Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Siwiec

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Świętokrzyskie, 25-025 Kielce Jana Pawła II 13/19
Telefon: Kom. 694 433 846
Adres e-mail: katarzyna.siwiec(małpa)radca.prawny.org.pl
Strona internetowa: www.prawny.org.pl
Opis działalności: pomoc prawna, reprezentacja przed sądami Słowa kluczowe: radca prawny, adwokat, prawnik, porady prawne, reprezentacja w sporach sądowych, najem, pomoc prawna dla osób fizycznych i firm

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 7x 13x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 1773
Data utworzenia profilu: 2015-09-21 08:35:07
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-21 10:08:09 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Siwiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas wygrałam ciężki proces z moim pracodawcą. Jestem bardzo ustatysfakcjonowana i jednoczesnie szczęśliwa, że trafiłam w tak dobre ręce. Dziękuję za olbrzymią wiedzę, rzetelność i profesjonalizm :-) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna K. dnia: 2017-06-26 20:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowalam porady w zakresie spraw majatkowych,czytalam opinie i zdecydowalam sie na ta Pania.Nie potrafie ocenic porady bo sie na tym nie znam,okaze sie za pewien czas ale Pani wydaje sie wiedziec co mowi,jest rzeczywiscie mila i dokladnie wyjasnia przepisy.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-21 06:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowala mnie przeciwko mojemu pracodawcy,ktory zmienil mi warunki pracy.Dzis zapadl wyrok,wygralam w calej rozciaglosci,dziekuje i polecam!!
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta K. dnia: 2017-06-19 09:08:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam dziś z porady w zakresie odpowiedzialności zarządu za długi w spółce. Nie mam zastrzeżeń, jestem usatysfakcjonowana.
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2017-06-14 10:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wierzę w opinie w Internecie. O prawnikach mam ogólnie słabe zdanie, dla mnie biorą pieniądze i na tym się ich zainteresowanie sprawą kończy, miałem niestety trochę problemów w życiu. Teraz sprawa dotyczyła egzekucji. Opinie o tej Pani mogę potwierdzić bo rzeczywiście jest solidna i słowna, nie opowiada bajek żeby zgarnąć większe pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-06-12 17:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas reprezentowała mnie w sporze z ubezpieczycielem, który nie chciał wypłacić mi odszkodowania i z czystym sumieniem mogę ją polecić, jest naprawdę rzetelna i widać, że zna się na tym co robi.
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2017-05-05 17:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Siwiec reprezentowała mojego ojca, gdy ZUS odmówił mu prawa do emerytury z tytułu pracy w warunkach szczególnych. Po dwóch rozprawach zapadł dla taty korzystny wyrok. Pani Siwiec dobrze przygotowała tatę i świadków do rozprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-04-03 19:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo pomogła mi w sporze z byłym pracodawcą. Gdyby nie ona, nie odzyskałabym nigdy pieniędzy za pracę w godzinach nadliczbowych. Pełen profesjonalizm, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-02-20 09:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mecenas Katarzyną Siwiec współpracuję od kilku lat. To rzetelna, sumienne i terminowa profesjonalistka. Posiada dużą wiedzę, którą potrafi skutecznie wykorzystać tak przed sądem powszechnym jak i arbitrażowym. nie przypominam sobie aby nie wygrała, którejś ze zleconych przez nas spraw. Polecam usługi mecenas Katarzyny Siwiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nigdy nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-02-10 09:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosilam się do Kancelarii Pani Katarzyny SIWIEC z polecenia, w celu poprowadzenia mojej dość zawikłanej sprawy podziału majątku po rozwodzie. Już od pierwszego spotkania poczułam że tej osobie można zaufać. Rzetelna i ambitna, zawsze świetnie przygotowana do sprawy i co najważniejsze bardzo merytoryczna - pełen profesjonalizm. Nie mieszkam w Polsce, ale nie stanowi to dla mnie żadnej przeszkody, Pani Mecenas jest zawsze dyspozycyjna, konsultujemy na bieżąco wszelkie sprawy drogą mailową, doskonała komunikacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margot dnia: 2017-02-08 20:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna bardzo mi pomogla w sprawie oddziedziczonych dlugow,jest nie tylko kompetentna ale tez po ludzku mila.
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2017-02-04 15:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec, bardzo rzeczowa, pomocna i uprzejma. Będę nadal korzystać z jej usług. Przy okazji gorąco pozdrawiam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2017-01-29 19:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani Mec. Siwiec i pewnie jeszcze skorzystam, bo jako przedsiębiorca oczekuję właśnie tego co otrzymałem, czyli fachowego podejścia, faktycznej oceny stanu rzeczy i możliwych rozwiązań oraz terminowości. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-26 01:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Katarzyna Siwiec jest wysokiej klasy profesjonalistką. Miałam bardzo trudną sprawę spadkową, nieuregulowaną od dziesiątek lat. Pani Mecenas zajęła się nią tak rzetelnie i sumiennie, że teraz mogę spać spokojnie. Duża wiedza, dobry warsztat i wyczucie sprawy, a przy tym bardzo niskie ceny. Polecam gorąco Panią Kasię! Świetny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta C. dnia: 2016-12-02 21:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z kilku porad w sprawach majątkowych. Rzetelna, solidna, terminowa. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-11-22 12:26:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Katarzyna Siwiec świadczy dla mnie obsługę prawną od kilku lat. Jej pomoc prawna obejmuje zarówno bieżące doradztwo dotyczące prowadzenia spraw spółki, jak i reprezentację przed sądami powszechnymi. Podczas świadczenia usług prawnych Pani Mecenas Katarzyna Siwiec zawsze zachowuje pełen profesjonalizm połączony z dyspozycyjnością, co jest szczególnie istotne w przypadku krótkoterminowych spraw. Jej zaangażowanie w pracę zasługuje na najwyższe uznanie. Pozwala to na zachowanie w moim przedsiębiorstwie pełnego komfortu oraz pewności, co do jakości i rzetelności świadczonych usług prawnych. Dlatego z czystym sumieniem polecam usługi tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2016-11-06 19:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę firmę, wykonuje meble na wymiar. Nie podpisałem żadnej umowy, zrobiłem prace, a klient nie chciał mi za nie zapłacić. Mimo, że dla mnie sprawa była beznadziejna Pani Mecenas wywalczyła dla mnie pieniądze za moją pracę. Świetny fachowiec! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2016-10-30 20:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy w postępowaniu sądowym z zakresu prawa pracy.Rzeczywiście mogę tą Panią polecić innym.
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-10-11 08:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas zgłosiłam się, ponieważ ubezpieczyciel nie chciał mi wypłacić odszkodowania - miałam wypadek samochodowy. Dzięki Pani Mecenas dostałam należne mi pieniądze! Szczerze polecam tego prawnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-08-01 10:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo rzeczową i konkretną osobą.Przygotowanie do mojej sprawy było skrupulatne. Jest osobą bardzo inteligentną, pracowitą, doskonale przygotowuje się do sprawy i kojarzy fakty. Pani Mecenas była ze mną w stałym kontakcie, co pozwoliło mi na szybkie podjęcie odpowiedniej decyzji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-03-10 12:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim gorąco usługi Pani Mecenas. Duży profesjonalizm, szczegółowe wyjaśnienie sprawy,jak również poświęcenie dużej ilości czasu. Ponad to Pani Mecenas jest osobą miłą, sympatyczną,o dużej wiedzy prawniczej. Polecam współpracę i mogę potwierdzić profesjonalizm i skuteczność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-07 15:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem w kilku drobnych sprawach związanych z prowadzoną działalnością. Radca dotrzymuje umówionych terminów, odpowiada na wiadomości i telefony.Mogę śmiało ją polecić.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PK dnia: 2016-03-04 11:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam na co dzień mieszkam w Wielkiej Brytanii. W Polsce mialem przed sądem do rozwiazania sprawę majątkową i dzięki Pani Mecenas Siwiec która wykonała rzetelnie swoją pracę odzyskalem co do mnie należało. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2016-02-23 17:15:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja teoretycznie prosta sprawa o zapłatę okazała się w sądzie dużo trudniejszą. Mimo wszystko Pani Mecenas świetnie poradziła sobie z dłużnikiem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-12-04 19:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwróciłem się z dość skomplikowanym zagadnieniem dotyczącym prawa nieruchomości i przyznam szczerze, że jestem bardzo zadowolony, że trafiłem akurat do Pani Mecenas Siwiec, która doskonale poradziła sobie z rozwiązaniem moich problemów. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: WITOLD M dnia: 2015-11-02 14:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Merytoryczne podejście do sprawy. Kompetentna, rzeczowa, a przede wszystkim skuteczna. Polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-10-21 20:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna porada w odpowiedniej cenie. Pani Mecenas jest osobą bardzo zdecydowaną i konkretną.
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-10-03 13:06:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją