Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Complete Home

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 883 333 762
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://completehome.pl
Opis działalności: Remonty mieszkań domów, wykończenia i budowa od podstaw. Słowa kluczowe: remonty warszawa, budowa domów, remonty

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1715
Data utworzenia profilu: 04.11.2015 13:28:01
Data ostatniej aktualizacji: 04.11.2015 13:28:01 

Opinie o Complete Home

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Wyrobili się na czas, praca wykonana jak ustaliliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bazyl76 dnia: 14.10.2019 14:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po wykonaniu przez tą firmę remontu. Na ten moment mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Firma wykonała całość prac w ustalonym czasie, bez żadnych problemów. Bardzo fajną opcją było skorzystanie z ich usługi finansowania. Jeżeli ktoś szuka firmy solidnej i terminowej to napewno tutaj się nie zawiedzie..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kowal dnia: 03.01.2019 11:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała swoją pracę bardzo solidnie, nie mogę tutaj nic zarzucić. Jestem także zadowolony z obsługi i tego jak ogólnie przebiegała współpraca. Firma zdecydowanie solidna i godna uwagi. Na rynku obecnie trudno trafić na solidnych fachowców, więc tymbardziej doceniam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mati79 dnia: 03.01.2018 11:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie praca wykonana przez firme Complete Home. Bardzo duża dbałość o drobne detale w całkiem dobrej cenie. Moge polecić spokojnie każdej osobie, która szuka firmy kładącej nacisk na jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 09.11.2016 16:41:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim profesjonalne podejscie do klienta, ladnie przygotowana wycena. Robią wszystko co jest potrzebne w mieszkaniu czyli mozna u nich zamówić meble czy skorzystać z projektanta. Cena moze nie najnizsza ale warta tego wykonania. Polecam z czystem sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 27.07.2016 17:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna firma wykonująca pracę terminowo i profesjonalnie. Naprawdę duży nacisk kładą na jakość wykonania. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.11.2015 13:28:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją