Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NIGRA Piotr Fojud

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Wielkopolskie, 61-161 Poznań Os. Piastowskie 86/35
Telefon: Kom. 504 965 453
Adres e-mail: biuro(małpa)nigra.pl
Strona internetowa: nigra.pl
NIP:
783-153-65-28
Opis działalności: Wykonujemy instalacje elektryczne oraz teletechniczne od podstaw. Nasze 15-letnie doświadczenie w branży gwarantuje profesjonalne podejście do każdego klienta. Poznan i okolice Słowa kluczowe: elektryk poznań,nigra,elektroinstalacje,instalacje elektryczne,teletechniczne,odgromowe,rtv sat,ogrzewania elektrycznego,monitoring,systemy alarmowe,pomiary elektryczne,alarm,odgrom,domofon,usuwanie awarii

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3389
Data utworzenia profilu: 2013-05-07 13:39:06
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-13 10:58:25 

Opinie o NIGRA Piotr Fojud

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme Nigra-budownictwo znalazlem w internecie na jednym z portali ogloszeniowych. Troche obawialem sie zlecajac budowe domu - w koncu to powazny krok ale wlasciciel okazal sie znac temat branzy, do tego byl bardzo symaptyczny. Podpisalem wiec umowe na kompleksowa budowe mojego domu. Aktualnie Ekipa konczy prace murarskie - jestem bardzo zadowolony Dla niezdecydowanych polecam zajrzec na nigra-budownictwo.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jackowski Dezydery dnia: 2017-05-19 20:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry! Zleciłam wykonanie kompleksowego remontu mieszkania w kamienicy ponad 120m2. Ekipa wykonala wszystkie prac instalacyjne oraz wykonczeniowe. Zdecydowanie stwierdzam ,ze zlecenie prac jednej ekipie ,ktora zajmuje sie kompleksowa realizacja odjela mi mnostwo pracy i stresu poniewaz wszystkie prace koordynowal wlasciciel firmy. Szczerze polecam ,szczegolnie osoba ceniacym swoj czas i tzw swiety spokoj!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aleksandra michalak dnia: 2016-06-24 20:53:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecilismy firmie Nigra kompleksowe prace zwiazane z wykonczeniem naszego domu w Borówcu. Min :prace instalacyjne,tynki,posadzki,wykonczenie lazienek,montaz desek podlogowych ,plytek i malowanie. Prace zostaly wykonane naprawde fachowo , ekipa bardzo sympatyczna. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2016-05-11 22:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonala kompleksowe pomiary elektryczne oraz usuniecie wszelkich nieprawidlowosci w instalacji elektrycznej w naszym biurowcu o powierzchni 800m2. Terminowo i bezproblemowo - dlatego polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowacki Roman dnia: 2015-11-22 18:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme Pana Piotra odnalazłem dzieki stronie o fachowcah. Nie zwlekajac umowilem sie z Panem Piotrem na budowie w celu omowienia prac do wykonania. Mimo tego iz moj dom jest dosc duzy bo ok 400m2 Pan Piotr szybko dokonał wyceny , podpowiedzial mi tez wiele ciekawych rozwiazan ,za co jestem naprawde wdzieczny - nie ma to jak doswiadczenie fachowca! Wszystkie prace zostaly wykonane naprawde profesjonalnie i na czas co w dzisiejszych czasach jest coraz mniej spotykane. Z pewnoscia bede polecal firme i osobe Pana Piotra , poniewaz jestem ogromnie zadowolony z naszej wspolpracy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient z Borówca - Dawid SZ. dnia: 2015-09-13 19:12:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja w hali 2000m2 - panowie maja wiedze , sprzet i doswiadczenie. Polecam Szaj
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szaj dnia: 2015-04-30 11:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace Panowie wykonali w moim mieszkaniu w bloku. Cena byla niewygorowana a usluge wykonali solidnie. Bylam mile zaskoczona poniewaz Panowie wycinali rowki pod kable praktycznie bezpylowo specjalnym urzadzeniem. Szczerze plecam firme i osobe Pana Piotra. Dominika W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2014-04-26 23:12:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie usuneli usterke!Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Przemo dnia: 2014-01-11 22:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonali w moim domu w Przezmierowie kompletna instalacje elektryczna oraz alarmowa.Prace byly wykonane naprawde fachowo i terminowo- serdecznie polecam firme Pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon Nowak dnia: 2013-11-17 18:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja została wykonana sprawnie i na wysokim poziomie jakosciowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej N. dnia: 2013-08-18 11:41:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją