Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lexstrada

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, 60-864 Poznań ul. Jeżycka 29 29/ U - 3
Telefon: 618516904 Kom. 500208413
Adres e-mail: kancelaria(małpa)lexstrada.pl
Strona internetowa: www.lexstrada.pl
Opis działalności: Kancelaria świadczy usługi z zakresu prawa pracy. Słowa kluczowe: prawo, adwokat, prawnik

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 83% niskie 5x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1714
Data utworzenia profilu: 2014-09-02 15:03:07
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-13 13:56:18 

Opinie o Lexstrada

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obszerna wiedza z prawa pracy i nietypowe, ale profesjonalne podejście Pana mecenasa. Prawo pracy w małym palcu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszex dnia: 2018-08-02 13:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Przemysława, to 100% profesjonalizmu, gorąco polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANowiedzki dnia: 2018-07-06 13:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój pracodawca stale wymagał ode mnie nieodpłatnych nadgodzin, postanowiłem się tym zająć raz a dobrze. Skontaktowałem się z kancelarią Lexstrada, wszystkim zajął się Pan Dziubak. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2018-05-25 09:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna firma. Stały kontakt z klientem podczas prowadzenia sprawy. Sprawne i skuteczne podeście do sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew B. dnia: 2018-04-11 11:11:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masówka ,czyli załatwianie klienta przy minimalnym zaangażowaniu,zarówno w sądzie jak i w pismach procesowych.Powoływanie się na jeden przepis ,kiedy można zrobić dużo więcej i czekanie na 'na dwoje babka wróżyła'wygra,albo nie wygra,bo i tak kasa ta sama.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: lucyna dnia: 2017-07-10 23:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, profesjonalna i bardzo efektywna pomoc prawna. Obsługa na najwyższym poziomie. Zapewnienie klientowi kompleksowej opieki prawnej i rozwiązywanie kwestii problematycznych na bieżąco, zgodnie z wymogami sytuacji. Pełna dyspozycyjność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-14 18:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera, kontakt z klientem na każdym etapie sprawy, profesjonalne podejście do problemu, skuteczne i szybkie działanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gall Anonim dnia: 2016-04-28 12:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i bardzo sprawna pomoc prawna. Obsługa na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelinaw dnia: 2016-04-27 15:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny dobry kontakt . Rozmowa przebiegla profesjonalnie , ogrom wiedzy robi wrazenie super polecam, czekam na rozprawe , dzieki Panu Mecenasowi uwierzylam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 2016-03-08 16:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specyficzny adwokat ale skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2014-09-02 15:04:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją