Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gaw-Bud Marcin Gawryś

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-250 Radzymin Jana Pawła 254
Telefon: Kom. 572260234
Adres e-mail: gawbud(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Firma remontowo-budowlana Słowa kluczowe: wykończenia mieszkań,remonty

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 878
Data utworzenia profilu: 2015-12-14 08:23:45
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-14 08:23:45 

Opinie o Gaw-Bud Marcin Gawryś

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwukrotnie korzystałam z usług tej ekipy,teraz zrobili łazienkę. Wszystko zgodnie z planem,praca na wysokim poziomie.Fachowiec do polecenia.Agata Dybek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: agata dnia: 2016-06-23 18:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brygada polecona od kolegi z pracy. Sprawnie przeprowadzony mały remont kawalerki na Bemowie.Polecam usługi tej firmy,nie wygurowane ceny i szybki termin realizacji.Pozdrawiam Dorota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-06 20:58:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana porządnie.Montaż drzwi i położenie paneli podłogowych,szybko i w rozsądnej cenie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2016-06-03 21:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Wykonawca Gaw bud wykonał remont mojego mieszkania na Warszawskiej woli.Przebieg prac zgodnie z pisemną umową,efekt końcowy tak jak chciałem.Ekipa godna polecenia.Pozdrawiam Edyta Borowiak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Edyta Borowiak dnia: 2016-02-28 09:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze wykonana robota za rozsądne pieniądze.Wykonawce znalazłem na oferia.pl.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: kurek Bogdan dnia: 2016-02-14 14:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z początkiem roku Pan Marcin ze swoją ekipą zakończył wykończenie mieszkania na Warszawskiej Białołęce.Telefon dostałem od koleżanki z pracy i przyznaje,nie żałuje.Współprace oceniam pozytywnie,bardzo dobry kontakt z właścicielem.Panowie mają nie wygórowane ceny,bardzo dobry glazurnik.Polecam i pozdrawiam Adam Jgnaczuk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-01-09 18:43:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca. Praca wykonana w terminie,podpisana umowa z gwarancją a na koniec posprzątane.Dębski Tomasz
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tomasz Dębski dnia: 2015-12-23 14:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca godny polecenia.Praca wykonana w terminie.Na plus na pewno zaangażowanie ze strony właściciela i atrakcyjny cennik robocizny.Widać duże doświadczenie w wykonywanych pracach.Polecam tą ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Ewelina Kowal dnia: 2015-12-14 08:25:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją