Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wizjoner Jarosław Krężel

Zawód: Wróżbita 
Adres: Pomorskie, 81-353 Gdynia Św.Piotra
Telefon: Kom. 607 048 897
Adres e-mail: j.krezel(małpa)vp.pl
Strona internetowa: http://jaroslaw-krezel.blogspot.com/
Opis działalności: Wizjonerstwo,Wróżbiarstwo,Ezoteryka Słowa kluczowe: Nostradamus,tarot,wróżby,wizjoner,przepowiednie,karty,uroki,czary,runy,numerologia,wróżka,trójmiasto,uroki miłosne,

Ocena: 100% pozytywna 29x

Jakość usług: 100% wysoka 29x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 95% niskie 19x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 14656
Data utworzenia profilu: 2010-02-19 12:10:37
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-24 00:03:31 

Opinie o Wizjoner Jarosław Krężel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy w życiu nie uwierzyłabym w słowa tego człowieka i nie wierzyłam po pierwszej rozmowie z nim, aż do czasu, kiedy sprawdziłam uczciwość mojego męża. Jestem już po rozwodzie i zarazem szczęśliwą babcią, którą według słów pana Jarka miałam zostać i zostałam. Jak on sam powiedział , że stare odejdzie a przyjdzie nowe, którego ja nie będę żałowała i nie żałuję w żadnym razie. Wreszcie czuję się kobietą spełnioną i pewną siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-19 19:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od wielu lat korzystam z usług Pana Jarosława i chciałabym podzielić się z państwem opinią na temat tego człowieka.Kilka lat temu dostałam do niego numer od swojej koleżanki ( również klientki ) która z wizyty u Pana Jarka była bardzo zadowolona, więc zachęciła mnie do umówienia się na wróżbę. Wcześniej bywałam już u innych wróżek z Trójmiasta, ale z żadnej z nich nie byłam zadowolona, dlatego też byłam ciekawa czy Pan Jarek okaże się od nich lepszy. Po pierwszej wizycie byłam pewna jednego- Pan Jarek jest najlepszy. Ten człowiek nie tylko bardzo dobrze zna się na swojej pracy, ale potrafi również doradzić człowiekowi,a przede wszystkim pomóc.Przez wszystkie lata korzystania z jego usług nigdy nie odmówił mi pomocy i zawsze mogłam na niego liczyć. Z całego serca polecam Pana Jarosława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-10-24 20:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam wszystkim którzy zbłądzą,znajdą się na życiowym zakręcie lub poprostu zwątpią..Pan Jarosław to wspaniała osoba,która doradzi ,wskaże i rozwiąże wiele problemów..Najpierw doradzi..potem wysłucha..Zawsze po rozmowie z panem Jarkiem jestem mega naładowana pozytwną energią i mam nowe siły do działania..Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2016-11-02 22:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcialabym wyrazic bardzo wielkie podziekowania dla Pana Jarka za wyciagniecie mnie i mojego meza z problemow jakie nas dotknely przez pewnego naciagacza. nie chcemy nawet powracac do przeszlosci bo jest to dla nas obojga zbyt bolesne. jedyne co mozemy zrobic na ta chwile to wyrazic wielkie slowa podziekowania za wsparcie nas w bardzo trudnych chwilach. dzieki wielkiemu darowi ktorym obdarowany jest Pan Jaroslaw (chyba przez samego Boga) mozemy znow normalnie cieszyc sie zyciem. bardzo wielki czlowiek, super przyjaciel i w chwilach kiedy na prawde nie mielismy pieniedzy pomagal nam bezinteresownie. dziekujemy bardzo Panu Jarkowi i na chwile obecna tylko podziekowaniem mozemy sie odwdzieczyc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2016-05-24 21:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako człowiek super,jako wizjoner rewelacyjny z wielkim darem przewidywania . Pan Jarek jest wielkim i skromnym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2016-03-09 21:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialam podziektowac za trafnosc oczytu kart ,juz po 2 tygodniach informacje sie potwierdzily ,gdy nie uzyskanie wsparcie to podalabym sie w starej sprawie i stracilabym duze pieniadze a przede wszystkim za podziekowanie za cierpliwosc ,ogromna chec niesienia pomocy w ten wlasnie sposob i wykorzystne calej swojej wiedzy aby kazdemu z osobna pomoc w ramach mozliwosci ,nie jest to osoba ukierunkowana li tylko na zarokowanie jak robia to inni a na prawdziwa rzeczywista pomoc .Podziekowanie tez za poswiecenie mi duzo wiecej panskiego za ktory nie musialam doplacac niz bylo ustalone .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-09-30 09:19:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim, chciałam podziękować za poświęcenie mi czasu. Wiem że byłam uciążliwa i namolna. Dzięki Panu Jarkowi,ponownie uwierzyłam w samą siebie. Dziękuję raz jeszcze, Mariola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2015-08-28 13:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udałem się do tego Pana za namową przyjaciółki, ponieważ sam jestem trochę sceptycznie nastawiony do takich spraw... Muszę przyznać, że zostałem pozytywnie zaskoczony, gdyż Pan Jarosław odpowiadając bardzo szczegółowo na moje pytania, naświetlił mi kwestie, które do tej pory były dla mnie niejasne lub o których istnieniu w ogóle nie wiedziałem. Z cała pewnością jeszcze skorzystam z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cez dnia: 2014-11-17 10:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z wielu wróżek i jasnowidzów,ale to co Pan Krężel mówi i opisuje to po prostu nie mieści się w głowie.O nic wcześniej nie pyta nie wyciąga żadnych informacji,wszystko to co mówi w 100% się zgadza.Bardzo miły człowiek o wielkim darze.Namawiam wszystkich,którzy chcą dowiedzieć się o swojej przyszłości,albo sprawdzić swojego partnera do skorzystania z usług Pana J.K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-19 17:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Technicznie opisując to mega wysoka sprawdzalność przyszłości, 100% trafność oceny osób i miejsc pokazanych na zdjęciach, porady i wskazówki działają fantastycznie (wystarczy je zastosować). Polecam pod każdym względem i w dodatku Pan Jarek jest przesympatyczny, inteligentny i uczciwy. Zawsze wspiera i nadaje właściwy kierunek przez co życie staje się dużo pełniejsze. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tom dnia: 2014-04-12 11:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo nie mogłam się wybrać do Pana J.K. ale w końcu jak udało mi się, to okazało się, że to był odpowiedni moment w moim życiu. Był mi potrzebny właśnie wtedy. Byłam w lutym 2014 roku i kilka spraw już załatwiłam wg wskazówek jakie dostałam, a właściwie ostrzeżeń. Pan J.K. jest niesamowitym człowiekiem, empatycznym, mądrym. Nie załuję wydanych pieniędzy, wrócę po poradę za rok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roma dnia: 2014-03-29 14:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie wrażenie bardzo dobre, niektóre trafienia tak precyzyjne że zatykają. Ale przede wszystkim bardzo fajny człowiek, super rozmówca i poprawia humor. Wyciąga z beznadziejnych sytuacji. A czy wszystko dokładnie się sprawdza to będę wiedzieć za jakiś czas ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kas dnia: 2013-11-04 19:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy spotkałam się z Panem Jarkiem po raz pierwszy poje podejście było, mówiąc bardzo ogólnie, sceptyczne. Starałam się znaleźć odpowiedź na to - jak on to robi?? Duży błąd. Pal sześć sprawdzalność - wszystko się sprawdziło, kolor samochodu... nie odgadł - powiedział mi wszystko tak jakby zajrzał mi w duszę. Najgorsze jest to, że nie posłuchałam jego rad, wysnułam "racjonalne" wnioski i zrobiłam po swojemu. Gdybym posłuchała....... Podjęłam same złe decyzje, ale podobno wyjdę na prostą. ten człowiek to fenomen, nie ważne jak to robi. Jest otwartym, dobrym, inteligentnym człowiekiem, posiadającym niespotykaną umiejętność. Potrafi na prawdę pomóc. I nie popełniajcie mojego błędu. Profesjonalizm, fachowiec.... to nie pasujące słowa. Fachowo można naprawić samochód. Czy można fachowo naprawić duszę??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karla dnia: 2013-09-30 22:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka sprawdzalność,wyśmienity wizjoner z wielkim darem ,wspalnialy przewodnik duchowy!!wspanialy człowiek.wielkie dzięki Panie Jaroslawie od Elis z Francji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elisabeth /paris/francja dnia: 2013-04-07 03:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze że są jeszcze tacy ludzie dla których liczy się człowiek, a nie tylko pieniądze,takim człowiekiem jest Pan Jarek. 100% życzliwości, 100% dobroci,100% człowieczeństwa.Z pewnością człowiek obdarowany darem dzielenia się z innymi. Polecam jako bardzo porządnego człowieka i fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Vera dnia: 2013-04-06 13:57:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Jarosława jako osobę posiadającą dar nie tylko przepowiadania przyszłości, ale także umiejętność trzeźwego spojrzenia na problemy, które dla mnie wydawały się nie do przebrnięcia. Dziękuję za jego radę, dobre słowo, jak i wszelkie duchowe wsparcie. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-03-30 18:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Jarka trafiłam przez koleżankę ,,,, jestem osobą która nie wierzy w kabały i wróżby ,,, Po spotkaniu z Panem Jarkiem zaczęłam wierzyć jest On osobą godną polecenia jest wspaniałym człowiekiem umie pomóc ,,, Jego przepowiednie są naprawdę sprawdzalne a Jego pomoc nie oceniona wyszłam z kryzysu naprawdę szybko tak jak mi przepowiedział ,,, POLECAM :) Spotkanie z Panem Jarkiem to nie tylko wróżba ,, to pomoc życiowa Pozdrawiam Dorota T. :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota T. dnia: 2012-10-08 07:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z p.JARKIEM SPOTKALAM SIE 4 LATA TEMU W GDYNI.BYLAM W BARDZO TRUDNEJ SYT...ZDECYDOWALAM SIE NA WROZBE,I TO CO USLYSZALAM PRZESZLO MOJE OCZEKIWANIA....PIERWSZE SLOWA p.JARKA ZACZELY SE SPRAWDZAC JU PO 2 TYGODNIACH ,,,,PO MIESIACU ,,,BYLY TAKIE CO NAWET PO 3 LATACH,,,,BYLY TO BOBRE B,DOBRE ALE TEZ PRZYKRE,,WSZYSTKO SIE SPRAWDZILO.PO 4 LATACH ZDECYDOWALAM SIE PONOWNIE SPOTKAC Z p.JARKIEM WIEM CO MOZE MNIE SPOTKAC ,CO MOGE OMINAC,UFAM ,,,,POLECAM .p, JARKA KAZDEMU KTO POTRZEBUJE POMOCY W TRUDNEJ NAWET BEZNADZIEJNEJ SYT......E.A.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-30 15:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarek ku mojemu zaskoczeniu bardzo trafnie opisal osoby oraz ich charaktery przedstawione mu na zdjeciu. Bylem i jestem pod jego wrazeniem tym bardziej, ze jego pomoc nie konczy sie na jednej wizycie. Sluzy rowniez rada telefonicznie w chwilach zwatpienia i waznych momentach zycia. Oczywiscie nie poda mi 6-ciu numerow Lotka ale zapewnia spokoj, ktory jest wazniejszy niz rekordowa wygrana. Polecam. Ja zawsze do niego wroce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2012-09-29 23:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełna uznania dla Pana Jaroslawa do którego przyjechałam z Oslo ,oczywiście w trakcie spotkania byly wielkie emocje i zapomniałam wiekszości nurtujących mnie pytań.Po wizycie emocje opadly i w trakcie powrotu do domu zrozumiałam że wszystko co mówił Pan Jarosław to były odpowiedzi na zapomniane pytania,nawet powiedziano mi jaki będzie kolor mojego nowego samochodu i kiedy sprzedam mieszkanie.To spotkanie zmieniło moje życie,tak jak mi przepowiedziano że powiekszy się rodzina i zakocham się to własnie się spełnia.Polecam Pana Jarosława jako odpowiedzialnego i przyzwoitego fachowca który jest w 100% jasnowidzący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-18 23:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super człowiek wiarygodny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-04 14:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystalam z konsultacji telefonicznej Pana Jaroslawa. Mialam zadzwonic na konkretna godzine po uprzdniej wlplacie pieniazkow na konto. Juz od samego poczatku strasznie sie zdziwilam,ile Pan Jaroslaw o mnie wie. od razu mowil co dzieje sie u mnie w zyciu z czym dzwonie kiedy ja nic na ten temat nie mowilam... cos niesamowitego. Mojego narzeczonego zanalizowal doslownie tak jakby Go znal, niesamowite... Niestety potrafil tez powiedziec, co stanie sie zlego...teraz czekam na rozwoj wydarzen. niesamowity dar widzenia nawet przez telefon, tyle rzeczy trafnie spostrzezonych co u mnie w zyciu sie dzieje, ze jestem zdumiona i zaskoczona strasznie pozytywnie. Milo ze sa osoby o takim wielkim darze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: M dnia: 2011-11-21 22:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Jarka każdemu, kto potrzebuje doradcy duchowego, wskazania konkretnej drogi do działania. Każdemu kto z różnych przyczyn znalazł się na zakręcie i próbuje z niego jednak nie wypaść. Na początku dowiedziałam się o przyczynach niepowodzenia w moim małżeństwie, (nie mówiąc absolutnie nic na temat problemów z którymi przyszłam) i o misternym planie jaki szykuje dla mnie małżonek. Ostrzegał mnie na co muszę uważać, jakie wydarzenia będą mnie czekały. Dwa dni póżniej wszystko jak na dłoni zaczęło się sprawdzać - konkretne fakty. (!!!) Byłam jednocześnie zdumiona i przerażona, ale przygotowana na kolejne niespodzianki. Osobiście uważam, że jest to bardzo prawy i rozwinięty człowiek. Nawet trudną do przyjęcia prawdę potrafi powiedzieć w taki sposób, że nikt nie poczuje się zażenowany. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2011-07-02 23:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W jednym zdaniu, Rewelacja i wszystko się sprawdziło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-02-07 13:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam do pana Jarka kierowana dobrymi opiniami w Internecie. Już od początku poczułam się zażenowana jak dużo o mnie wie. Uzyskałam odpowiedzi na nurtujące pytania i wskazówki jak postępować dalej. Pan Jarek usiłował mnie ostrzec przed pewnym incydentem ze strony mojego męża. Doradził odpowiednie postępowanie w konkretnej sytuacji. Ja oczywiście "mądrzejsza" zachowałam się po swojemu. Dopiero gdy mój mąż po raz pierwszy podniósł na mnie rękę zrozumiałam o co mu dokładnie chodziło i przed czym usiłował mnie ochronić. Myślę, że ten człowiek ma prawdziwy dar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2010-09-28 17:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyczerpujace odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. Pan mowi z sensem i bardzo madrze. Jestem zadowolona. Wszystko na plus. Teraz czekam na to, czy przepowiednie na temat mojej pryszłosci sie sprawdza, jezeli tak to chetnie powroce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2010-05-04 20:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sama pracuje z kartami od wielu lat,słysząc same pozytywne opinie o panu Jarku z Gdyni odwiedziłam go i muszę przyznać że nie jest to zwykły człowiek zajmujący się tylko tarotem.Samo jego podejście do Ezoteryki, oraz umiejętności jakie posiada to Majstersztyk w pełnym wydaniu.W moim przypadku uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie moje pytania i dodatkowo zawstydziłam się kiedy usłyszałam po co koleżanka po fachu do mnie przybywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wróżka ? dnia: 2010-03-13 15:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dużo wniósł do mojego życia - oczywiście w całym pozytywie. Bardzo wysoka sprawdzalność. Polecam wszystkim, którzy znaleźli się w ciężkiej sytuacji tak jak kiedyś ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2010-03-02 16:42:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka sprawdzalność,wyśmienity wizjoner z wielkim darem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2010-02-19 12:14:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją