Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pogotowie Komputerowe Wrocław Andrzej Krajewski

Zawód: komputery - naprawa, serwis Informatyk 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 507 049 727
Adres e-mail: info(małpa)pogotowiekomputerowewroclaw.com
Strona internetowa: http://www.pogotowiekomputerowewroclaw.com
Opis działalności: Serwis komputerowy dla firm i osób prywatnych, Wrocław Słowa kluczowe: serwis komputerowy wrocław, pogotowie komputerowe wrocław, naprawa komputerów wrocław, serwis komputerów wrocław, naprawa laptopów wrocław, serwis laptopów, pomoc komputerowa

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 5443
Data utworzenia profilu: 20.04.2012 01:33:41
Data ostatniej aktualizacji: 26.11.2015 23:14:51 

Opinie o Pogotowie Komputerowe Wrocław Andrzej Krajewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i profesjonalnie. Tak można w skrócie opisać pracę tego pana. Szczerze polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina Szydłowska dnia: 12.02.2014 21:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. W 2 godziny facet naprawił to co inny serwis nie potrafił przez 2 tygodnie. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Kwaśniak dnia: 14.01.2014 00:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet wie co robi. Na prawdę polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Waldorf dnia: 03.11.2013 19:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój laptop ożył po wizycie tego Pana. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbi dnia: 05.04.2013 15:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem :D Pierwszy raz zawołałam fachowca od komputerów i wszystko zrobił jak trzeba - przeinstalował system, podłączył co trzeba i nawet nie tak dużo wziął. Szybko i naprawdę fachowo. Żadnych problemów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 25.02.2013 19:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan informatyk jest naprawdę fachowcem, bo miałam problem z internetem. Przyjechał w ciągu godziny i załatwił sprawę w 15 min i do tej pory działa jak złoto. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława z Wrocławia dnia: 30.10.2012 18:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet wie co robi i nie jest drogi. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 07.10.2012 00:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z internetem w firmie jednak technik szybko sobie poradził z problemem. Jak dla mnie rewelacja !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kydryńska dnia: 31.07.2012 03:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem naprawdę pod wrażeniem tego pogotowia komputerowego. Szybko przyjechał przemiły pan i od ręki naprawił mi komputer (a dodam, że przed nim było dwóch z innych firm i nic nie zdziałali). Rewelacja. Polacam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 21.04.2012 09:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W laptopie HP padł mi dysk twardy. Informatyk bez problemu odzyskał wszystkie dane i przywrócił "życie" mojemu komputerowi. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam35 dnia: 20.04.2012 01:35:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją