Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AKADEMIA URODY SABINA JABLOŃSKA

Zawód: kosmetyka - usługi Stylista 
Adres: Mazowieckie, 05-800 PRUSZKOW Pruszków Sienkiewicza 5/51
Telefon: Kom. 507907925
Adres e-mail: akademia-urody(małpa)wp.pl
Strona internetowa: akademiaurody.pruszkow.pl
NIP:
5342079183
Opis działalności: kursy szkolenia usługi Słowa kluczowe: kursy, Pruszków, kurs instruktorski, Stylizacja Paznokci, Hybryda, Semilac, EF, OPI, indygo, Mistero Milano, szkolenia, warsztaty, metamorfozy, makijaże, kurs wizażu, rzęsy 1:1, metody objętościowe, praca, eventy dla firm

Ocena: 100% pozytywna 40x

Jakość usług: 100% wysoka 39x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 38x
Ceny usług: 100% niskie 30x 6x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 5405
Data utworzenia profilu: 2010-01-13 23:07:36
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-15 21:56:20 

Opinie o AKADEMIA URODY SABINA JABLOŃSKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim paniom MANICURE TYTANOWY = tylko 45min. trwa zabieg, pazurki naturalnej grubości,a trwałość niesamowita!! ...i wiele kolorków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danusiaa44 dnia: 2014-04-21 23:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita atmosfera, profesjonalne podejście serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ami dnia: 2014-04-21 22:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość kursów. Bogata wiedza instruktorów oparta o wieloletnie stosowanie wielu produktów i technik. Duży nacisk na estetykę i higienę. Ciekawe, indywidualne podejście do kursanta. Niska cena kursów!!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kawa80 dnia: 2014-04-21 19:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KURS WIZAŻU w Akademii to przedewszystkim; Profesjonalizm, kreatywność, pasja i szczerość...Ogromna ilośc kosmetyków i ozdób... niezwykły czas, piękne chwilę z wyjątkowymi osobami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna -kursantka dnia: 2014-04-08 09:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm , najnowsze technologie, trendy i najwyższej jakości produkty. Zawsze świetna atmosfera , elastyczność i dbałość o klienta.Wychodząc z Akademi jestem zawsze w pełni zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: k.szymańska dnia: 2013-12-13 19:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, szkolenia na wysokim poziomie przy bardzo przystępnych cenach , profesjonalne kosmetyki oraz fajna atmosfera to Akademia Urody.Bardzo polecam kurs Fashion, który pogłębia naszą wiedzę o technikach, możliwościach , trendach z użyciem przeróżnych produktów,cały kurs oraz sesja zdjęciowa jest dopełnieniem następnego kroku w świecie makijażu!!!Było "SZALENIE" MIŁO... i wesoło też było!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justa dnia: 2013-12-10 16:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie usługi są na bardzo wysokim poziomie począwszy od manicure czy pedicure aż po wszelkie kursy na stylizacje paznokci, makijażu czy makijażu fashion. Rewelacja i gorąco polecam!!! Lubisz robić makijaż nie zwlekaj na kurs zapisz się już dzisiaj a nie pożałujesz :):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-09 13:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia z odbytych szkoleń i kursów.Miło i konkretnie.Polecam serdecznie wszystkim zainteresowanym...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mmmmm dnia: 2013-12-09 09:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona uczestniczką kursu, wszystko bylo swietnie zorganizowane, pelen profesjonalizm, przesympatyczna atmosfera. Poprostu bajka, szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: justynka dnia: 2013-12-09 08:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu w 100%. Miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, fajna atmosfera panująca wewnątrz. Moim zdaniem to najlepsze miejsce w Pruszkowie i okolicy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola Szwacińska dnia: 2013-09-29 10:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne i tanie kursy kosmetyczne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-09-28 23:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło ciepło i super,tego się nie da opisać tam trzeba być:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga.. dnia: 2013-08-14 16:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna można się dużo nauczyć. Instruktorki mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Cena niska za tak super kurs. Nie mogę się doczekać kolejnego kursu w tej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Nowacka dnia: 2013-08-13 19:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością Polecam Akademię Urody:) Prowadzenie kursu odbywa się w miłej i rodzinnej atmosferze przy jednoczesnej bez stresowej nauce. Pani właściciel jak i pracownicy obdarzeni są cierpliwości do kursantów jak i pomysłowością i kreatywnością. Usługi wykonywane są z idealną dokładności, wręcz namaszczeniem :) Ponadto dzięki pełnemu zaangażowaniu w swoją pracę, pełnemu profesjonalizmowi i znakomitej atmosferze jaka tam panuję Klient z chęcią "przekazuje" swoją osobę w ich ręce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monita dnia: 2013-08-12 20:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne, rzetelne podejście do kursantów, elastyczne godziny i przemiła atmosfera, a co najważniejsze po ukończeniu kursu wiesz że umiesz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Diana dnia: 2013-08-12 10:12:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam i polecam Akademię Urody, fachowa obsługa, mnóstwo dobrych pomysłów na rozwój, kilka razy byłem na spotkaniach jako wróżbita. Pracowałem kiedyś jako sprzedawca i bardzo krytycznie podchodzę do wszelkiego typu usług, bo sam starałem sie na 200 procent, ale Akademia wyrabia 300 procent normy :-) fachowo, szybko i bez zastrzeżeń :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wróż Shanti dnia: 2013-07-23 12:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z głową szefowej pełnej pomysłów, powstał wieczór doskonały! Gorąco polecam wszystkim, mnóstwo magicznych atrakcji dla każdego :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2013-07-23 11:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój wieczór panieński dzięki dziewczynom był naprawdę niezapomniany! Świetny pomysł organizacja no i profesjonalizm. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Tybora dnia: 2013-07-23 07:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma fachowa obsługa.Polecam!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-22 23:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa w 100%. Atmosfera SUPER, a jakie zaskoczenie NOWOŚCIAMI. Firma idzie z duchem czasu. GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 2013-07-08 23:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wieczór Panieński przygotowany przez Akademię Urody, to naprawdę rewelacyjny wieczór pełen atrakcji i niespodzianek! Duża oferta do wyboru! A wyjątkowość tej firmy polega na tym, (że byłam tu drugi raz, teraz jako świadkowa) na Wieczorze Panieńskim i NIC się nie powtórzyło! I nie spotkałam się, niecodzienna oferta - wszystkie usługi dla przyszłej Panny Młodej są GRATIS! Panna Młoda mile zaskoczona, a My ze wszystkiego BARDZO ZADOWOLONE! Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przebrane Policjantki dnia: 2013-06-21 01:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochani - polecam KURS na PREZENT! Firma dobrze uczy i jeszcze daje produkty na start! Dziękuję kobietki za taki Prezent WAM i Akademii za super realizację Waszego zmówienia! polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MONIKA18KOWALSKA@gmail dnia: 2013-02-07 00:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu Salon Urody Pani Sabiny. Obsługa - super miła i rzetelna do każdego podchodzą indywidualnie. Swoją prace wykonują szybko i bardzo dokładnie, bardzo miła atmosfera, odpowiadają na każde pytanie, nie traktują klientów z góry, każdy klient jest tak samo ważny. POLECAM!!!!!!!!!!!!! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-01-22 13:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DAY SPA - otrzymałam w prezencie na gwiazdkę od MIKOŁAJA Piotra :) Umówiłam się na dogodny termin. Panie powitały mnie serdecznie, podały kawkę i zaopiekowały się moimi dłońmi- wybrałam hybryde.Po wypełnieniu ankiety Kosmetyczka wykonała mi zabieg na twarz z dźwięczącymi kulkami i o dziwo, podczas leżenia w masce na twarzy - wykonała mi wspaniały masaż rąk i stóp. Ale w kolejności zaopiekowała się mną masażystka - pachnący pokój,relaksacyjna muzyka spowodowały, że z lekka przysnęłam.. rozbudziło mnie delikatne stukanie kamyka o kamyk i aromat podanej herbatki z poczęstunkiem. Tak zrelaksowana oddałam się w ręce Wizażystki i mój Mikołaj porwał mnie na kolację. echh. Panowie - nie ma lepszego PREZENTU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GWIAZDECZKA.43@gmail dnia: 2013-01-22 01:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa.Fachowe porady.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-20 21:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę dbająca o klienta . Niskie ceny , fachowa obsługa , miło , sympatycznie aż chce się iść posiedzieć nawet bez robienia jakiegokolwiek zabiegu . Super kobitki . Serdecznie polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Senga dnia: 2012-11-23 15:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Pracownicy przemili i sympatyczni, jakość usług bardzo dobra, miła atmosfera :-)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-11-08 14:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akademia Urody Sabina Jabłońska to profesja.Polecam każdej dbającej o siebie kobiecie.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-08 00:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą bardzo wymagającą i bardzo dokładną.Rzadko się w dzisiejszych czasach spotykam z taką fachowością, precyzyjnością i dokładnością w wykonywaniu usług JAKIE OFERUJE AKADEMIA URODY. Jestem klientką Akademii już 10 lat,korzystam tam z wielu usług i muszę przyznać, że nigdy się zawiodłam. Szczerze polecam!!! Życzę wszystkim, aby mieli tyle szczęścia i zadowolenia co ja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2012-11-07 22:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PONIEWAŻ JEST TAM PRECYZYJNA , I MIŁA OBSŁUGA .MAKIJAŻ DOBIERANY NA KAŻDĄ OKAZJĘ I DO KAŻDEGO RODZAJU CERY, PERFEKCYJNIE ZROBIONE PAZNOKCIE A PRZY TYM MIŁO SIĘ SPĘDZA CZAS Z TAK PRZEMIŁĄ OBSŁUGĄ .POLECAM KAŻDEMU :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NATALIA WOŹNIAK dnia: 2012-11-07 14:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAM, firma z pomysłem, ciągle zaskakująca klientów, nowości promocjie, zabawa, i bardzo solidna usługa, nareszcie znalazłam swoją kosmetyczkę, manikiurzystkę i masażystę, ostatnio próbowałam makijażystkę i zupełna REWELACJA, nie tylko pomaluje ale i nauczy jak samemu to zrobić, a z tym miałam najwiekszy problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zawsze uwzględniona
Opinia dodana przez: Karolina Polak dnia: 2012-11-07 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od roku chodzę na pazurki i nie zamierzam tego zmienić! Wszystkie inne zabiegi wykonane także na najwyższym poziomie! Profesjonalizm i świetna atmosfera, w końcu trafiłam w dobre miejsce! Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2012-11-07 12:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowo, solidnie a przede wszystkim miła atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-07 12:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACJA!! Mistrzynie nauki makijażu i ich wykonywania! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-11-07 12:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo, sypmaptycznie albo jak kto woli - jak w domu. Kosmetyka na najwyższym poziomie. Pazurki - z tak wieloletnią tradycją musi być perfekcyjnie. Makijaż dla każdego. Tak dobrze, ze trzeba się wcześniej umawiać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaW dnia: 2012-11-07 12:01:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie znalazłam szkołę, gdzie na pierwszej godzinie zajęć uzyskałam tak dużo odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące STYLIZACJI PAZNOKCI!!!!! dodatkowo zostałam wyedukowawana jak szukać pracy, dbać o wysoki poziom usług i zdobywać zadowolone klientki. LUDZISKA ZNALAZŁAM PRACĘ W 3dni. Szefowa zdziwiona,że jestem bez doświadczenia,a klientki zadowolone :0 PODZIĘKOWANIA ŚLĘ DO PANI SABINY, która miała do mnie dużo cierpliwości i dała mi super przygotowanie do zawodu. DZIĘKUJĘ kadrze AKADEMII za wspólnie spędzony czas. Moni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MONIKA18KOWALSKA@gmail dnia: 2011-07-08 00:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODPOCZYNEK podczas ZABIEGÓW NA DŁONIE I STOPY. RELAKS przy ZABIEGU NA TWARZ. WSPANIALE ODPRĘŻAJĄCY MASAŻ CIEPŁYMI KAMIENIAMI, MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA! Na day spa - kupon otrzymałem w prezencie. POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MATEUSZ dnia: 2011-02-27 01:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakosc uslug na bardzo wysokim poziomie, instruktor poswieca tyle czasu ile uczen potrzebuje,czesto ponadprogram. Uslugi sa w normie cenowej. Nie wyobrażam sobie podejmowac kursu w innej szkole. Przyjemna wrecz rodzinna atmosfera, wiedza przekazana w pełni, po zakończonym kursie zawsze otrzyma sie informacje potrzebne do pracy w zawodzie. Jestem dumna ze moglam skończyć szkolenie w Akademi Urody Sabiny Jabłońskiej :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Michalak ( Blumea ) dnia: 2010-01-14 08:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs ukończyłam kilka lat temu, bardzo miło go wspominam :) Pani Sabinka nauczyła mnie stylizacji paznokci na bardzo wysokim poziomie, co teraz pozwala mi na prowadzenie własnego salonu :) Za moich czasów nigdy nie było tak, że po ukończeniu swoich godzin "dziękuję, następny proszę". Temat wałkowany był tak długo, aż pojęło się go na satysfakcjonującym poziomie! Obstawiam, że tak jest do dziś! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2010-01-14 00:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kursy; dogodne terminy,ogromna ilość produktów profesjonalnych firm, kilka instruktorek-wyczerpujące info-na każdy temat. Naprawdę-indywidualne podejście! Domowa,miła atmosfera POLECAM!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Włodarczyk Dorota dnia: 2010-01-13 23:19:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją