Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Jarosław Szkudlarek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-437 Łódź Wólczańska 124/7
Telefon: Kom. 604296388
Adres e-mail: jszkudlarek-kancelaria(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokat-szkudlarek.pl
NIP:
732-134-81-99
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat łódź, radca prawny łódź, podatki, prawo administracyjne, prawo budowlane, prawo cywilne, rozwody, odszkodowania, windykacja, odbsługa firm, spory sądowe, obrona w sprawach karnych i karno skarbowych

Ocena: 100% pozytywna 100x

Jakość usług: 100% wysoka 99x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 97x
Ceny usług: 95% niskie 65x 28x 3x
Ilość opinii w serwisie: 100
Ilość odsłon profilu firmy: 13894
Data utworzenia profilu: 03.09.2012 21:52:49
Data ostatniej aktualizacji: 17.11.2015 08:53:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Jarosław Szkudlarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny specjalista od spraw administracyjnych, wygrał mi sprawę przed Wojewódzkim Sądem Administracyjnym w Łodzi i NSA w Warszawie w sprawie ustalenia warunków zabudowy, a potem pozwolenia na budowę, prowadził mi całą sprawę u Wojewody, wcześniej miałem tylko pod górkę, bo to bo tamto, sąsiad się ciągle odwoływał. Polecam mecenasa bo ma wiedzę zawodową w sprawach administracyjnych i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.05.2020 20:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze oceniam obronę mojego syna przez adwokata Jarosława Szkudlarka w sprawie karnej jaka mu się przytrafiła jak go pseudo koledzy próbowali wrobić w to czego nie zrobił, dzięki mecenasowi wszystko udało się wyjaśnić i syna zwolnili z aresztu i z wolnej stopy doczekał się procesu w którym został ostatecznie uniewinniony. Teraz z Mecenasem Szkudlarkiem walczymy o odszkodowanie za niesłuszne aresztowanie syna. Wielkie dzięki za pomoc profesjonalizm i podziw oraz zaangażowanie adwokata Jarosława Szkudlarka w sprawę syna i oczywiście zwrócenie mu godności i wolności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna72 dnia: 26.04.2020 15:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas bronił mojego syna w sprawie karnej za narkotyki, młody chłopak się pogubił, a mecenas Jarosław Szkudlarek, świetnie to wyprowadził w Sądzie i mój syn cieszy się wolnością polecam to sprawdzony i doświadczony adwokat. Mariola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 22.04.2020 19:11:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas udzielił mojemu Tacie co bardzo rzadkie wśród możliwości prawników w Łodzi profesjonalnej pomocy w języku niemieckim. Dzięki temu udało się zamknąć sprawę szybko i pomyślnie i nie musieliśmy ponosić dodatkowych kosztów szukując tłumacza za co w imieniu Taty i swoim dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.12.2019 20:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat z doświadczeniem, a nie jak Ci świeżo po studiach co sobie kokosy życzą za swoje usługi a efektów brak. Polecam Pana Szkudlarka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzyk dnia: 16.12.2019 12:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach spadkowych nie ma lepszej kancelarii. Pan Szkudlarek jest świetnym adwokatem, który pomaga w bardzo profesjonalny i rzetelny sposób. Współpraca przebiegła bardzo pomyślnie dla mnie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miloszms dnia: 02.12.2019 10:01:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kancelarii, pan adwokat jest przemilym, kulturalnym i bardzo kompetentny człowiekiem, jest przede wszystkim uczciwy, nie obiecuję gruszek na wierzbie tylko podchodzi do sprawy bardzo realistycznie.Jakość usług jest naprawdę bardzo wysoka , przygotowanie do sprawy perfekcyjne. Posiada ogromną wiedzę prawnicza. Cieszę się że trafiłam do kancelarii Pana mecenasa i bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 06.11.2019 17:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny adwokat o nienagannej kulturze osobistej, z ogromną wiedzą prawniczą i doświadczeniem w zawodzie, a także, tak po prostu, bardzo życzliwy i otwarty człowiek. W 100% godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.10.2019 20:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam Pana Mecenasa Jarosława Szkudlarka, ponieważ jego doświadczenie, mądrość oraz rzeczowość zaowocowały w mojej sprawie sukcesem, a uprzejmość i spokój ze strony tak jego, jak i jego asystentki, stworzyły w miarę komfortową sytuację w niełatwej dla mnie sprawie. Jedynym mankamentem wydaje się być nieprofesjonalizm jego sekretarza wprowadzającego chaos i nerwową atmosferę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.10.2019 20:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 30.09.2019 10:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług pana Szkudlarka. Profesjonalista w każdym calu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacp dnia: 27.09.2019 09:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałam fachową poradę dzięki czemu w kilka dni udało mi się uporać z fiskusem. Także polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 29.08.2019 15:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Otrzymałam fachową pomoc prawną i to za normalną stawkę. Ile to ja się nabiegałam, aby znaleźć w Łodzi adwokata za normalne pieniądze. Pan Szkudlarek odpowiedział na wszystkie moje pytania i postępując zgodnie z jego radą rozwiązałam swój problem. Sprawa załatwiona, a portfel nie ucierpiał. Polecam pana Szkudlarka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kajax dnia: 28.08.2019 14:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług prawnych. Wysoka jakość obsługi kultura i świetna znajomość tematu w połączeniu z przygotowaniem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 17.07.2019 11:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność, profesjonalizm, uprzejmość i najwyższa jakość porad prawnych. Nic dodać nic ująć. Pan Mecenas świetnie poprowadził moją sprawę, za co serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 24.06.2019 13:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i mądry adwokat w 100% polecam ma dużą wiedzę i doświadczenie w sprawach cywilnych i karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.06.2019 12:05:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o adwokacie w sprawach karnych bardzo skuteczny po wypadku syna w ciągu kilku dni wyciągnął i załatwił w prokuraturze zwrot prawa jazdy a sama sprawa do przodu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 31.05.2019 16:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry karnista polecam tego adwokata ma duże doświadczenie i jest bardzo skuteczny w sądzie, jestem bardzo zadowolona dostałam namiar z polecenia i nie zawiodłam się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.05.2019 09:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny adwokat od spraw karnych wypadkowych, bardzo przemyślany plan działania przed i na sprawie, konkretny i rzetelny a co najważniejsze skuteczny obrońca. Polecam bo nie warto się układać z prokuratorem, gdyż mec Szkudlarek doprowadził do warunkowego umorzenia postępowania, a prokurator chciał kary pozbawienia wolności w zawieszeniu, a to ogromna różnica
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.03.2019 16:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam zaangażowanie i skuteczność Pana adwokata Jarosława Szkudlarka, zleciłam mu poprowadzenie moich spraw o rozwód i podział majątku i wyszłam na tym bardzo korzystnie i bez stresu. Bardzo uczciwy i życiowy człowiek, nie naciąga na sprawy i czuć i widać że chce pomóc. Serdecznie dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 27.03.2019 13:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia -wysoka skuteczność z ogromną wiedzą. dziekuje za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 22.01.2019 16:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam skuteczność Pana mecenasa w sprawach odszkodowawczych W moim przypadku wygrał mega ciężka sprawę za złamana nogę w dużej sieci marketów choć do końca nie było to takie oczywiste wielki specjalistka i fachowiec polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 08.12.2018 18:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi moich spraw przez kancelarię mecenasa Szkudlarka potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o tym adwokacie jest to bardzo skuteczny prawnik wygrywający w sądzie więc mówi to samo za siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2018 17:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat jeżeli chodzi o odszkodowania komunikacyjne, w moje sprawie gdzie uznano szkodę całkowitą i chcieli mi wypłycić ochłapy mecenas Szkudlarek potroił sumę odszkodowania i zniszczył ich Sądzie. Jestem bardzo zadowolony z jego zaangażowania i doświadczenia w sprawach odszkodowawczych. Takiego mecenas można polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 23.06.2018 15:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, polecam tą kancelarię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 13.05.2018 17:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kancelaria obsługa na najwyższym poziomie Pan Mecenas kulturalny i wyważony bardzo spokojny i mądry człowiek polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 27.04.2018 20:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla wszystkich mających problemy z rozwodem i alimentami polecam bo sprawdziłem adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi bo moim zdaniem jest to bardzo mądry prawnik który wie co robi i nie przynosi klientowi wstydu w sądzie na sprawie na prawdę warto skorzystać z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2018 11:11:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie dziękuję polecam Pana wszystkim znajomym mam nadzieję że będzie Pan mógł im pomóc tak jak mnie jestem bardzo wdzięczna P.W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2018 12:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo mądry i skutecznie działający przed sądem polecam bo szkoda wydawać pieniądze na adwokatów z przypadku nic nie wartych bez powołania lekceważących człowieka z problemem. Dopiero Pan mecenas Szkudlarek wyprowadził moją sprawę karną z bałaganu jaki zrobił jego poprzednik i uratował mnie przed poważnymi konsekwencjami jego niewiedzy. Polecam bo wiem że jest to porządny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.12.2017 21:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja także polecam usługi Kancelarii Adwokata Jarosława Szkudlarka z uwagi na skuteczność i szybkość postępowania prowadzonego przez mecenasa dzięki któremu wygrałam rozwód z winy męża i otrzymałam odszkodowanie za wypadek przy pracy. Jestem bardzo zadowolona i polecam Pana Mecenasa wszystkim z poważnymi problemami prawnymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 23.11.2017 18:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadza się adwokat o wysokiej kulturze osobistej i posiadający dużą wiedzę szczególnie z prawa cywilnego i karnego polecam Pana mecenasa Szkudlarka pewnie jeszcze nie raz wrócę po pomoc pozdrawiam Marek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 23.10.2017 22:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o prawo karne i cywilne to polecam mecenasa Jarosława Szkudlarka z Łodzi. Jest to bardzo dobry adwokat angażujący się poważnie w sprawę klienta, staje sam przed Sądem nie wysługuje się aplikantami. Prowadzi sprawy z sukcesami w całej Polsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2017 19:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam adwokat Jarosław Szkudlarek bardzo pomógł mojemu synowi w sprawie karnej najpierw wyciągając go z aresztu po zatrzymaniu za próbę kradzieży i w zamianie odwieszonej kary na dozór elektroniczny, a potem jego skrócenie. Trochę tych spraw było, ale syn cieszy się wolnością i może normalnie teraz funkcjonować, a nie się ukrywać. Jeszcze raz bardzo Panu mecenasowi dziękuje i zgodnie z obietnicą wystawiam opinię pozdrawiam Iwona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2017 19:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Szkudlarek prowadził mi rozwód i wygrał uważam że jest bardzo dobrym prawnikiem poleciłem go koledze także do rozwodu i też wygrał teraz prowadzi mi podział majątku wiem że jest też polecany do spraw karnych bo ma duże doświadczenie zawodowe. Ja polecam Waldek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.08.2017 15:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem przyjemność poznać i współpracować z Panem adwokatem Jarosławem Szkudlarkiem przy kilku sprawach firmowych, a w także może najważniejszej dla mnie rodzinnej. Adwokat ten bardzo mi pomógł i nigdy nie zawiodłem się na nim, stąd też wielkie podziękowania dla mecenasa na tym portalu. Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez rekalamacji
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 22.08.2017 14:21:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik i to nie tylko od rozwodowych spraw ale także jest to świetny karnista mnie uratował przed więzieniem z bardzo trudnej sytuacji, zna się doskonale na sprawach karnych polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.08.2017 14:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o adwokacie Jarosławie Szkudlarku świetny adwokat, aktywnie działający w sprawie, osobiście mi pomógł w uzyskaniu rozwodu z winy męża łącznie z eksmisją go z mieszkania. Teraz prowadzi mi podział majątku i już wiem że będzie dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: EM dnia: 26.05.2017 15:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój rozwód także prowadził mecenas Szkudlarek i cieszę się że trafiłam do niego bo uzyskałam rozwód z winy męża i wysokie alimenty na dzieci i na siebie mimo zapewnień męża że mnie zniszczy w sądzie bo ma najlepszego adwokata w Łodzi.A na sali sądowej jego mecenas stracił mowę wobec argumentów mecenasa Szkudlarka. Polecam bardzo dobry adwokat mogę powiedzieć że najlepszy u jakiego byłam. Agata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2017 16:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam mec. Szkudlarek to bardzo dobry adwokat skuteczny, uczciwy i angażuje się w problemy klienta. Ma doświadczenie procesowe świetnie radzi sobie przed sądem nie boi się sędziów ani przeciwników procesowych. Polecam ba ja jestem bardzo zadowolony. Antek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.03.2017 07:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam prawdziwy profesjonalista głównie zajmuje się prawem rodzinnym mi prowadził rozwód i wygrał mi bardzo duże alimenty a teraz zleciłam podział majątku i jestem bardzo zadowolona. Pan mecenas ma wiedzę i doświadczenie jest bardzo skuteczny w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2017 22:41:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i skuteczny adwokat, polecam do spraw karnych i trudnych rozwodów zajmuje się także prawem spadkowym. Ja jestem zadowolony moim zdaniem jest to jeden z najlepszych młodych adwokatów w Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2017 20:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jest oczywista super adwokat bardzo mi pomógł byłem załamany że pójdę do więzienia inni prawnicy mówili że sprawa jest przegrana a Mecenas Szkudlarek wszystko odkręcił i wygrał mi wolność bardzo Panu dziękuję i polecam serdecznie Jacek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 09.09.2016 11:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Szkudlarka bo jest skuteczny wie co robi i nie okłamuje klienta dla mnie wygrał już trzy sprawy godny zaufania i na prawdę dobry w swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.09.2016 21:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny zaufania i na prawdę z powołania jest to uczciwy młody adwokat posiadający bardzo dużą wiedzę i wyczucie prawnicze i jeszcze nie jest zepsuty serdecznie polecam mi bardzo pomógł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.08.2016 16:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam byłam i się przekonałam o wysokim profesjonaliżmie i doświadczeniu Pana mecenasa Jarosława Szkudlarka. Jest to bardzo uczciwy i skuteczny adwokat wszystko dokładnie wyjaśnia poświęca się sprawie i pomaga ludziom dziękuję Maria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 11.08.2016 18:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam mecenasa Szkudlarka jest to prawdziwy profesjonalista z doświadczeniem w zawodzie, kulturalny i dyskretny współpraca z Panem Mecenasem Szkudlarkiem to prawdziwa przyjemność jest to adwokat uczciwy i skuteczny nie obiecuje gruszek na wierzbie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.07.2016 18:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam bardzo doświadczony i kompetentny prawnik dzięki zaangażowaniu i wiedzy Pana Mecenasa jestem już po rozwodzie .... wygranym oczywiście otrzymałam wszystko co chciałam mam przy sobie dzieci i wysokie alimenty. Polecam adwokata Jarosława Szkudlarka bo jest to najlepszy adwokat od rozwodów w Łodzi któremu jeszcze się chce pomagać ludziom. Dziękuję Monika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.05.2016 08:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tego adwokata bo jest jednym z najlepszych specjalistów od prawa rodzinnego szczególnie od rozwodów w Łodzi. Dzięki zaangażowaniu i uczciwości skutecznie działa na korzyść swojego klienta jest bardzo dobrym prawnikiem z doświadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2016 20:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana mecenasa Szkudlarka i wdzięczna mu za zaangażowanie w moją trudną sprawę rozwodową, polecam świetny adwokat uczciwy i posiadający duże doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 14.05.2016 14:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja także potwierdzam miałam dzisiaj spotkanie w Kancelarii i opinie na temat mecenasa Jarosława Szkudlarka nie są przesadzone jest to człowiek o nienagannej kulturze osobistej z ogromną wiedzą prawniczą i doświadczeniem w zawodzie szczerze polecam już zleciłam swoją sprawę rozwodową i jestem spokojna bo wiem że dobrze zrobiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.04.2016 19:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam bardzo dobre opinie o adwokacie Jarosławie Szkudlarku szczególnie jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe, bardzo jestem mu wdzięczna za pomoc i zaangażowanie w moją sprawę rozwodową, którą przejął i doprowadził do końca z sukcesem po Pani mecenas z urzędu, która o mały włos doprowadziła do odebrania mi dziecka przez byłego męża, na szczęście jest już po wszystkim, a mając porównanie stwierdzam, że mecenas Szkudlarek ma niesamowite pojęcie i doświadczenie w prowadzeniu skomplikowanych spraw rozwodowych jeszcze raz wielkie podziękowania i samych taki sukcesów w przyszłości Panie mecenasie jak w moje sprawie. Sylwia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mega doświadczenie i wiedza
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 24.04.2016 21:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem mogę polecić Kancelarię Pana Adwokata Jarosława Szkudlarka. Jakość świadczonych usług, profesjonalizm, zaangażowanie i przyjazne podejście do klienta jest na absolutnie najwyższym poziomie. Powierzona sprawa została została załatwiona w koncertowym wręcz stylu. W moim przypadku szczególnie dziękuję za pracę Panu mecenasowi, w przypadku którego kultura osobista idzie w parze z wielkim zaangażowaniem i wyjątkową kompetencją, która wespół z doświadczeniem, zaangażowaniem i pracą Pana mecenasa złożyła się na wspomniany wcześniej sukces. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: absolutnie żadanych zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 05.04.2016 11:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szkudlarek jest super prawnikiem jest to adwokat z powołania a nie cwaniak jak większość. Polecam nie ściemnia mówi prawdę i wie co robi ma duże doświadczenie i kulturę osobistą .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2016 17:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pan mecenas pomógł w sprawie podatkowej i z zakresu prawa administracji dziękuję za uratowanie z poważnej opresji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2016 08:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opiniami na temat Pana Mecenasa Szkudlarka jest to profesjonalista z ogromną wiedzą prawniczą głównie zajmuje się rozwodami wart polecenia ja jestem bardzo zadowolona bardzo dziękuję Panie Mecenasie za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2016 07:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat do rozwodu nie do pokonania na sali sądowej wreszcie trafiłam na adwokata z "jajami" Wie co robi nie boi się przeciwnika i ma ogromną wiedzę z prawa rodzinnego warto skorzystać z pomocy mecenasa Jarosława Szkudlarka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.03.2016 10:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat w sprawach rodzinnych dzięki pomocy mecenasa Szkudlarka dostałam wysokie alimenty na dzieci i dla siebie szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2015 00:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Kancelarii Adwokata Jarosława Szkudlarka i jeśli ktoś potrzebuje fachowca od prawa rodzinnego to koniecznie musi wziąć mecenasa Szkudlarka sam profesjonalizm wiedza i kultura osobista Mateusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 01.12.2015 18:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec Szkudlarka dziś właśnie zakończła się moja sprawa rozwodowa - rozwód z orzekaniem o winie męża- wgrałam jestem szczęśliwa dziękuję Panie mecenasie. Sabina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2015 23:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat Jarosław Szkudlarek wygrał mi sprawę w apelacji, którą przegrałam Sądzie na Śródmieściu w sprawie o zapłacenie prowizji dla biura obrotu nieruchomościami pomimo, że do sprzedaży nie doszło. Rewelacja, a już myślałam że po mnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez
Opinia dodana przez: Marta dnia: 22.11.2015 20:21:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat do rozwodu po prostu rozgniata przeciwnika walcz jak lew bardzo dziękuję Panie Mecenasie!!! polecam Pana swoim koleżankom Iwona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2015 18:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Jarosław Szkudlarek bardzo mi pomógł w sprawie spadkowej gdy się okazało, że odziedziczyłam po bracie mega długi, które pozostałe rodzeństwo nie chciało spłacać. Na szczęścicie dzięki mecenasowi Szkudlarkowi nie muszę już ich spłać. Dziękuje Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak zastrzeżen do pracy Pana mecenasa
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 18.09.2015 20:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam bardzo dobry adwokat ogólnie w sprawach rodzinnych takich jak rozwody, władza rodzicielska, alimenty, kontakty z dziećmi, majątek po rozwodzie. Obsługa kompleksowa i profesjonalna. Polecam z własnej autopsji Marcin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MD dnia: 18.09.2015 11:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Jarosław Szkudlarek jest rewelacyjny w sprawach rozwodowych mi osobiście pomógł w bardzo ciężkim temacie jakim jest mój na szczęście już były ex (a taki był pewny siebie). Wielkie podziękowania za pomoc i zaangażowanie w moją sprawę dla Pana mecenasa i oczywiście wielki pozytyw na forum. Pozdrawiam Agnieszka K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: AGA K dnia: 30.08.2015 16:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec. Jarosława Szkudlarka w szczególności do spraw rodzinnych i rozwodowych. Bardzo skuteczny i odważny prawnik nikt go w sądzie nie przegada poza tym zawsze ma asa w rękawie jest zawsze bardzo dobrze przygotowany godny pieniędzy które bierze choć nie jest najtańszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 30.07.2015 19:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny adwokat rozwodowy i nie tylko zarówno rozwod jak i podział prowadził mecenas Szkudlarek i jestem mu za to bardzo wdzięczny. 100% satysfakcji gwarantowany pełen profesjonalizm Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 29.06.2015 20:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam mecenasa Jarosława Szkudlarka w sprawie tzw. trudnego rozwodu, gdyż można na nim polegać i ma w tych sprawach duże doświadczenie, a przy tym jest bardzo uczciwy i nie naciąga na rzeczy których nie jest wstanie uzyskać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jestem bardzo zadowolona ze współprqaacy z tym adwokatem
Opinia dodana przez: Mati dnia: 25.06.2015 15:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Szkudlarek wyciągnął mi syna z bagna jakim są narkotyki a trochę ich miał. Na szczęście Pan mecenas miał czas pojechać na Policję w weekend i w poniedziałek rano był osobiście w prokuraturze i wszystko już ustalił z Prokuratorem i syn wyszedł od ręki do domu. Świetna organizacja i wiedza mecenasa uchroniła moje dziecko przed aresztem i chwała mecenasowi za to i gorące podziękowania za zaangażowanie i poświęcenie. Szczerze polecam bo takich ludzi jak Pan mecenas jest coraz mniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dla mnie rewelacyjny adwokat i wie co robi
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 12.05.2015 18:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Mecenas. Bezbłędnie poprowadził moją sprawę rodzinną. Bałam się bo chodziło o alimenty od mojego byłego męża, ale wszystko przebiegło bezproblemowo. Pan Mecenas spokojnie i cierpliwie omawiał ze mną najdrobniejsze szczegóły. Jestem zachwycona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 25.03.2015 14:33:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Szkudlarka w sprawach rozwodowych. Moja była bardzo skomplikowana, a i mąż nie ułatwiał zadania. Mecenas zawsze miał dla mnie czas i wszystko cierpliwie tłumaczył.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 02.02.2015 17:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat Jarosław Szkudlarek świetnie poradził sobie z moją trudną sprawą rozwodową, bardzo dobry prawnik, ma ludzkie podejście do klienta i w ramach prowadzonej sprawy sprawił, że poczułam się znów wartościową kobietą. Dziękuję za nowe lepsze życie Panie mecenasie i trzymać tak dalej. Aneta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: złego słowa nie mogę powiedzieć
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 28.12.2014 11:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest świetny. Moją sprawę o alimenty poprowadził bezwzglednie. Nie dość że mam przy sobie dziecko, to Mecenas wywalczył spora kasę dla mnie i dla mojej córeczki. Dziękuję Panie Jarku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.12.2014 00:30:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem wdzięczna mec. Szkudlarkowi za zaangażowani w sprawę i wyciągnięcie mojego syna z bagna jakim jest areszt śledczy w Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: adwokat godny zaufania bezbłędny w tym co mówi i robi
Opinia dodana przez: Basia dnia: 20.12.2014 21:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie bardzo dobry i uczciwy adwokat bardzo przejrżyste reguły rozliczenia za sprawę i zero gruszek na wierzbie widać że robi to lubi. Polecany w sprawach trudnych i skomplikowanych u mnie się sprawdził w 100% Ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2014 14:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec w sprawach rodzinnych, prowadzi naprawdę trudne sprawy i widać że ma w tym duże doświadczenie. po przejęciu przez Pana mecenasa mojej sprawy rozwodowej wreszcie mogłam poczuć się bezpieczna i ważna w procesie, a sprawa nabrała właściwego kierunku zwłaszcza jeżeli chodzi o dzieci i alimenty. Pamiętajcie, że przy wyborze adwokata do rozwodu ważne jest jego zaangażowanie i doświadczenie w tej trudnej i specyficznej materii, a mecenas Szkudlarek jest godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 23.11.2014 14:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szkudlarek jest świetny w sprawach alimentacyjnych. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 21.11.2014 23:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec w sprawach rozwodowych, potrafi i nie boi się trudnych tematów, walczy o dzieci i alimenty, poświęca dużo czasu i potrafi świetnie doradzić klientowi. Polecam P.K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paulina dnia: 24.10.2014 19:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam mecenas Szkudlarek to bardzo dobry fachowiec w rozwodach i nie tylko. Dla mnie prowadził rozwód, sprawę karną z prywatnego oskarżenia mnie przez byłego na szczęście teścia, eksmisję żony z mojego mieszkania i sprawę długów mojego brata. Wszystko do przodu na naszą korzyść. Cenowo bezkonkurencyjny jeżeli weźmiemy skuteczność i jakość usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Luka dnia: 09.10.2014 23:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczny a co ważniejsze skuteczny adwokat. Moją sprawę rozwodową przeprowadził dynamicznie i wzorcowo. Efekt w pełni pokrywał się z moimi oczekiwaniami. Aktualnie jesteśmy z Panem mecenasem na podziale majątku i wszystko wskazuje na to, że znów mnie nie zawiedzie, z własnego doświadczenia polecam bo to bardzo miły człowiek i niezłomny fachowiec, który przewiduje każdy ruch przeciwnika i zawsze jest przygotowany do sprawy i nie mnoży kosztów jak inni. Edyta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 14.09.2014 17:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szkudlarek pomógł mi w sprawie karnej o zniesławienie. Gdyby nie Mecenas to zapewne nie dałabym rady. Dzięki panu Szkudlarkowi i jego kancelari wyszłam na prostą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zoska dnia: 31.05.2014 00:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa w sprawach rodzinnych i majątkowych. w Moim przypadku mecenas kompleksowo doprowadził do rozwodu, ustalenia bardzo częstych kontaktów z synem zwłaszcza wakacji i ferii, i alimentów o ponad połowę mniejszych niż chciała żona, zresztą czego ona nie chciała w sprawach o podział majątku :-), na szczęście mam to już za sobą, choć bez pomocy Pana mecenasa nie wyglądałoby to tak różowo, dużo spraw wyszło na rozprawach jak mecenas cisnął świadków i żonę to się pogubili i wyszło, że kłamią. Zasłużony pozytyw dla Kancelarii mecenasa Szkudlarka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 27.05.2014 16:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poniższe opinie o mecenasie. Bardzo mi pomógł w sprawach podatkowych wygrywając sprawy przed WSA w Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 27.05.2014 10:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu mecenasowi szkudlarkowi mam dzieci przy sobie. Nie była to łatwa walka, ale adwokat szkudlarek walczył od początku do końca bezbłędnie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daria dnia: 09.05.2014 23:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas rewelacyjny w kontakcie i na sprawie, potrafi wymeczyc przeciwnika konsekwentnie realizujac założenia, terminowy i zawsze ma czas zeby wszytko wyjasnic i wesprzec na duchu. Ostatecznie wygrał dla mnie pieniądze od nieuczciwego kontrachenta, a co najlepsze wegzekwowal te pieniadze w niecale dwa tygodnie facet blagal mnie zeby mu odblokowac reszte co mu zostalo. Rewelacja po raz pierwszy spotkalem sie z taka skutecznoscia, byc moze to fart ale nie sadze. Polecam mecenasa i jego Kancelarie bo działają bezblednie w sporach sadowych i egzekucji, a poza tym wszyskie koszty mi sie wrocily z nawiazka bo biorą wedlug stawek, ktore Sąd zasadza, a nie z sufitu jak inni, z ktorymi mialem wczesniej do czynienia. POLECAM i jeszcze raz dziekuje bo te pieniazki to dla mojej firmy byc albo nie być, na szczescie teraz juz moge spać spokojnie Jacek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 25.04.2014 21:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas szkudlarek wymiata w rozwodach. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: była dnia: 11.04.2014 22:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Szkudlarka w sprawach rozwodowych. Jest genialny. Mój mąż chciał mnie zniszczyć, mimo że nie miał racji. Mecenas Szkudlarek odważnie i stanowczo mnie obronił. Dzięki temu mam dzieci przy sobie, a były mąż płaci na mnie alimenty. Dziękuję z całego serca!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: Anna dnia: 14.03.2014 22:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas rozwiódł mnie na pierwszej rozprawie, a żona chciała mnie puścić z torbami z mojej winy. Rozprawa trwała 3 godziny, ale było warto mam już spokój i szerokie kontakty z córeczką. Alimenty 350 zł miesięcznie. Polecam Pana mecenasa jest wart swojej ceny. Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 10.03.2014 20:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa w sprawach rodzinnych. Konsekwentnie i rzeczowo podchodzi do problemu i osiąga założone cele. Polecam z całym szacunkiem dla Pana mecenasa i jeszcze raz wielkie podziękowania Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Monia78 dnia: 27.02.2014 17:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas potrafi zakręcić w sprawie podatkowej i nie tylko. Pełen profesjonalizm i zaangażowania. Polecam Michał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: pełna profeska
Opinia dodana przez: dnia: 27.01.2014 10:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę rozwodową. Wszystko odbyło się perfekcyjnie. Było sporo rozpraw i zawsze Mecenas Szkudlarek był obecny. Sprawa zakończyła się po mojej myśli. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 01.11.2013 23:16:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasie Jarku (że tak sobie pozwolę napisać), strasznie mi Pan pomógł w tej mojej popie... sprawie o, że niby, narkotyki. Gdyby nie Pana zdecydowanie w prokuraturze to nie wiem co by było. Dzięki Panu zaczęłam nowe życie. Dziękuję (ze łzami w oczach).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2013 23:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki mecenasowi Szkudlarkowi udało mi się uzyskać rozwód z moim (na szczęście już byłym) ... mężem. Pan mecenas skutecznie chronił mnie podczas procesu przed tym wariatem. Spokojny i opanowany adwokat, a jeśli trzeba było to potrafił dać czadu na rozprawie. Rozwód to nic przyjemnego, ale jeśli już, to tylko z mecenasem Szkudlarkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Żadnych reklamacji.
Opinia dodana przez: Magi dnia: 27.09.2013 23:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas załatwił mi mieszkanie, z którego chcieli mnie eksmitować, pełna profeska, a adwokat administracji nie miał nic do gadania. Mecenas poświęca klientowi dużo czasu i przygotowuje klienta i jego świadków do każdej sprawy i to wszystko z góry określonej stawce bez żadnych dopłat. Polecam wreszcie mam gdzie mieszkać, a prawie byłem na bruku po śmierci mamy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez rekalmacji
Opinia dodana przez: Kacperski dnia: 26.09.2013 17:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Mecenasowi mój mąż uniknął więzienia za udział w bójce. Byłam przerażona, co będzie z moim mężem, ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 07.09.2013 21:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa. Sprawnie poprowadził moją sprawę spadkową od początku do końca, o nic nie musiałam się martwić, a sprawa była dość zagmatwana i nie wiedziałam od czego zacząć, gdyż nie miałam żadnego kontaktu z resztą Rodziny, która za mną nie przepada. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 26.08.2013 14:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa w sprawach karnych, doprowadził do umorzenia przed sądem w sprawie o pobicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 27.06.2013 15:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny mecenas, załatwił mi warunkowe umorzenie przy 2,6 promila. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 23.06.2013 21:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo mi pomógł w mojej sprawie rozwodowej. Dzięki Niemu odzyskałam m.in. kontakt z dzieckiem. Zawsze będę polecać Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 24.05.2013 23:21:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas porady Pan mecenas wszystko dokłdnie wyjasnił i przedstawił najkorzystniejsze rozwiązanie mojego problemu. Wizyta trwała prawie godzinę i czułam, ze ten czas jest dla mnie. Mecenas wydrukował mi pomocne przepisy i wszystko wytłumaczył. Gorąco polecam, duża wiedza i kultura osobista Pana mecenasa sprawiła, że z kolejnym problemem też się do niego zwrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 29.09.2012 16:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria. Polecam jeżeli chodzi o sprawy podatkowe, duże doświadczenie i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji brak
Opinia dodana przez: podatnik dnia: 03.09.2012 21:56:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją