Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

autorska pracownia projektowa Agnieszka Warych

Zawód: architekci Architekt wnętrz 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 601145749
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: ARCHITEKTURA, ARCHITEKTURA WNĘTRZ Słowa kluczowe: ARCHITEKT, ARCHITEKT WNĘTRZ, WNĘTRZA, PROJEKTANT, DOBRY ARCHITEKT, PROJEKT, ARANŻACJA, WNĘTRZA

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3914
Data utworzenia profilu: 2013-06-13 08:55:01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-21 10:18:26 

Opinie o autorska pracownia projektowa Agnieszka Warych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca ok. fajne pomysły. Profesjonalizm. Efekt ostateczny - super. Zdecydowanie Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz W. dnia: 2017-04-11 11:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz salon wyglada super! Pani Agnieszka angażuje sie w swoją prace, zna trendy, słucha inwestorów i przede wszystkim jest bardzo miła i ciepła osoba! Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2015-10-17 02:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projektantka bardzo profesjonalna, rzeczowa. Zrobiła wszystko dokładnie pod mój gust. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Łukasz B. dnia: 2015-08-21 10:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agnieszka zrobiła nam mieszkanie o jakim nawet nie marzyliśmy - jak z najdroższych katalogów, a używaliśmy materiałów do wykończenia raczej z niższych półek cenowych. Wszystkim znajomym dookoła chcemy się teraz chwalić! PS. BARDZO DZIĘKUJEMY! i polecimy Panią każdemu - bo naprawdę warto!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: SYLWIA I ROBERT dnia: 2015-07-30 14:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako fachowiec w swojej dziedzinie zdecydowanie polecam architekt Agnieszkę Warych! I naprawdę bardzo się dziwię, że ktokolwiek może mieć odmienną opinię na temat jej pracy. Niejednokrotnie miałem możliwość współpracować z tą dziewczyną, i widzieć zadowolonych klientów (inwestorów). Negatywne opinie mogą chyba płynąć tylko od zazdrosnej konkurencji, która tak naprawdę niech tylko się patrzy i uczy! A niech wypowiedzą się prawdziwi inwestorzy! Prowadzę firmę wykończeniowo-remontową i na temat „pracy” architektów, a częściej „pseudo architektów wnętrz” książkę mógłbym napisać. Naprawdę nie chcę nikogo straszyć, do czego i do jakich kosztów może doprowadzić „wizjonerska wizja architekta”. Nie wiem ilu z Was- Inwestorów zdaje sobie sprawę, że aby tytułować się architektem wnętrz wystarczy skończyć jakieś marne studium. Jeżeli naprawdę szukacie kompetentnej osoby, która Wam pomoże w wykończeniu mieszkania, to przede wszystkim powinien być to człowiek po studiach architektonicznych, mieć wiedzę z budowlanki i doświadczenie kierunkowe, a nie wiedzę z zakresu wieszania kolorowych zasłon… Często podczas, wydawałoby się początkowo prostych prac remontowych, czy wykończeniowych pojawia się sporo problemów, a wtedy jeżeli nie macie kogoś z łbem na karku, możecie się zacząć modlić… Apeluję do wszystkich inwertorów – W WASZYM INTERESIE LEŻY dobieranie sobie KOMPETENTNYCH ARCHITEKTÓW!!! No chyba że macie stalowe nerwy, czas i dodatkowy budżet przeznaczony na poprawki, przeróbki itp.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jaras dnia: 2013-11-07 11:12:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma idealnych projektantów chyba, że sami wystawiają sobie opinie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asia dnia: 2013-10-07 15:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kreatywna babeczka, SUPER POMYSŁY!!! - orginalnie, funkcjonalnie, terminowo, niedrogo (spokojnie można negocjować cene w zależności od wnętrza, projektu czy zapotzrebowania). Konkretnie przypilnuje też ekipy remontowej. Widać, że kobitka robi to z zamiłowania. Nie zależy jej tylko na kolejnym kliencie, ale na zrobieniu fajnego wnętrza - to się czuje. W 100% POLECAM!!! a również dostałem namiar z polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert R. dnia: 2013-06-13 09:01:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją