Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DANA Studio Kosmetyczne Danuta Pomarańska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, 55-120 Oborniki Śląskie Księcia Witolda 3
Telefon: Kom. 603569537
Adres e-mail: d.pomaranska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.studiodana.pl
NIP:
9171017897
Opis działalności: usługi kosmetyczne: zabiegi pilęgnacyjne twarzy, mikrodermabraja,peeling kawitacyjny, makijaż permanentny, mezoterapia, laser diodowy, laserowe zamykanie naczynek, karboksyterapie itp. \ Słowa kluczowe: zabiegi na trwarz i ciało

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3381
Data utworzenia profilu: 10.06.2013 16:52:08
Data ostatniej aktualizacji: 09.11.2015 13:26:06 

Opinie o DANA Studio Kosmetyczne Danuta Pomarańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa i zaangazowanie. Ogromna wiedza dot. kosmetologii. Wysoka kultura osobista. Zabiegi, którym poddałam się rzeczywiście spełniały moje oczekiwania. Korzystałam z zabiegów: mikrodermabrazji diamentowej, derma lift, mezoterapii, smoczej krwi. Pobyt w gabinecie u pani Danuty to dodatkowo wspaniały relaks.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzytałam
Opinia dodana przez: Elżbieta Pendolska dnia: 28.10.2015 19:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gabinet p. Danuty miła profesjonalna obsługa. Dzięki Pani Danucie moja cera jest piękniejsza a ja czuję się wspaniale. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agusia dnia: 17.04.2015 12:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze można na nią liczyć,ze dokona cudu ze swojej klientki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 06.03.2015 21:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to najlepsze studio kosmetyczne co najmniej na Dolnym Śląsku… Mimo, iż nie jestem już mieszkanką Obornik Śl., to nie wyobrażam sobie zamiany Pani Danusi na inną kosmetyczkę, salon czy studio. Wpływ na to ma wiele czynników, m.in. profesjonalizm w każdym calu, nienaganna czystość gabinetu i sterylność narzędzi, bogaty wachlarz zabiegów…można by wymieniać bez końca. Ciągłe doskonalenie się i chęć zdobywania wiedzy przez Panią Danusię powoduje, iż klientka może czuć się całkowicie bezpieczna. Fakt, iż zabiegi wykonywane są perfekcyjnie oraz wspaniała atmosfera powodują, że po prostu chce się do Pani Danusi wracać. Od Pani Danusi wychodzi się nie tylko zadowolonym z wykonanej pracy, ale przede wszystkim zrelaksowanym, wyciszonym, w dobrym nastroju i z uśmiechem na ustach….a to w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 22.04.2014 07:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, polecam i jeszcze raz polecam każdej zainteresowanej osobie usługami kosmetycznymi ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eugenia dnia: 02.04.2014 15:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po dwóch zabiegach laserowych i jestem bardzo zadowolona. Efekty są zaskakująco dobre do tego stopnia, że nie potrzebuję kolejnych. Zabiegi laserowej depilacji naprawdę były bezbolesne i na pewno zdecyduję się na depilację innych partii ciała. Polecam z czystym sumieniem nie tylko zabiegi laserowe w tym gabinecie, ale również pozostałe będące w ofercie. To gabinet prowadzony z pasją co czuć na każdym kroku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.03.2014 14:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danuta to przemiła i kompetentna osoba. Profesjonalistka w każdym calu. W ofercie coraz to nowsze zabiegi. Gabinet warty szczerego polecenia!!! Naprawdę chce się wracać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 27.03.2014 14:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat jestem klientką Studia Kosmetycznego "DANA". Przede wszystkim jakość wykonywanych zabiegów, obsługa są na najwyższym poziomie. W salonie panuje zawsze przemiła atmosfera, ale również niesamowity ład i porządek. Ogromnie się cieszę, że trafiłam do tak profesjonalnej osoby jaką jest Pani Danuta i oczywiście dziękuję za każdą wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 25.03.2014 14:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że jest to najlepszy gabinet w Obornikach i okolicy. Pani Danusia to przede wszystkim kompetentna osoba, znająca się na swojej pracy. Ma wiedzę i widać, że na tym nie poprzestaje. W gabinecie panuje miła i przyjazna atmosfera nie wspominając już o tym, że jest to gabinet bardzo czysty a ceny są konkurencyjne. Pani Danusia skutecznie poprawi mi zawsze humor, to jest miejsce do którego chce się wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Ozimina dnia: 24.03.2014 22:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam gabinet Pani Danusi. Od kilku lat korzystam z Jej usług i nigdy się nie zawiodłam. Jest super fachowcem i przesympatyczną kobietą w jednym. Polecam Jana
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jana dnia: 19.01.2014 15:27:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porownaniu do innych salonow kosmetycznych, drozszych wroclawskich Pani Danusia kroluje. Dla mnie najwazniejsza jest higiena, a tam na pewno jest sterylnie i czysciutko. Do tego milo i profesjonalnie, warto czasem poczekac na wizyte, plus Pani Kosmetyczka jest megamily, czlowiekiem;) i zyczliwym , przedewszystkim wie co robi, polecam , panie kosmetyczki powinny do niej chodzic i sie uczyc ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nikita dnia: 08.10.2013 10:24:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją