Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EXPERTS Małgorzata Adrzejczak Małgorzta Andrzejczak

Zawód: doradztwo prawne Księgowy 
Adres: Łódzkie, 91-041 Łódź Lutomierska 115 b/7
Telefon: 42 257 67 78 Kom. 536 288 813
Adres e-mail: prawneporady24(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.prawneporady24.pl
Opis działalności: Kancelaria prawna, biuro rachunkowe, odszkodowania, windykacja Słowa kluczowe: odszkodowania, windykacja, porada prawna, księgowość

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x 2x
Ceny usług: 100% niskie 12x 6x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3722
Data utworzenia profilu: 2013-03-17 14:35:18
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-02 22:27:28 

Opinie o EXPERTS Małgorzata Adrzejczak Małgorzta Andrzejczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosia jest jedyną taka na świecie..jak masz problem prawny powiązany z podatkami to tylko onA Mieć taką księgowa to skarb.poza tym ma wiedzę i walczy z urzędami których się nie boi. Wiedza ogromna pozdr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-12 21:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani małgosia widać, że ma powołanie i jest dobra w tym co robi,czasem cieżko sie do niej dodzwonic na kom.ale skoro jest rzetelna to nic sie na to nie poradzi,nie ja jedna jestem, a szkoda;) zna sie na podatkach i prawie, reszta pracownic też ma potężną wiedzę.nie wiem jak one to ogarniaja, podziwiam i polecam POZDR po poniedziałkowej wizycie i dopełnieniu dzisiaj
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiadomo kto ja dnia: 2014-12-03 21:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam pozytywnie!trudna sprawa załatwiona wiec ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: damian dnia: 2014-10-01 14:12:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam przedsiebiorców:)od kilku miesiecy ksieguję sie w tym biurze, non stop dostajemy na maila informacje o zmianach w przepisach i podoba mi sie ze dokumenty są przekazywane protokołem, dzieki temu jest porządek .polecam ceny standardowe, ale jakosc znacznie przewyższa poprzednie biuro o 200 %!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-07-14 22:47:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok polecam, fachowo i merytorycznie, maja wiedze i sa pomocni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-18 11:33:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie polecam, ciężko sie czasem dodzwonić do Pani Małgorztay na komóre wiec trzeba dzwonic na stacjonarny do biura, ale to swiadczy o tym ze jest dobra skoro ciagle jest zajeta..wspołpracuje z Pania od dłużeszgo czasu,ale nie napisze kim jestem, żeby nie przechwalac..włascielka jest księgową i prawniekiem, ma bardzo duzo wiedze..jest kilka pan ksiegowych i adwokaci jak potrzeba, kompleksowo w jednym miejscu mozna uzyskac informacje i jest taniej, pisze pozytywa w podziece za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galus anonimus dnia: 2014-01-11 00:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spoko ludzie tam pracuja, wytłumaczyli co i jak.Sprawa dotyczyła zachowku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ok dnia: 2013-09-24 22:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wypełnino mi PIta bo dostałem wezwanie z US, zapomniałem ze trzeba złożyć, i Pani napisała wyjaśnienie, nie dostałem kary, polecam, kolejne pity bede u was rozliczac tak jak mówiłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbuntowany przeciw Panstwu dnia: 2013-09-13 13:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam bo przeczytałam opinie na tym forum. W całości popieram. Jezelei ktos ma problem z komornikiem jak ja to tutaj pomogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-18 13:56:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakonczylam sprawę o podzial majatku po rodzicach. Sprawa trwała ponad rok, ale poszło po mojej mysli. Pisma napisane starannie,kontakt z prawnikiem bez problemu. dziekuje za pomoc. Polecam innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2013-07-19 12:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, potwierdzam opinie poniżej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-16 17:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: księgowosc prowadzona od roku rzetelnie, cena usług znośna, inne biura przesadzają niekiedy...polecam ksiegową, widac, że jest po prawie i ma zmysł ekonomiczny bardzo dokladna..inne panie tez miłe i podchodza powaznie do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nieujawniam sie dnia: 2013-07-12 17:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie podchodzą do sprawy.Można skorzystać z usług prawnika doradcy prawnego na miejscu ale jak chcesz umówić się z adwokatem to trzeba się wcześniej umówić..napisano mi odpowiedz na pozew rozwodowy kt. złożyła żona. Jestem zadowolony, prawnik dociekliwy>jezlei bede miał jakiś problem t na pewno jeszcze skorzystam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2013-07-11 06:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od ponad roku firma prowadzi księgowość, była kontrola do czwartku z US i nic nie znaleźli, mieliśmy krzyżówkę. Właścicielka nas reprezentowała,jest prawnikiem i księgową z Certyfikatem, ma dużą wiedzę i widać że lubi to co robi..prowadzimy firmę usługowo-handlową, wcześniej było inne biuro i narobiło błędów, w tym biurze wyprostowano i płacimy taniej niż u poprzednika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: therm group dnia: 2013-07-06 05:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, byłam wczoraj i dowiedziałam sie wszystkiego jak wykupic mieszkanie od gminy sama chociaz umowa jest tez na meza ktory ma dlugi.Cena w normie w porównaniu jak dzwoniłam gdzie indziej to 2/3 tamtych cen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-02 07:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dostałem nakaz z sadu z Lublina, napisano mi sprzeciw po jakimś czasie spraw odbyła się w Sadzie w Łodzi, pozew oddalno i nie płaciłem kosztów. sprawa trwała pól roku ale wygrałem. Radca prawny sympatyczny, zapłaciłem 180 zł, ale nie zasadzono mi ponad 15 000 ..polecam z całego serca.dziekuje za mila obsluge
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian Z. z Bałut dnia: 2013-06-20 17:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz orzecznik uznał, że jestem zdolna do pracy, Pani Małgorzata napisała mi sprzeciw a potem odwołanie. W końcu otrzymałam rentę. Bardzo polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anita dnia: 2013-03-17 19:31:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sąd oddalił powództwo w sprawie kt. byłem pozwanym i dostałem zwrot kosztów, więc jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aktor dnia: 2013-03-17 14:37:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją