Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

kancelaria adwokacka Paweł Szafrański

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-800 włocławek Włocławek Chopina 59
Telefon: Kom. 784485476
Adres e-mail: kancelariaszafranski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: kancelariaszafranski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, kancelaria adwokacka, porada prawna lipno radziejów toruń aleksandrów kujawski bydgoszcz konin inowrocław kutno Wąbrzeźno, Chełmno Żnin, ciechocinek, Kłodawa, grudziądz, sierpc, płock

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 4672
Data utworzenia profilu: 2015-10-07 21:45:47
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-15 21:54:46 

Opinie o kancelaria adwokacka Paweł Szafrański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sumienny adwokat, posiadający wiedzę i praktykę w sprawach karnych i odszkodowawczych, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2016-11-27 22:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Pawła Szafrańskiego. Pomógł mi w sprawie karnej. Bardzo konkretny adwokat, informacje wyczerpujące. Sprawa zakończyła się pomyślnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2016-10-07 12:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam P. Pawła Szafrańskiego. Sprawa rozwodowa załatwiona szybko i sprawnie. Kompetentny i dokładny adwokat, który potrafi swoją wiedzę przełożyć w czyn.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-07-22 14:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam adwokata Pawła Szafrańskiego. To świetny profesjonalista, który do sprawy podchodzi rzetelnie i fachowo. Duże podziękowania!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika cz. dnia: 2016-04-14 16:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kancelarii. Profesjonalne podejście do klienta i do sprawy, która zakończyła się po mojej myśli. Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-03-03 18:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Mecenasowi za pomoc przy rozwodzie, rozwód z winy męża i do tego alimenty, polecam usługi tego adwokata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2015-11-18 16:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, z bardzo wysoka kultura osobistą, indywidualne podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-13 11:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitnej klasy specjalista, moja sprawę z zakresu ubezpieczeń społecznych poprowadził wzorowo. Polecam wszystkim, mającym problem z ZUSem. Wygrana na pierwszej rozprawie. Moim zdaniem najlepszy adwokat, nie tylko w Polsce ale i na świecie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-10-12 21:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetnie poprowadzona sprawa, polecam z cała odpowiedzialnośćią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-10 10:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokładność i skutecznośc, a przede wszystkim zaangażowanie, młody adwokat ale już widać duże doświadczenie. szybka wygrana bez owijania w bawełnę. Polecam wszystkim którzy mają problem z alimentami i sprawami rodzinnymi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2015-10-07 21:47:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją