Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

LAZARBUD KRZYSZTOF LAZAREWICZ

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 02-495 WARSZAWA RAKIETNIKÓW 27/29/15
Telefon: Kom. 608360124
Adres e-mail: lazar74(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://www.lazarbud.cba.pl
Opis działalności: REMONTY WYKOŃCZENIA KOMPLEKSOWE Słowa kluczowe: REMONT, MALOWANIE WNĘTRZ, ŁAZIENKA, KUCHNIA, PODŁOGI, GLAZURA

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 13x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 10407
Data utworzenia profilu: 2010-03-31 15:08:24
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-12 11:26:26 

Opinie o LAZARBUD KRZYSZTOF LAZAREWICZ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim firmę Lazarbud, która remontowała moje mieszkanie 100 m2. Bardzo profesjonalna obsługa, wiele cennych rad od p.Krzysztofa, często trafniejszych i wyłapujących błędy mojej projektantki dotyczących funkcjonalności. Glazura położona bardzo dobrze, ściany wygłaskane na tip top. Kontakt z właścicielem Firmy prawie 24 na dobę i na bieżąco wprowadzane zmiany do projektu, terminy dotrzymane, ceny zgodnie z kosztorysem ofertowym. Polecam uczciwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Jacek Bromski dnia: 2018-03-20 17:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firma w październiku wyremontowała u nas kuchnię oraz łazienkę i jestesmy bardzo zadowoleni. Płytki połozone profesjonalnie, nawet posprzątane po robocie, także polecamy uczciwie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Marek i Beata dnia: 2017-12-01 22:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem firmę Lazarbud, robili remont mojego mieszkania i jestem bardzo zadowolona. W terminie, bez zadnych wad i wiele cennych rad od własciciela Firmy, często lepszych niż mojego projektanta, dodatkowo dzięki temu że sami kupują materiały zaoszczędziłam dużo mojego cennego czasu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2017-08-30 23:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof remontował mi łazienkę, efekt prac zadowalający, prace prowadzone czysto, kultura osobista na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-03-23 09:31:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę LAZARBUD, solidne, rzetelne wykonane z dużą wiedzą fachową
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2017-01-04 12:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie prace wykonane bardzo dobrze, bez żadnych zarzutów. Szybko i profesjonalnie. Dodatkowo Krzysztof podpowiada z własnej inicjatywy ciekawe rozwiązania wykończeniowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-04-26 09:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont w budynku z wielkiej płyty przeprowadzony został starannie a pomysły Pana Krzysztofa były bardzo cenne i zostały w dużej części zrealizowane. Pełen profesjonalizm i wydoka kultura osobista Wykonawcy stawia go w tej branży na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem będę polecał tą firmę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Stokłos dnia: 2016-04-16 17:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, remont mojego mieszkania został zakończony w terminie, co ostatnio rzadko się zdarza. Ceny jak na Warszawę przyzwoite. Bardzo dobry kontakt z Panem Lazarewicz, zawsze dostępny i często dawał dobre rady dot. wyboru płytek, kolorów farb czy podłogi itp. Polecam uczciwie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Wojtek Partycki dnia: 2015-09-07 10:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę wszystkim którzy potrzebują zrobić remont bez angażowania się w jego zawiłości. Pan Krzysztof sam stworzy projekt, sam wymierzy i sam zakupi niezbędne materiały a wykonanie przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony, wyjechałem na urlop a po powrocie jak za dotknięciem niewidzialnej ręki mam extra wyremontowanie mieszkanie. A ceny jak na Warszawę wcale nie są wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Adam Milewski dnia: 2013-01-20 17:40:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę z czystym sumieniem. Pan Krzysztof wykonywał u mnie remont generalny całego mieszkania (szlifowanie ścian, malowanie, układanie greu i płytek, odnawianie parkietu etc.). Praca wykonana fachowo, strannie i bardzo rzetelnie. Zawsze mogłam liczyć na pomoc Pana Krzysztofa - doradził, dokonał kupna materiałów, podpowiedział rozwiązania konkretnego problemu. Mieszkanie zostało zabezpieczone a po pracach uporządkowane. To już obecnie wielka rzadkość. A do tego wysoka kultura osobista. Po spotkaniu z Panem Krzysztofem wraca wiara w ludzi, i ekipy remontowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabela Górecka dnia: 2012-06-26 21:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą Firmę z czystym sumieniem. Pan Krzysztof to fachowiec całą gębą, zna się na swojej robocie jak mało kto, a i doradzić potrafi i pomysły na urządzenie wnętrz ma lepsze niż niejeden architekt. Remontował moje mieszkanie od zera i nie miałem żadnych uwag - pełen zachwyt. Prace ukończył w terminie i w przystępnej cenie a efekt po prostu mnie zadziwił. W trakcie remontu Pan Krzysztof dał się poznać jako osoba kulturalna, szanująca klienta-jestem bardzo zadowolony ze skorzystałem z jego usług i będe polecał wszystkim tą Firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bartłomiej Wroński Warszawa Wola dnia: 2012-05-29 22:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi Pana Krzysztofa.Pełny profesjonalizm,a także cenne rady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda M. dnia: 2011-11-20 00:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Lazarbud wykonała u mnie usługi remontowe bez żadnych zastrzeżeń, otrzymałam dużą pomoc w aranżacji wnętrz, a struktura na ścianie w pokoju dziennym to wielki profesjonalizm, którą wykonał osobiście Pan Krzysztof. Dziękuję. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Watkowska dnia: 2011-10-28 20:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof Lazarewicz wykazuje się inwencją twórczą w zakresie aranżacji wnętrz, a przy tym wysoką kulturą osobistą i profesjonalizmem. Ponad to daje bezproblemowe gwarancje na wykonane usługi. Firma naprawdę godna polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna G. dnia: 2011-10-02 21:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma LAZARBUD robiła remont mojego mieszkania. Remont nie tylko zakończony przed czasem, ale i wykonany z ogromną precyzją (położenie glazury - perfekt). Do dziś jesteśmy wdzięczni panu Krzysztofowi za fachowość oraz za cenne rady, które nam dawał przy urządzaniu wnętrza. H.M.Radomscy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk Radomski dnia: 2011-07-13 15:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Firma robiła u mnie kapitalny remont mieszkania, zrobili to fachowo, rzetelnie, bez zadnych opóźnień. Jestem z nich bardzo zadowolony a właściciel Pan Krzysztof to kopalnia pomysłów lepszych od niejednego projektanta, wymyślił mi taką łazienke że codziennie się teraz nią zachwycam :) ŻYCZĘ KAŻDEMU TAKIEJ EKIPY REMONTOWEJ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie składałem bo wszystko zrobione na tip top ale Pan Krzysztof daje w umowie 3 letnią gwarancjeę
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2010-03-31 15:13:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją