rozmiary za małe.. Tyłam i niestety nie byłam w stanie nad tym zapanować… Na początku byłam dość sceptycznie nastawiona do jakichkolwiek diet – nigdy w życiu ich nie stosowałam i mówiąc szczerze nie wierzyłam, że w ciągu 1-2miesięcy można zdrowo schudnąć. Poza tym obawiałam się tzw. efektu „jojo”. Na szczęście jednak koleżanka nie dawała za wygraną, twierdząc, że też by nie uwierzyła w „magię” tej diety, gdyby sama na własne oczy nie przekonała się, że to działa. Jej znajoma schudła dzięki Demii, wyglądała fantastycznie i w dodatku utrzymywała osiągniętą wagę. Poza tym koleżanka sama też skusiła się na tę dietę i już wtedy widoczne były jej pierwsze efekty. Zaryzykowałam… i uwierzcie mi, była to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam. Schudłam prawie 10kg w ciągu ok. 2miesięcy. Początek był dość trudny – prowadzę bardzo nieregularny tryb życia, często podróżuję, no i oczywiście „zdrowe” i regularne odżywianie nie należało do moich mocnych stron. Musiałam się „przestawić” – m.in. na początek zmniejszyć porcje, wprowadzić do swojej diety warzywa a także inne produkty, które nieczęsto gościły u mnie na talerzu, no i najważniejsze – musiałam pamiętać o regularnych posiłkach.. Nie wiem, czy udałoby mi się przebrnąć przez pierwsze tygodnie, gdyby nie fantastyczna postawa Oli. Każdego dnia wspierała mnie, motywowała do działania gdy zaczynałam wątpić i „opierdzielała” mnie, gdy na to zasłużyłam. No i chyba to co zasługuje tutaj na szczególną uwagę – wytrzymała ze mną i moim marudzeniem. Uwierzcie mi – nie należę do osób „uległych” – targowałam się z Olą o każdy gram jedzenia, o każdą potrawę którą lubiłam, właściwie targowałam się o wszystko i marudziłam kiedy tylko mogłam. Tak naprawdę Ola swoją postawą i zaangażowaniem sprawiła, że jej zaufałam. Zrobiła wszystko, żeby mi pomóc i pomogła. Osiągnęłam swój cel 57kg. Obecnie mija już 4 miesiąc od kiedy zakończyłam „dietę” – w dalszym ciągu utrzymuję wagę, którą osiągnęłam dzięki zdrowemu odżywianiu oraz masażom i mam zamiar utrzymywać ją dalej. Dzięki Demii wiem, jak mam to robić. Z czystym sumieniem polecam Demię wszystkim tym, którzy mają problem z nadwagą (mniejszy lub większy) oraz tym, którym brakuje pewności siebie. Olu, Sandro – bardzo Wam dziękuję. ?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda - Menedżer Sprzedaży dnia: 2013-05-12 20:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli nie raz czytając magazyn dla pań a w nim kolejną dietę – cud myślałaś sobie naiwnie, że może tym razem ten cud nastąpi. Jeśli nie raz po takiej diecie w krótkim czasie odzyskałaś utracone kilogramy z nawiązką. Jeśli nie raz robiąc porządki w szafie z jakimś takim dziecięcym uporem pozostawiałaś ulubioną sukienkę w rozmiarze S, w której byłaś tylko raz, bo potem to już tylko czekałaś, że kiedyś schudniesz. Jeśli nienawidzisz siebie przed każdym zjazdem klasowym, bo primo pierwsze, nie wyglądasz tak jak kiedyś i primo drugie, nie ma nic fajnego w twoim rozmiarze. Jeśli kumulacja tych lub podobnych zdarzeń wpływa na twoje samopoczucie negatywnie to czas najwyższy poznać Olę i Sandrę i odzyskać wiarę w siebie, a przede wszystkim wiarę, że cuda się zdarzają. Odchudzanie w Demii to nie tylko utrata kilogramów, ale również szkoła zdrowego odżywiania. Dzięki Oli nauczyłam się dobierać produkty w taki sposób, żeby służyły mojemu zdrowiu i sylwetce. Planując jadłospis na tydzień oszczędzam czas i pieniądze. Jestem lepiej zorganizowana i mam więcej czasu dla siebie i rodziny. Nie chodzę i nie myślę, co dziś ugotować, co ugotować jutro, tego nie, tamtego też nie, a to mi nie zdąży się rozmrozić... itd. Przygotowanie posiłków wszystkich na następny dzień dla dwóch osób zajmuje mi maksymalnie pół godziny. Nauczyliśmy się jeść pięć posiłków dziennie, planować swój jadłospis i zwracać większą uwagę na obecność soli w różnych produktach gotowych do spożycia. Ola w trakcie współpracy nie tylko układa dietę i dba o jej efekty, ale również oferuje zabiegi modelujące sylwetkę. Nie jest to może najprzyjemniejsze doznanie, ale warto, bo wygląd jest potem rewelacyjny. Ola jest fantastyczną, pełną ciepła i zrozumienia osobą. Potrafi dotrzeć i zaradzić. Polecam serdecznie wszystkim zabieganym, którzy usprawiedliwiają swój nadmiar kilogramów brakiem czasu i wieloma obowiązkami oraz wszystkim tym, którzy stracili dawno nadzieję, że uda im się powrócić do dawnej sylwetki. Wzrost 160cm, waga wyjściowa 63kg. Waga, którą osiągnęłam 53kg. Można? Można
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania - lingwista dnia: 2013-04-11 00:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Agnieszce, jednej z moich ulubionych uczennic poznałam Olę. Początkowo, zniechęcona wieloletnią walką ze zbędnymi kilogramami podeszłam do tematu odchudzania, masaży i diety bardzo sceptycznie. Jednak przesympatyczna atmosfera w Demii, profesjonalizm Oli i wspaniała osobowość Sandry sprawiły, że bardzo szybko zaczęłam wierzyć w powodzenie całego przedsięwzięcia. Moja waga szybko stopniała do wymarzonych 55 kilogramów. Zaledwie w 4 tygodnie, poznałam tajniki zdrowego i smacznego odżywiania. Co najważniejsze dziewczyny przywróciły mi wiarę w siebie i pokazały, że jestem wyjątkowa. Przygoda z Demią nauczyła mnie dbać o swoje ciało, jeść więcej niż zwykle, ale jeść mądrze i zawsze smacznie. Po 7 miesiącach od zakończenia diety wskazówka na wadze pokazuje 51 kg. A ja... pewna siebie zaczęłam właśnie nowy rozdział w życiu. Dziewczyny zmieniły nie tylko moje ciało. Przede wszystkim uświadomiły mi jak wielką siłą jest kobiecość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Żaneta- pracownik naukowy dnia: 2013-03-25 21:43:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją