Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Michał Liczbiński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-400 Słupca, Konin Słupca ul. Dworcowa 62/11
Telefon: Kom. 665-052-095
Adres e-mail: adwokat.liczbinski(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
6671697534
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawo, pomoc prawna,

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1684
Data utworzenia profilu: 2015-10-07 13:36:46
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-07 13:36:46 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Michał Liczbiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy Mecenasa Michała Liczbińskiego w sprawie odszkodowania powypadkowego.Dzięki fachowym i rzetelnym podejściu Pana Michała sprawa zakończyła się pozytywnie,a ja otrzymałam pieniądze na dalsze leczenie.Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie pracy Kancelarii.Bardzo jestem zainteresowana z podejścia Pana mecenasa do klienta.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina M dnia: 2018-10-12 17:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Bardzo dobry fachowiec, skuteczny w działaniu z dużą wiedzą prawniczą. Interes klienta stawia na pierwszym miejscu. Cechuje się wysoką kulturą osobistą. Dzięki Panu Mecenasowi doszło do ugody z ubezpieczycielem i otrzymałem satysfakcjonujące odszkodowanie z OC sprawcy za doznany uszczerbek na zdrowiu w wyniku kolizji drogowej. Jest adwokatem godnym polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2018-03-01 14:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Korzystałem z pomocy Pana Adwokata Michała Liczbińskiego w sprawie alimentów. Dzięki radom i fachowej pomocy sprawa zakończyła się pozytywnie. Mieliśmy cały czas wsparcie Pana Michała.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2018-02-18 14:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z pomocy Kancelarii pana Adwokata Michał Liczbiński w sprawie odszkodowania powypadkowego. Uzyskałem bardzo dokładne i szczegółowe informacje na temat sprawy. Zaangażowanie i fachowość pana Michała bardzo mnie ujęły. Finał sprawy został przeprowadzony bardzo sprawnie i szybko z pozytywnym zakończeniem. Kontakt z Panem adwokatem był bardzo dobry przez cały czas, tzn. od początku podjęcia współpracy do jej zakończenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie pracy Kancelarii. Wszystko zostało załatwione profesjonalnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kuba Baszta dnia: 2018-02-14 17:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Michał Liczbiński dokonuje rzeczy dla laika z zakresu prawa.Mi osobiście pomógł w walce z parabankiem,mało tego rola się odwróciła,z kozła ofiarnego zostałem wygranym i z wniosku Pana Mecenasa konto parabanku zajął komornik.Bardzo jestem zadowolony z podejścia Pana Mecenasa do klienta,tłumaczy w prosty sposób i chyba co jest najważniejsze nie łupi finansowo swoich klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz,Poznań dnia: 2017-12-20 19:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Fachowe podejście do sprawy. Szybka, konkretna odpowiedź i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-10-11 23:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sercem mogę polecić kancelarie Pana Michała Liczbińskiego. Bardzo miła współpraca!!! Fachowe podejście i oczywiście kolejna wygrana sprawa!!! Jesteśmy z Mamą bardzo zadowolone i wdzięczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Amanda dnia: 2017-03-22 22:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec który pomógł w nam w sprawie o której myśleliśmy,że jest nie do wygrania. Posiada wszelkie zalety prawnika: rzetelność i dążenie do osiągnięcia zamierzonego celu . Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2016-07-11 15:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał wywalczył z zakładem ubezpieczeniowym odszkodowanie dla mojego taty prawie 2 razy większe niż chcieli mu wypłacić po jego wypadku. Jestem bardzo zadowolona, że zgodziłam się walczyć o większe pieniądze i że wybrałam właśnie tego adwokata. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-04-06 00:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo skuteczny! Bardzo duża wiedza oraz doświadczenie. Rzeczowe i fachowe podejście do sprawy. Bardzo dobry kontakt z klientem. Usługa na najwyższym poziomie. Oczywiście gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-12-10 12:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Liczbiński pomógł mi w dokonaniu zmiany wysokości zasądzonych alimentów. Szybki w działaniu i dotrzymuje terminów. Nie używa żargonu prawniczego tłumacząc wszystko jasno i zrozumiale. Godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-11-16 21:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Rzetelnie mówi o sprawie, nie obiecuje rzeczy niemożliwych. Pomógł mi w dość skomplikowanej sprawie rozwodowej, za co serdecznie mu dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2015-11-15 16:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi adwokata Michała Liczbińskiego, pomagał mi w sprawie spadkowej i dzięki niemu w 100% zostały zrealizowane moje założenia. Profesjonalny, rzetelny i co najważniejsze uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula z Poznania dnia: 2015-10-07 19:35:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją