Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krzysztoforska Grażyna. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-766 Poznań ul. Mokra 3
Telefon: 618530931 Fax: 0618530931
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-krzysztoforska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-krzysztoforska.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 53% pozytywna 8x 1x 7x

Jakość usług: 53% wysoka 8x 1x 7x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 6x 3x 6x
Ceny usług: 33% niskie 3x 6x 6x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 5070
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-26 15:01:49 

Opinie o Krzysztoforska Grażyna. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak poszanowania klienta , mylenie spraw , totalnie niezrozumiałe formułowanie wniosków , nieterminowość
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2018-09-28 18:55:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę oceniał, napiszę tylko, że byłem umówiony z p. mecenas na godz. 9.30 w jej kancelarii na ul. Zamkowej w Poznaniu. Zjawiłem się o godz. 9.25. Miły Pan przywitał mnie i kazał poczekać w poczekalni ponieważ p. mecenas prowadzi właśnie rozmowę. Usiadłem i poczekałem. O godz 10.10 postanowiłem wyjść. Nawet nikt się nie zapytał "A może wody?". W gabinecie p. mecenas " śmichy, ciuchy". Obsługa klienta jak w poprzedniej przychodni NFZ. Gratuluję p. mecenas.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2018-05-25 12:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna pani Adwokat,poprowadziła moją sprawę bardzo skutecznie, nie spodziewałam się tak korzystnego finału (a byłam wcześniej u dwóch innych,nie dawali mi żadnych szans) Tak naprawdę,to właśnie dzięki pani Grażynie miałam dobry start po rozwodzie. Polecam ją bez cienia wątpliwości :) Katarzyna T.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzynka dnia: 2016-04-15 10:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Grażyna Krzysztoforska skutecznie przeprowadziła sprawę rozwodową (niełatwą). Ku mojemu zaskoczeniu pomogła w egzekucji należności ratując firmę z niedobrej sytuacji. Najlepsza obsługa prawna jaką znam w Poznaniu. Skuteczna i bezkonkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2016-04-13 17:07:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kobieta bardzo wulgarna, zwraca się do wszystkich na ty, nie wykonuje poprawnie swoich obowiązków, nie informuje klienta o rozprawach i wyniku sprawy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie odbiera telefonów
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-12 15:08:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mocny adwokat, a raczej adwokatka - doprowadziła w końcu sprawy rodzinne do szczęśliwego finału. Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-10-26 15:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, skutecznie, rzetelnie, tak działa pani Grażyna. O nic nie musiałem się martwić, wszystkim się zajęła od a do z. Mimo beznadziejnej sprawy wygrała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-10-22 20:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas rozwiodła mnie w kilka miesięcy,egzekwując od już ex-męża wszystkie warunki od uznania jego winy po alimenty.Nic dodać nic ująć!POLECAM TAKIEGO ADWOKATA! !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-20 20:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybki i skuteczny prawnik. bezpośrednio trafia w sedno sprawy. bez "owijania w bawełnę", jasno ustala kierunek prowadzenia sprawy i w tym kierunku dąży wykorzystując wszelkie dostępne środki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: szczęśliwie rozwiedziony dnia: 2015-10-20 19:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest osobą skuteczną,błyskotliwą. Ma wybitną umiejętność wychwytywania istotnych słabych "punktów" strony przeciwnej.Zajmuje się tylko konkretnymi i znaczącymi wątkami w sprawie.Krótko pisząc jest osobą KONKRETNĄ, RZETELNĄ Z POCZUCIEM HUMORU!!!!! NIE MARNUJE CZASU KLIENTA!!! POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klaudii dnia: 2015-10-20 19:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest doskonałym prawnikiem!!! Jest idealnym adwokatem, ceny ma znakomite, jakość usług jest perfekcyjna, zdecydowanie każdemu życzę żeby się z Panią Mecenas spotkać w Sądzie - ale wszystko to pod jednym warunkiem : że będzie adwokatem strony przeciwnej :). Jeżeli spotkacie się Państwo z Panią G.K. na sali sądowej to możecie być w 99% pewni że sprawa potoczy się w Waszym kierunku. Analizując z perspektywy czasu kilka spraw w których na sali stałem sam przeciwko stronie przeciwnej którą reprezentowała w/w Pani adwokat (jeżeli można ją tak nazwać) mam wrażenie że strona przeciwna więcej by ugrała nie stawiając się w ogóle w Sądzie. Pani Mecenas tworzy takie historie, plecie takie bzdury, wyciąga wymyślone niczym nie podparte dowody, kłamie tak, że nikt normalny nie jest w stanie czegoś takiego wymyślić. Na sali byłem non stop przekrzykiwany, obrażany, prowokowany, nieskończona ilość z palca wyssanych dowodów ubranych w elaborat kłamstw. Śmiech pod nosem w trakcie moich zeznań pamiętam do dziś. Moje sprawy(były to konflikty z jedną osobą - stąd kilka spraw) się nie kończyły bo non stop Pani Mecenas dosyłała jakieś dowody. Podsumowując - jeżeli spotkacie się Państwo z Panią G.K. nie przejmujcie się prowokacjami, brakiem kultury sądowej Pani G.K. - głowa do góry nie można się tylko dać sprowokować jej kłamstwami i arogancją. Sprawy przez Panią G. były przeciągane ale na długość spraw nie miałem wpływu a Pani G. pomagała - ale nie swojemu klientowi. Mam wielki żal do tego człowieka za to jak nakłamała w moim kierunku, jak skrzywdziła swoją bezwzględnością sądową mnie i moją rodzinę. Dlaczego pozytyw?? Dlatego że dzięki niej jestem silniejszą osobą i dzięki niej o wiele twardziej stąpam po ziemi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: poznaniak dnia: 2015-09-19 16:15:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BEZNADZIEJNA JAKO PRAWNIK I JAKO CZŁOWIEK Zdecydowanie nie polecam, potrafi tylko zaszkodzić a nie pomóc. Szkoda czasu i pieniędzy. Potrafi przyjść na salę rozpraw nie przygotowana, swoim zachowanie denerwuje cały skład sędziowski co ma później przełożenie na wynik postępowania.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie uwzględnia reklamacji, wszystko jej się należy. Masakra!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Sowa dnia: 2015-04-29 12:51:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sumie opinie tutaj potwierdza ten serwis... http://premium.e-prawnik.pl/grazyna-krzysztoforska.html
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2013-11-25 11:34:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas kasuje tylko pieniądze nie robiąc niczego w zamian. Nie zrobiła poprostu nic.Sprawy oczywiscie nie doprowadziła do konca. Nie dajcie sie nabrać!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nowak dnia: 2012-08-17 11:21:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowokacja-w tym p. mecenas jest b. dobra. Poza tym oceniam jej cechy charakteru: chciwość, egoizm, złośliwośc, impulsywność, lenistwo, agresywność, zazdrość, zrzędliwość, pesymizm, bezwzględność, arogancja, chaotyczność, nieprzyzwoitość. Gorąco NIE polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: mareczek dnia: 2012-08-16 21:21:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas karze słono płacić za usługi, jednakże ich jakość jest bardzo niska. Brak profesjonalizmu, taktu, arogancja na sali rozpraw. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-07-08 15:28:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją