Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Duże Odszkodowania

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-372 Warszawa Opaczewska 44/9
Telefon: 22 627 46 33 Kom. 531 200 351 Fax: 22 435 89 33
Adres e-mail: info(małpa)duzeodszkodowania.com
Strona internetowa: www.duzeodszkodowania.com
Opis działalności: Kancelaria Duże Odszkodowania jest liderem rynku odszkodowań w Warszawie i jedną z wiodących kanclarii odszkodowawczych na terenie kraju. Dochodzimy skutecznie odszkodowań. Kancelaria Dużych Odszkodowań to pewny partner w sprawie o odszkodowanie! Słowa kluczowe: kancelaria odszkodowania, kancelaria prawna odszkodowania, odszkodowania, odszkodowanie, adwokat odszkodowania, odszkodowania warszawa, odszkodowania bydgoszcz, odszkodowwanie z oc, odszkodowania medyczne, odszkodowania firma

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 3x
Ceny usług: 100% niskie 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4843
Data utworzenia profilu: 2013-12-09 10:50:15
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-19 10:26:12 

Opinie o Kancelaria Duże Odszkodowania

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam sprawę o wypłatę odszkodowania za pożar w domu. Pzu wypłaciło mi 22 tysiące a powinno 48 tys. Zawarłam umowę z tą firmą i udało mi się odzyskać po sprawie sądowej wszystko co wydałam na naprawy. Miałam dobrego adwokata, Panią mecenas Agnieszkę Prętczyńską. Fajna kobieta, konkretna, taka ludzka i z głową. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-04 11:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogromnie zadowolona. Zwróciłam się do kancelarii po tym jak mi Generali wypłaciło 4020,00 złotych za wypadek w którym złamałam sobie rękę w łokciu. Oburzona i zniesmaczona, wciąż w stresie po wypadku, w końcu auto by mnie rozjechało trafiłam do nich. Pan mecenas Kolowca prowadził mi sprawę przed sądem w Warszawie i udało się nam wygrać 56 tysięcy. Jestem zatem zadowolona i robię dziś przelew za ich usługi. Usługi pierwsza klasa! Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beti, B.K. dnia: 2015-10-15 13:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Ja się bałam strasznie do kogoś zwrócić o pomoc ale już od początku stopniowo mijały mi lęki związane z brakiem zaufania. Najpierw bezpłatnie przejrzano moją dokumentację medyczną a potem gdy mi powiedziano, że jest błąd lekarza to miałam czas ochłonąć i się zastanowić czy w ogóle się zdecyduję sprawę robić. Nie płaciłam nic do czasu aż otrzymałam pieniądze. Udało się ugodą więc to mnie cieszy, bo wiem że to rzadkie. Jestem bardzo wdzięczna Pani Mecenas Agnieszce Prętczyńskiej. Była od początku zainteresowana by mi pomagać i wiedziałam, że jej zależy by sprawa się dobrze dla mnie skończyła. Mam nadzieję, że nie będę już potrzebować pomocy, ale każdemu na pewno polecę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna G., Kielce dnia: 2015-09-11 21:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę wszystkim polecić tą kancelarię! Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Na początku bałam się i wstydziłam zwrócić się o pomoc. Wiadomo prawnicy i to jeszcze z Warszawy! Ale jakie było moje zdziwienie, gdy w końcu zdecydowałam się zadzwonić. Odebrał bardzo miły Pan, który wysłuchał mojej historii i powiedział co mogę zrobić w takiej sytuacji. Zdecydowaliśmy się na współpracę i bardzo się z tego cieszę. Praktycznie wszystko załatwili sami. Dzięki ich staraniom dostałam pieniądze, o których nawet nie marzyłam. Dodam, że miałam wypadek samochodowy i były problemy z wypłatą odszkodowania. Dziękuję Wam bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczęśliwa dnia: 2015-04-18 10:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za zajęcie się sprawą. Rzetelna obsługa zaowocowała szybkim podpisaniem ugody i uzyskaniem odszkodowania powyżej pierwotnych oczekiwań. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magdalena.pb dnia: 2014-11-25 20:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogromnie zadowolona z wyboru kancelarii Dużych Odszkodowań i przydzielonego do prowadzenia mojej sprawy mecenasa Krzysztofa Kononowicza. Pan mecenas był zawsze przygotowany do sprawy i zorientowany na wyniku, jaki chce osiągnąć. Od początku byłam zadowolona z pism, jakie dla mnie przygotowywał. Już zgłoszenie szkody zrobiło na mnie wrażenie a z pozwu czy odpowiedzi na apelację byłam ogromnie usatysfakcjonowana. Chciałam także docenić Panią mecenas Kingę Wojtaszek, która była u mnie na zastępstwie na rozprawie i która również aktywnie walczyła o moje odszkodowanie. Z kancelarią rozliczyłam się tak jak oferują na koniec, bez żadnych problemów. Reasumując gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Kucharska dnia: 2014-10-25 01:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę! Jestem bardzo wdzięczny kancelarii i zwłaszcza Panu Krzysztofowi za prowadzenie mojej sprawy za wypadek samochodowy. Dostałem więcej kasy niż myślałem. Polecam skorzystać z ich usług. Nie ma nic do stracenia, a faktycznie można zyskać.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-16 20:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra kancelaria i przyjaźni prawnicy. Udzielono nam wskazówek, jak mamy się przygotować do sprawy z tytułu błędu lekarzy, zbieramy dokumenty. Teraz liczy się już tylko zagwarantowanie dziecku godnego życia i będziemy o to walczyć. Zachęcamy innych rodziców poszkodowanych Dzieci do czynnego rodzicielstwa. Małżeństwo z Radomia
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-22 16:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki kancelarii nie musiałam się przejmować formalnościami. Miła obsługa i zawsze prawnicy informowali mnie szybko o kolejnych etapach sprawy za co wielkie dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-04-29 11:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chciałabym podziękować gorąco Panu Mecenasowi Mateuszowi oraz Pani Mecenas z jego zespołu za zaangażowanie w prowadzenie sprawy za wypadek samochodowy. Polecam kancelarię, bo Ci prawnicy nie tylko świetnie doradzają, ale również i słuchają swoich klientów, a w innej firmie odszkodowawczej nie mogłam na to liczyć. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-04-07 16:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podziękować firmie oraz prawnikom, którzy pomogli nam w sprawie za błąd lekarski. Wygraliśmy z Państwa pomocą i mamy pieniądze na dalsze leczenie dla naszego bliskiego. Dziękuję w imieniu swoim i rodziny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-02-14 15:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z współpracy z Dużymi odszkodowaniami. Pan mecenas który mnie reprezentował, mecenas Mateusz Nowicki, okazał się ogromnym wsparciem. Wszystko sam załatwiał, ja tylko raz musiałam być w sądzie i cieszę się, ze tylko raz bo to bardzo stresujące przeżycie. Na pewno za wielki plus zaliczam tą reprezentację i to że mogłam zapłacić dopiero jak dostałam pieniązki. Polecam jeżeli ktoś ma sprawę o wypadek samochodowy a ubezpieczyciel znajduje głupie pomysły by nie zapłacić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda z Warszawa dnia: 2014-01-30 08:55:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję firmie, że chciała zając się moją sprawą. Dopiero złożyłam dokumenty, ale mam nadzieję, że sprawę o błąd medyczny uda się wygrać, bo błąd jest ewidentny i nie odpuszczę na pwno. Namawiam do walki z lekarzami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. S. dnia: 2013-12-12 15:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra kancelaria odszkodowawcza. Reprezentowali mnie na rozprawach odszkodowawczych za słupy na mojej działce. Pan Mecenas z firmy to specjalista. Występował też w telewizji w zakresie podobnej sprawy jak moja. Polecam tym, którzy jeszcze nie poszli na ugodę z firmami energetycznymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. dnia: 2013-12-09 10:54:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją