Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dariusz Lubiński Kancelaria Adwokacka Dariusz Lubiński

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Bydgoszcz Cieszkowskiego 9/1
Telefon: Kom. 509285367
Adres e-mail: adw.dariuszlubinski(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: http://adwokat-bydgoszcz.com/
Opis działalności: Kancelaria zajmuję się sprawami karnymi,cywilnymi w tym także rozwodowymi i gospodarczymi. Na każdym etapie postępowania, zarówno sądowego i przedsądowego zapewnia skuteczną pomoc prawną. Słowa kluczowe: sprawy karne, rozwody, podziały majątku, obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 36x

Jakość usług: 100% wysoka 36x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 100% niskie 24x 2x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 4977
Data utworzenia profilu: 2015-06-19 13:07:21
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-26 10:12:30 

Opinie o Dariusz Lubiński Kancelaria Adwokacka Dariusz Lubiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Dariusza. Zastosowano w moim przypadku środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania. Wcześniej miałem innego adwokata, który powiedział że pół roku to minimum jakie spędzę w areszcie. Stwierdziłem, że poszukam pomocy gdzie indziej i wybrałem własnie Pana Dariusza, było to najlepsze rozwiązanie. Miałem wrażenie, że poprzedni adwokat w ogóle nie był zainteresowany moją sprawą. Natomiast pan Dariusz z wielkim profesjonalizmem podszedł do sprawy i po półtora miesiąca zwolniono mnie z aresztu. Jeszcze raz bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-05-10 13:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek i wielki profesjonalista w swojej dziedzinie. Niezwykle skuteczny, nie poddający się i walczący do końca. Sumienny i rzetelny, dbający o klienta i jego potrzeby. Dyspozycyjny (zawsze i wszędzie!). Kiedy wszystkie znaki na niebie i na ziemi zapowiadały klęskę w mojej sprawie (wypadek komunikacyjny), pan mecenas nadszedł z pomocą i sytuacja zmieniła się o 360 stopni. Co jednak najbardziej niezwykłe - ten człowiek potrafi słuchać i być z klientem, pozostaje empatyczny i wrażliwy, co nie przysłania mu jednak pełnego obrazu sprawy i racjonalnej oceny. Szczerze polecam dziękując za wszystko, co już ''otrzymałem''.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Czachor dnia: 2017-05-05 07:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Dariusz Lubiński reprezentował nas w sprawie spadkowej. Jest to świetny fachowiec z dużą wiedzą prawniczą,bardzo sumienny i skrupulatny,a przy tym bardzo kulturalny i sympatyczny człowiek.Bardzo dobry kontakt z klientem ( meil,sms,tel.)Po prostu profesjonalista.P L E C A M !!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: TOMEK dnia: 2017-02-22 13:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz prowadzi sprawe mojego syna,ktora wygladała tragicznie.Z grożących kilkunastu lat kary doprowadził do zminimalizowania kary do 2,5 roku,co bardzo nas zadowala.Polecam usługi pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gjan5@wp.pl dnia: 2017-01-02 13:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, skuteczny w działaniu z dużą wiedzą prawniczą, a do tego bardzo przyjazny i kulturalny. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian Katafiasz dnia: 2016-10-10 13:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Dariusz Lubiński to wysokiej klasy profesjonalista. Posiada ogromną wiedzę prawną, która pozwala nam przejść przez wszystkie przeszkody, stawiane na naszej drodze w toku postępowania. Potrafi znaleźć wyjście z każdej sytuacji i obrócić ją na naszą korzyść. Miałem w swoim życiu do czynienia z czterema adwokatami, żaden z nich nie dorównywał nawet w połowie Panu Darkowi. Szczerze polecam usługi Pana mecenasa każdemu kto znalazł się w ciężkiej sytuacji. Koszta za obronę na takim poziomie bardzo niskie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2016-09-09 01:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Lubiński poprowadził moją sprawę rozwodową w taki sposób, że zakończyła się ona już na pierwszym posiedzeniu sądu i z takim rozstrzygnięciem o jakie do sądu wnosiłem. Dzięki niemu, mogłem prawie bezstresowo przejść przez ten niełatwy dla mnie etap swego życia. Bardzo polecam Pana mecenasa Lubińskiego. Jerzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2016-06-26 22:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził trzy moje sprawy. Wszystkie zakończone pozytywnie. Wygrane! W kontakcie z klientem cechuje go wysoka kultura osobista, komunikatywność i otwartość. Jest miły, cierpliwy i rzeczowy. Wysłuchuje historii do końca i zawsze oddzwania. Realnie ocenia sytuację. Do rozprawy przygotowuje się rzetelnie. W sądzie doskonały erudyta. Kompetentny i solidny specjalista. Prawdziwy profesjonalista! Godny polecenia! Ceny niewspółmiernie niskie do jakości prowadzonych usług. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-05-02 07:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już drugi raz miałam okazję korzystać z usług pana mecenasa. Obie sprawy były poprowadzone profesjonalnie i co najważniejsze skutecznie. Obie wygrane. Mogłam liczyć na szczerość, cierpliwość, wsparcie. To adwokat rzeczowy, kompetentny, sprawny w działaniu. Ma świetny kontakt z klientem. Jest bardzo zaangażowany, sumienny, skrupulatny, krotko mówiąc świetny fachowiec. Ponadto cena za poświecony czas i wysiłek niewspółmiernie niska. W 100% skuteczny! Zawsze oddzwania!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-04-16 21:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już drugi raz miałem okazję korzystać z usług Adwokacka Dariusz Lubiński. Świetna obsługa i co najważniejsze .Pierwsza sprawa karna niby wyłudzenie z ZUS wygrana . I druga sprzedaż reklam przez internet też wygrana . Polecam Świetny fachowiec .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-04-04 16:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten adwokat, uratował mnie przed Europejskim Nakazem Aresztowania gdy byłem w Angli, To była sprawa sprzed klikunastu lat o niespłacony kredyt za 5 tys. Dzieki pomocy prawnej w Polsce udało sie zablokawac ekstradycje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Wisniewski dnia: 2016-03-28 10:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas, od kilku lat prowadzi obsługę mojej firmy. Mam do niego pełne zaufanie. Wygrałem kilka procesów o duże pieniądze. Wszystko zrobione na czas. Doświadczeni pracownicy. To Bardzo rzetelna firma. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-03-27 20:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Dariusz Lubiński jest wysokiej klasy specjalistą. Z dużym zaangażowaniem, profesjonalizmem, szczerością i cierpliwością prowadzi klienta przez zawiłości prawa. Można na Nim polegać, ponieważ doprowadza sprawy do końca. Moja sprawa dotyczy rozwodu z orzekaniem o winie, wysokości alimentów oraz rozdzielności majątkowej. Pan Adwokat wspiera mnie i sukcesywnie wygrywamy wszystkie sprawy. Dziękuję Panie Darku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Z. dnia: 2016-03-24 12:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Lubiński reprezentował mojego syna. Mimo iż został przydzielony z urzędu zachował pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie. W pełni potwierdzam pozytywne opinie wystawione przez inne osoby, które współpracowały z adwokatem Lubińskim. Rzeczowy, kompetentny, sprawny w działaniu. Z wyniku sprawy jesteśmy z synem zadowoleni, dzięki Panu Mecenasowi w końcu pozytywne zakończenie procesu. Gorąco Polecam wszystkim, którzy stracili wiarę w sprawiedliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hanna - Bydgoszcz dnia: 2016-03-11 13:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług Pana mecenasa Lubińskiego od wielu lat i muszę przyznać iż mam do Niego pełne zaufanie, jego rady zawsze odnoszą skutek a poświęcenie z jakim oddaje się swojej pracy rodzi we mnie podziw.Krótko mówiąc to człowiek dla , którego bycie prawnikiem jest powołaniem a nie tylko pracą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-04 11:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Lubinski prowadził sprawę mojego partnera, pomógł naprawić błędy młodości. Na bieżąco bylismy informowani o postępach w sprawie, która zakończyła sie pomyślnie. Pan mecenas poprowadził sprawę bardzo profesjonalnie, rzetelnie, sprawnie, a przede wszystkim skutecznie. Szczerze polecam i na pewno sama skorzystam z pomocy Pana mecenasa, jeśli bedzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Karabanowicz dnia: 2016-02-24 17:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolony z usług zaangażowanie i pełen profesjonalizm godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dan dnia: 2016-02-23 20:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm i skuteczność, a dodatkowo bardzo dobry kontakt i przepływ inf ze strony Pana Dariusza Lubińskiego z czystym sumieniem mogę polecić kancelarię Pana Dariusza Lubińskiego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcelina. SZ dnia: 2016-02-11 17:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wdzięczna mec.D.Lubińskiemu za profesjonalne poprowadzenie sprawy mojego syna .Pan mecenas jest wysokiej klasy fachowcem,kyórego mogę polecić z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-02-01 19:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, którzy szukają naprawdę bardzo dobrego adwokata. Z czystym sumieniem mogę śmiało polecić usługi mecenasa Dariusza Lubińskiego. Pan Dariusz zajął się moimi sprawami w związku z moim wypadkiem komunikacyjnym jaki miał miejsce w 2009 roku. Prowadził mi dwie sprawy (karną ze sprawcą zdarzenia oraz o odszkodowanie z ubezpieczycielem)i obydwie mimo wielu przeciwności losowych, sądowych wygrał, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Pan Dariusz jest naprawdę bardzo dobrym fachowcem w swojej dziedzinie i polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin R dnia: 2016-02-01 13:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam tego FACHOWCA, wie co robi i śmiało można mu powierzyć swoje sprawy.Panu Dariuszowi serdecznie dziękuję za pomoc w tym jakże trudnym momencie życiowym jakim jest rozwód . Pomoc ,Pana była niezastąpiona i pozwoliła mi w szybki i zdecydowany sposób zakończyć ten etap życia a chciałbym nadmienić że sprawa nie była łatwa gdyż dzieci zostały ze mną ( z ojcem ) co nie często zdarza się w polskich sądach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz W. dnia: 2016-01-26 22:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mimo że Pan mecenas prowadził naszą sprawę parę lat temu to teraz mogę na tym portalu wyrazić swoją jakże pozytywną opinię. Pana wiedza, kompetencje, serdeczność, życzliwość i co bardzo sobie cenię szczere wyrażanie opinii bardzo nam pomogło w jakże ciężkim dla nas okresie. Szkoda że poznaliśmy się w trudnym dla nas czasie ale na chwilę obecną nie znam lepszego mecenasa od Pana. Polecam wszystkim chcącym mieć przy sobie rzetelną i solidną pomoc w reprezentowaniu nas przed wymiarem sprawiedliwości. Monika Śnieżewska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-29 16:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystalam z pomocy Adw.Lubinskiego w mojej sprawie rozwodowej ktora zakonczyla sie pelnym sukcesem zgodnie z moimi oczekiwaniami . W czasie trwania procesu rozwodowego moglam liczyc na pelne wsparcie na profesjonalnym poziomie jak I rowniez w przypadku jakichkolwiek pytan zawsze moglam zasiegnac porady telefonicznej. Profesjonalizm I rzetelnosc na najwyzszym poziomie jak I rowniez bardzo indywidualne podejcie do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolina Brzezicka dnia: 2015-12-17 13:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz jest rzetelny,kompetentny w tym co robi!Zna się na rzeczy..jest swietnym fachowcem w swoim zawodzie , dzieki niemu udalo sie wygrac nasza sprawe! Zyczymy mu dalszych sukcesów w zyciu zawodowym. Z czystym sumieniem stwierdzamy, ze jest to godny polecenia adwokat.Patrycja i Lukasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-15 15:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec.Dariusz Lubiński był naszym pełnomocnikiem w bardzo trudnej i bolesnej sprawie rozwiązania adopcji dot.osoby dorosłej , której naganne postępowanie świadczyło o całkowitym zerwaniu więzi rodzinnej i stanowiło dla nas zagrożenie . Nie tylko spotkaliśmy się ze strony mec.Lubińskiego z rzetelną i kompetentną pomocą prawną , ale otrzymaliśmy niezbędne wsparcie moralne , co pozwoliło nam przetrwać najtrudniejszy okres w życiu. Adwokat godny polecenia ,świetny fachowiec ,obowiązkowy, komunikatywny ,kulturalny i dobro klienta stawia na pierwszym miejscu . Szczerze polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-12-11 13:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz był moim pełnomocnikiem w sprawie potrącenia mnie na pasach przez motocyklistę, w której to w sposób brutalny bronił się sprawca. Na szczęście Sąd Apelacyjny utrzymał wyrok skazujący sprawcę. Szczerze polecam Pana Darka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta B. dnia: 2015-12-09 14:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność współpracować z Mecenasem Dariuszem Lubińskim i stwierdzam, że wysoka kultura osobista, rzeczowe podejście do sprawy i adekwatna ocena sytuacji to tylko część pozytywów, które go cechują. Kolejna rzecz dla mnie istotna to indywidualne podejście do klienta, Pan Mecenas nie stwarza sztucznego dystansu, a wręcz przeciwnie tłumaczy wszystko spokojnie, aż zrozumiem najdrobniejszą rzecz. Sprawa WYGRANA zgodnie z moimi oczekiwaniami. Spokój jaki emanuje od Pana Dariusza udziela się dzięki czemu łatwiej było mi przebrnąć przez kosztującą mnie wiele nerwów sprawę. Polecam usługi mecenasa z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław M. dnia: 2015-12-08 12:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia. Z Panem Dariuszem wspolpracujemy od ponad 5 lat, reprezentowal nas w prawie spadkowej, ktora z pozoru prosta ciagnela sie latami i trafiala do coraz wyzszych instancji. Poniewaz mieszkamy ponad 1000 km od Bydgoszczy mamy jedynie mozliwosc kontaktu tefonicznego lub mailowego co nie zmienia faktu ze czulismy sie zawsze dobrze poinformowani i spokojni o przebieg sprawy. Pan Dariusz ma swietny kontakt z klientem, zaangazowany, sumienny, skrupulatny, krotko mowiac swietny fachowiec. Ponadto cena za poswiecony nam czas i wysilek niewspolmiernie niska. W 100% skuteczny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka i Jan dnia: 2015-12-07 12:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adw Dariusz Lubinski to bezkonkurencyjny adw. Uczciwy, bardzo rzetelny i dokladny. Gotowy do pomocy zawsze. Samych sukcesow dla pana. Tak trzymac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Zdanowicz dnia: 2015-12-04 18:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna i rzetelna kancelaria.Ogromne zaangazowani w dobro klienta powiozane z wielkim darem do negocjacji.Wielka wiedza prawna pozwalajaca w rozmowie z klientem osiagnac zamierzony cel.Swobodna i stala komunikatywnosc pomiedzy klientem a pelnomocnikiem pozwala na ogromny komfort psychiczny i obranie skutecznej strategi przynoszacej obrany sobie cel.Ogromny pozytyw w 100% zasluzony za wielkie oddanie w moja sprawe i szybkie zakonczenie sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Murawski dnia: 2015-12-02 19:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność korzystania z porady prawnej Kancelarii Adwokackiej Dariusza Lubińskiego.Muszę powiedzieć że sposób przekazania mi porady jak usług jestem bardzo zadowolona.W pełni profesjonalne podejście do sprawy jak i do mojej osoby.Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2015-12-02 10:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz był moim pełnomocnikiem w bardzo trudnej sprawie karnej,której negatywne zakończenie bardzo skomplikowało by mi życie.Na szczęście finalnie zostałem uniewinniony. Z pewnością warto skorzysta z usług Pana Darka .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemek.B. dnia: 2015-12-01 20:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Dairusz Lubinski jest profesjonalista , posiada duża wiedze prawna , która potrafi wykorzystać . Bardzo dziękuje za pomyślne zakończenie sprawy . rzetelnie udziela porad i szczerze mówi jakie są szanse do wygrania sprawy . Kilkakrotnie korzystałem z usług pana mecenas i za każdym razem wykazuje się wiedza uczciwością i zaangażowaniem w sprawe , jeszcze raz gorąco polecam usługi pana mecenasa .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mb dnia: 2015-12-01 19:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Lubiński prowadził dla mnie sprawę o zniesienie współwłasności. Współpraca układała się bardzo dobrze. Jest kompetentny, konkretny i solidny. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, rownież po zakończeniu sprawy Mecenas dzwonił z zapytaniem czy wszelkie zobowiązania wynikające z wyroku Sądu zostały wypełnione.Przystępna cena. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Karolina Czyżewska dnia: 2015-11-30 11:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałbym bardzo polecić mecenasa p. Dariusza Lubińskiego wszystkim tym, którzy szukają dobrego, solidnego i bardzo rzetelnego mecenasa. Mam przyjemność współpracować z mecenasem- sprawa karna. Mecenasa cechuje wysoka kultura pracy, duże zaangażowanie w sprawę, profesjonalizm, duża wiedza, wyczucie, umiejętności łączenia faktów i szukania rozwiązań. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-11-30 06:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do Pana Dariusza otrzymałam trzy dni przed moja ostatnia rozprawa. Byłam w krytycznej sytuacji. Moja obecna wówczas pani adwokat, której osobiście nie polecam żegnała się ze mną słowami: "Do zobaczenie na wolności za 3 lata? Nie miałam żadnych nadziei, a Pan Dariusz był moją jedyną deską ratunku.Nic nie obiecał ale jednocześnie nie przekreslał mnie, nie pozbawiał nadziei. Był rzeczowy i konkretny. No i udało się. Dwa odroczenie, a teraz warunkowe zawieszenie wykonania kary. Jestem Panu bardzo wdzięczna Panie Darku. Uratował mi Pan życie, które sama przez własną głupotę bym sobie zniszczyła. Dostałam wielką nauczkę, a dzięki Panu szanse na normalne życie z moim synkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: JUSTYNA dnia: 2015-10-02 21:20:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją