Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Akademia Urody SABINA JABLOŃSKA

Zawód: kosmetyka - usługi Stylista 
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Sienkiewicza 5/51
Telefon: Kom. 507970925
Adres e-mail: akademia-urody(małpa)wp.pl
Strona internetowa: akademiaurody.pruszkow.pl
NIP:
5342079183
Opis działalności: kursy szkolenia usługi Słowa kluczowe: Kurs Pruszków.Nail Art, kursy wizażu, stylizacja rzęs lashes, szkoła paznokci wizażu, manicure tytanowy, hybryda, paznokcie, pedicure, Lekcje makijżu

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3670
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-15 22:02:25 

Opinie o Akademia Urody SABINA JABLOŃSKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam. Najwieksze wrazenie zrobila na mnie szefowa salonu. profersjnalna zarazliwa swoim ioptymizmem , i checia podnoszenia kwalifikacja . ta kobietka poprostu wie co mowi i mozna jej ufać jest bardzo emocjonalna i niesciemnia nie ma w niej nawet odrobiny fałszu ani wyrachowania jestem pod oqromnym wrazeniem .bylam na szkoleniu trzy dni ostatni dzien z pania Sabinka wiedza bezcenna , poparta doswiadczeniem . Zycze wileu sukcesów. i wielu powarcajacych klientow. Polecam ze stuprocentową odpowiedzialnoscia. Napewno wroce chociażby po to zeby spotkac tą wyjatkowa osobe . . Ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Badeńska dnia: 2013-12-08 23:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-09-28 23:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam . Jeżeli chcecie mieć paznokcie , które się trzymają "kupę czasu" i są trwałe to właśnie w Akademii Urody .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka z fast deala dnia: 2013-09-11 02:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pakiet: fryzura, makijaż i spotkanie ze stylistką w Akademii Urody i sesją Fotograficzną - otrzymałam od męża na urodziny. Wspaniały Prezent dla każdej Kobiety!!! Gorąco polecam! Dziękuję jeszcze raz mężowi i zespołowi Akademii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna B dnia: 2013-08-26 00:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze rzetelnie, bezproblemowo i na czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-08-21 18:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję za zorganizowanie Panieńskiego w ostatnią sobotę! Wszystkim bardzo się podobało! :)Polecam grupowe upiększanie jako początek Wieczoru Panieńskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewoldan@wp.pl dnia: 2013-06-13 15:14:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JAK KURS TO TYLKO W AKADEMII URODY!! Dlaczego? Tylu wyczerpujących odpowiedzi - nie znalazłam nawet w internecie. Dostęp do profesjonalnych produktów,a nie bubli. 90% praktyki! SPRAWDŹ SAMA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GWIAZDECZKA.43@gmail dnia: 2013-01-27 01:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Akademię Urody p Sabiny Jabłońskiej.Każda usługa wykonywana jest perfekcyjnie.Bardzo miłe panie .Można miło i przyjemnie spędzić czas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 23:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki standard wykonywanych usług , wysoka jakość produktów , bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jeśli chcesz sie zrelaksować i poczuć piękna to tylko w Akademii Urody:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata Niewiadomska dnia: 2012-11-08 02:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja,miła i rodzinna atmosfera.Pazurki super,masaż profesjonalny.Tam trzeba być tego się nie da opisać,polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-11-07 17:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazurki REWELACJA, makijaż DOSKONAŁY, masaż PROFESJONALNY, zabiegi SKUTECZNE, solarium NOWE, atmosfera RODZINNA... długo by pisać. Nareszcie znalazłam miejsce dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: SUPER
Opinia dodana przez: KAROLAK dnia: 2012-11-07 13:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa, miło i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-07 12:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzynie nauki makijażu :) teraz już sama umiem sprawić, że wyglądam jeszcze piękniej na co dzien :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-11-07 12:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! otrzymałam "Kupon Upominkowy" na urodziny od koleżanek na stylizację rzęs. Super Prezent! Rzęsy są piękne! Dziękuję pani MAGDZIE, za tak profesjonalną usługę!!! Widziałam dużo rzęs 1:1, ALE MOJE SĄ WYJĄTKOWE!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MONIKA18KOWALSKA@gmail dnia: 2011-07-09 23:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODBYŁAM W AKADEMII KURSY WIZAŻU I STYLIZACJI RZĘS 3w1 urzekła mnie FACHOWA,ZAANGAŻOWANA KADRA I ILOŚĆ RÓŻNYCH PROFESJONALNYCH PRODUKTÓW DOSTĘPNYCH BEZ OGRANICZEŃ DO NAUKI. :)POLECAM!!!!! Gwiazdeczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GWIAZDECZKA.43@gmail dnia: 2011-07-07 23:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno ukończyłam kurs wizażu w Akademi urody i jestem bardzo zadowolona zarówno z osób które prowadziły kurs ich fachowej wiedzy jak i wysokiej jakości produktów które udostępnione zostały w ramach nauki. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magik dnia: 2010-01-15 18:24:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją