Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OknaROL Sławomir Marczak

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Serwisant 
Adres: Mazowieckie, warszawa Aluzyjan 3a
Telefon: Kom. 511-934-116
Adres e-mail: biuro(małpa)oknarol.pl
Strona internetowa: www.oknarol.pl
NIP:
718-146-07-07
Opis działalności: Pogwarancyjny serwis okien, montaż nawiewników , sprzedaz i montaż rolet,żaluzji,moskitier Słowa kluczowe: serwis okien, montaż nawiewników,sprzedaż rolet, żaluzji,plis,moskitier

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4547
Data utworzenia profilu: 29.12.2015 19:38:27
Data ostatniej aktualizacji: 29.12.2015 19:38:27 

Opinie o OknaROL Sławomir Marczak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W marcu 2021 r. pan Sławomir wraz z pracownikiem dokonał montażu drzwi wewnętrznych. Niestety po zgłoszeniu przeze mnie uwag dotyczących montażu ostatecznie nie zostały one uwzględnione przez pana Sławomira. Początkowo otrzymałam słowne zapewnienie przez pana Sławomira, że zgłoszona wada zostanie naprawiona, jednakże po prawie dwumiesięcznym okresie odraczania naprawy przez pana Sławomira, prób prób nawiązania kontaktu telefonicznego (pan Sławomir w pewnym momencie nie odbierał ode mnie telefonów, odebrał dopiero w chwili, gdy zadzwoniłam z innego numeru), pisania wiadomości mailowych, na które do dziś nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, zmienił zdanie - nie uwzględnił mojej mojego zgłoszenia. Pomimo podpisanej w firmą umowy, na podstawie której mam zapewniony 12-mieisęczny okres gwarancyjny, pan Sławomir wypiera się dokonania poprawek. Nadmienię, iż prace montażowe zostały wykonane niestarannie. Jeżeli, w przypadku zgłoszenia jakichkolwiek usterek wykonanych prac, nie chcecie mieć Państwo żadnych problemów to nie polecam tej firmy.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 05.07.2021 09:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sławomir wymienił w naszym mieszkaniu ponad 20m uszczelki w oknach PCV. Uwagę zwraca sprawność i tempo działania, a przy tym uważność i dbałość o szczegóły - pan Sławomir zauważył szczelinę między parapetem, a ramą okienną, którą przy okazji uszczelnił silikonem. Nie wpłynęło to w żaden sposób na ustaloną z góry cenę usługi. Warto nadmienić, że cena całkiem przystępna. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata N. dnia: 23.01.2019 16:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,Polecam firmę OknaRol wykonywali u nas wymianę pakietów szybowych oraz uszczelek. Wszystko poszło sprawnie oraz w umówionym terminie. Cenowo również konkurencyjne z trzech wybranych przez nas firm byli najtańsi do tego wystawiają faktury i dają gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2017 14:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług tego serwisu za pośrednictwem serwisu Naprawek. Wszystko odbyło się szybko, rzetelnie, terminowo. Jestem zadowolona! Polecam ogólnie serwis Naprawek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 17.11.2017 14:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej firmy. Fachowość, terminowość, świetny kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 18.05.2017 08:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, a przy tym fachowość, terminowość no i atrakcyjna propozycja cenowa. Pan Sławek dokonał darmowej wyceny montażu i wykonania rolet ( konkurencyjnej do innych usługodawców - zrobiłem również inne wyceny ), umówił się na termin realizacji, którego dotrzymał co do godziny i wykonał perfekcyjnie zlecenie. Dodatkowo w gratisie założył zatrzask na drzwi balkonowe. Polecam w 100% z pewnością nikt nie będzie zawiedziony wprost przeciwnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Warszawa dnia: 06.10.2016 12:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy naprawiali okna jestem bardzo zadowolona usługa wykonana w dniu zgłoszenia,cena przystępna.Panowie uprzejmi widać ze znają się na tym co robią.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Marta dnia: 09.08.2016 11:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno korzystała z usług firmy i z czystym sumieniem mogę ich polecić. Usługa polegała na wymianie uszkodzonego elementu,część mieli przy sobie szybko sprawnie wymienili. Dodatkowo zamawialiśmy też rolety dzień-noc mimo ze początkowo ustaliśmy termin już po Nowym Roku to Pan nas zaskoczył i na święta roletki były zamontowane a dodatkowo w gratisie dostaliśmy zatrzask do balkonowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.01.2016 16:02:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją