Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

F.H.U Inter-bud krzysztof zawadowicz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 42-200 Czestochowa czestochowa Torowa 49a
Telefon: 501448791 Kom. 501448791
Adres e-mail: interbud2(małpa)op.pl
Strona internetowa: http://wylewki-elewacje.pl/
NIP:
9490939194
Opis działalności: Docieplenia wylewki wykonczenia wnetrz Słowa kluczowe: docieplenia remonty wykonczenia wnetrz wylewki

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1943
Data utworzenia profilu: 2013-03-10 21:30:19
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-13 23:39:49 

Opinie o F.H.U Inter-bud krzysztof zawadowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia terminowość i wykonanie wylewki bez zastrzeżeń, fachowcy zostawili po sobie porządek co świadczy o firmie jak i o ludziach w niej pracujących.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin Kucharski dnia: 2017-11-08 17:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma stanęła na wysokosci zadania i wywiązała się z umowy. Prace zostały wykonane dokładnie, fachowcy zostawili po sobie porządek. Cena adekwatna do jakosci uslugi. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-20 09:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra ekipa, wszystko zgodnie z tym na co się umawialiśmy, czysto schludnie, posprzątane, wylewki wykonane z należytą starannością, równo. Tam gdzie sobie zażyczyłem dołożono siatki ku wzmocnieniu, poza tym cała wylewka oczywiście z włóknem szklanym. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MD dnia: 2016-05-13 11:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana szybko, sprawnie i do tego najtańsza wycena. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Janik dnia: 2015-10-29 16:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała mi wylewki na powierzchni 170m2, całość dokładnie wykonana, terminowo choć w moim przypadku to nie było istotne kryterium, najważniejsza jest dokładność; po skończeniu prac zostawiono po sobie porządek. Firmę mogę polecić z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2013-10-17 11:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wykonywała u mnie wylewki, weszli terminowo, wyleke wykonali równo na koniec pozostawili porzadek.Kazdemu polece firme INTER-BUD
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-13 15:13:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją