Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Grzegorz Sarzyński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 39-400 Tarnobrzeg Sienkiewicza 55
Telefon: Kom. 662742432
Adres e-mail: adwokat.sarzynski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-sarzynski.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka zajmująca się pomocą prawną w sprawach rodzinnych, gospodarczych i karnych Słowa kluczowe: adwokat, pełnomocnik, rozwody, alimenty, kontakty, skuteczny, władza rodzicielska, o zapłatę, zasiedzenie, obrońca, odszkodowania, zadośćuczynienie,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3991
Data utworzenia profilu: 16.09.2015 18:46:34
Data ostatniej aktualizacji: 16.09.2015 18:46:34 

Opinie o Adwokat Grzegorz Sarzyński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy adwokt, skuteczny, slowny, bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie bylo reklamacji, wszystko przeprowadzone wzorowo.
Opinia dodana przez: Zbigniew Sarna dnia: 24.12.2019 15:40:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życzliwy i zaangażowany w moją sprawę przed sądem rodzinnym. Ja i moje dziecko jesteśmy mu bardzo wdzięczne. Według mnie najlepszy adwokat w Tarnobrzegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcus dnia: 21.11.2016 14:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam temu panu sprawę dotyczącą kontaktu z dziećmi. Byłam w rozsypce. Bardzo często przychodziłam do niego i dzwoniłam, a on zawsze miał dla mnie czas. Rozumiał mój dramat. Był bardzo pomysłowy jeśli chodzi o dowody i słuchał i uwzględniał moich pomysłów. Po dwóch miesiącach sąd tymczasowo uwzględnił częściowo moje stanowisko a później w wyroku prawie w całości. Bez mecenasa nie poradziłabym sobie ani prawnie, ani psychicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 09.04.2016 07:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz zastepowal mnie na rozprawie z zusem. Zaplacilem mu umowiona stawke za rozprawe, ale on jeszcze w sadzie z materialami sie zapoznawal i pismo napisal jakies, bo mowil ze tylko dzieki temu jego obecnosc na rozprawie bedzie miala sens. Tak ze bardzo jestem zadowolony, bo nie tylko mu chodzilo zeby zarobic, ale takze dobrze zrobic. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanislaw dnia: 26.01.2016 22:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciłem temu adwokatowi przygotowanie mi projektu umowy najmu ze studentami. Robił go z tydzień, co mnie dziwiło że aż tyle. Ale dostarczona mi umowa przewidywała tyle przypadków, że mi by wy życiu nie przyszło do głowy by to w umowie zapisać. Czuje, że moje interesy są dobrze zabezpieczone
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 08.12.2015 18:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Sarzyński jest przykładem człowieka, na którego można liczyć. W przyszłości na pewno zwrócę się do niego o pomoc prawną. Niczego nie obiecywał, a otrzymałem od niego więcej niż się myślałem że można zrobić. Pozdrawiam Pana Mecenasa i polecam go innym klientom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 05.10.2015 23:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że mecenas Grzegorz Sarzyński był pierwszym prawnikiem z jakim miałam do czynienia. I zostałam mile zaskoczona jego empatią i cierpliwością. Nie miałam pieniędzy na życie, a dzięki niemu po dwóch tygodniach od złożenia pozwu miałam tymczasowo zasądzone alimenty na rodzinę. Jestem mecenasowi strasznie wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola dnia: 19.09.2015 23:49:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją