Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Shintai Day Spa

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Małopolskie, 31-416 Kraków Dobrego Pasterza 118/1
Telefon: Kom. 884843449
Adres e-mail: recepcja(małpa)instytutshintai.pl
Strona internetowa: www.instytutshintai.pl
Opis działalności: Instytut kosmetyczny, salon kosmetyczny Słowa kluczowe: depilacja, masaże, manicure, pedicure, hybrydowy, mikrodermabrazja, fale radiowe, masaż podciśnieniowy, peeling kawitacyjny, IPL, dermatolog, medycyna estetyczna, dietetyk

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 2x 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3420
Data utworzenia profilu: 13.04.2013 11:26:20
Data ostatniej aktualizacji: 14.10.2015 22:51:28 

Opinie o Instytut Shintai Day Spa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie wszystkie Drogie Panie, ktore szukaja opinii na temat Instytu Shintai w Krakowie. Mialam ogromna przyjemnosc skorzystac z serii zabiegów u Panii Lidii .Pani Lidia podeszla do zabiegu bardzo fachowo i profesjonalnie,a zarazem stworzyła bardzo fajna luźną i przyjemną atmosferę. Po zabiegu odczułam jakby moja cera odzyskała blask i została opatulona dotykiem jedwabiu. Nie mogę się doczekać kolejnego zabiegu. Gorąco pozdrawiam. Justyna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 13.03.2019 10:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa, poczułam się bardzo wyjątkowo. Nawet w czasie depilacji! Bardzo relaksującą atmosfera. Polecam panie Age, Ewe i Anie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 01.12.2015 09:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa :) Trafiłam do salonu na endermologię i mogę polecić :) Naprawdę są super efekty :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 14.10.2015 21:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku, profesjonalna i miła obsługa, czysty salon i świetne kosmetyki które można odkupić do domu, Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2014 21:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne wrażenie,ładny nowy salon, ciekawe kosmetyki i zabiegi. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izzza dnia: 21.09.2013 22:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Shintai byłam na zabiegu Day-Spa w którym mieściło się masaż relaksacyjny zabieg na ciało i na twarz. Po wszystkim byłam wypoczęta. Super sprawa takie pakiety, szczerze polecam.:) I z czystym sumieniem p.Justyne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 10.09.2013 19:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KONKURS!!! Instytut Shintai Day Spa oraz Hotel Kotarz ogłaszają pierwszą edycję konkursu "RELAKS PACHNIE NAGRODAMI". Za każde 100 zł wydane w Instytucie Shintai Day Spa na zabiegi lub kosmetyki firmy Juliette Armand otrzymują Państwo kupon konkursowy. Prosimy o jego wypełnienie i pozostawienie w recepcji. Do wygrania nocleg z wyżywieniem i dostępem do strefy Wellness w Hotelu Kotarz w Brennej. Losowanie nagrody odbędzie się 28 czerwca 2013 roku. ZAPRASZAMY!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krakow Instytut Shintai Day Spa dnia: 19.04.2013 12:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na zabiegu wykupionym na gruperze. Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 15.04.2013 11:59:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dosyć duży wybór zabiegów, dobre kosmetyki z wyższej półki, miła atmosfera i dobra obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kaszmir dnia: 13.04.2013 11:28:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją