Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Remontowe Adaś Adam Truścinski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-792 Bydgoszcz Jarużyńska 8
Telefon: Kom. 508291844
Adres e-mail: adasremonty(małpa)wp.pl
Strona internetowa: adas-remonty.pl
Opis działalności: Kompleksowe remonty mieszkań i domów Słowa kluczowe: kafelkowanie , malowanie , tapetowanie , hydraulika

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1237
Data utworzenia profilu: 2014-12-23 16:31:05
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-07 21:11:36 

Opinie o Usługi Remontowe Adaś Adam Truścinski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszym mieszkaniu przeprowadzono gruntowny remont, na który składały się prace hydrauliczne, elektryczne, glazurnicze, malarskie jak i montaż mebli. Jesteśmy w pełni zadowoleni z usług świadczonych przez firmę ADAŚ-REMONTY. Najbardziej ceniliśmy sobie terminowość, rzetelność, dokładność oraz sumienność prac. Na pozytywną opinię ogromny wpływ ma również bardzo dobry kontakt z wykonawcami robót, jak również profesjonalne doradztwo w każdej kwestii związanej z remontem i zakupem materiałów. Wykonane prace oceniamy bardzo dobrze i szczerze polecamy usługi oferowane przez w/w firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-12-12 19:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firma Adaś wykonała mi remont przedpokoju wszystko wykonane solidnie i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2016-10-28 19:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy punktualni sumienni. Praca wykonana solidnie i na czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-10-24 17:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie kompleksowy remont mieszkania.Dobry kontakt z wykonawcą , nie trzeba się martwić o materiał , uczciwy i dotrzymuje terminów. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-16 16:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2015-12-09 11:49:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko tanio solidnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2015-12-09 11:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont łazienki i wc. Świetny kontakt, terminowość, profesjonalne wykonanie. Jednak dla mnie, osoby niepełnosprawnej, najważniejsze było rozumienie moich ograniczeń i potrzeb, i podsuwanie rozwiązań ułatwiających samodzielne korzystanie z tych pomieszczeń. Jestem bardzo zadowolona i każdemu szczerze polecam firmę "Adaś" panów Truścińskich:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna C. dnia: 2015-12-08 12:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wykonała u mnie remont łazienki Remont został wykonany szybko i profesjonalnie.Widać ze pracę wykonują nie od dziś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-11-29 20:34:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u mnie remont - kładzenie paneli, malowanie. Poradziła sobie świetnie z krzywymi ścianami, podłogami i różnymi zakamarkami w mieszkaniu.Jestem bardzo zadowolony z solidności, fachowości i uczciwości.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Józefowicz dnia: 2015-11-24 15:48:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana dokładnie, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Zawsze punktualny, przygotowany do pracy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-12-23 16:32:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją