Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hair Line SC. Marak I., Bereda J.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-200 Wołomin Moniuszki 13
Telefon: 227878554
Adres e-mail: hairline(małpa)vp.pl
Strona internetowa: facebook.com/hair.line.92
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów, kosmetyka, kosmetyczka, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure, henna, wosk, masaż

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x 1x

Jakość usług: 81% wysoka 9x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4371
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 06.10.2015 23:41:06 

Opinie o Hair Line SC. Marak I., Bereda J.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od ponad roku korzystam z usług pani Kasi. Jest bardzo dokładna i potrafi okiełznać gęste włosy w krótkiej modnej damskiej fryzurze. Ma wyczucie w dobieraniu koloru farby, przejawia inicjatywę. Ma też świetny kontakt z dziećmi. I potrafi pięknie wplatać kwiaty we włosy :) Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 10.06.2016 14:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientem tego salonu od wielu lat, a dokładnie p.Kasi i jestem bardzo zadowolony zarówno ze strzyżenia (zawsze jest dokładnie i równo) jak i z obsługi. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 06.10.2015 23:24:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo oschła obsługa, strzyżenie męskie bardzo słabe, od kiedy fryzjer prosi aby samemu wytrzeć sobie włosy po umyciu? strzyżenie krzywe, niedokładne i bylejakie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rr dnia: 11.09.2015 11:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Naprawdę mogę szczerze polecić ten zakład i p. Ewę, która jest po prostu wspaniała! Kobieta naprawdę z powołania :) Pierwszy raz trafiłam w ręce kogoś, kto po pierwsze potrafi dobrać fryzurę do twarzy i przede wszystkim nie boi się powiedzieć "nie", gdy klientka wyglądała by niekorzystnie w tym co sobie wydumała. Długo szukałam takiej specjalistki! I zaznaczę jeszcze, że też musiała poprawiać włosy po pani z salonu 1-ego maja...Pani Ewo uwielbiam Panią i zdecydowanie nigdzie indziej się już nie wybiorę :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emka dnia: 04.04.2015 10:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa i z uczesania, strzyrzenia, farby jestem bardzo zadowolona. Wszystkie zabiegi wykonala u mnie p.Marta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 29.09.2014 12:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Kasię, sugerując się opiniami na stronie wybrałam się do tego salonu i do p.Kasi, bo poprzednia fryzjerka (również z wołomina- salon przy 1maja prawie na przeciwko rynku) kiepsko ścięła moje włosy i w ogóle się nie układały. Pani Kasia za to bardzo ładnie obcięła i odratowała to co zostało :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eeeeee dnia: 04.08.2014 08:12:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja polecam p. Kasie jest wspaniałą fryzjerką z zadnej fryzjerki nie byłam tak zadowolona z u p.kasi polecam przychocie do Kasi :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zawodolona dnia: 08.08.2013 07:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja przyjeżdżam z Warszawy do Pani Kasi. Pełen profesjonalizm, przydatne porady i indywidualne podejście do klienta wyróżnia tę właśnie fryzjerkę od innych. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 06.08.2013 11:57:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tani fryzjer, ale jakoś wygodnania fryzur weselnych marna. W domu musiałam poprawiać sobie lokówką loki, a i tak całość po godzinie od wyjścia z salonu rozpadała się. Pani ewidentnie się nie przykładała i nie poświeciła wystarczająco czasu. Także odnośnie fryzur weselnych nie polecam. Czesała mnie p.Ewa. Odnosnie strzyżenia nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie scinałam się nigdy w tym salonie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.07.2013 14:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fryzura i świetnie położona farba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mari dnia: 15.03.2012 19:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z fryzjerek p.Marzenki i p.Marty sa naprawde godne polecenia oraz kosmetyczka p.Anetka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2010 13:10:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją