Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

komis samochodowy auto -dan gliwice daniel stasik

Zawód: komisy  
Adres: Śląskie, 44-100 gliwice daszynskiego 387a
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: komis samochodowy Słowa kluczowe: samochody uzywane

Ocena: 100% pozytywna 17x 4x

Jakość usług: 100% wysoka 20x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x 1x
Ceny usług: 88% niskie 16x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 2606
Data utworzenia profilu: 2013-04-28 09:25:03
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-19 20:12:13 

Opinie o komis samochodowy auto -dan gliwice daniel stasik

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimatyzacja działa? Tak działa w zimie ciężko sprawdzić i co nie działa ale było to kilka lat temu wiec może auto dan przestał być nieuczciwy. Reszta ok i polecam bo często gdy szukam auta zaglądam na ich stronę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-01-06 08:15:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem tam na początku października Mazdę 3. Auto sprawne,nie sprawia problemów,ale warto zwrócić uwagę na wyposażenie auta. Przy pierwszych oględzinach nie było koła zapasowego,właściciel auta tłumaczył to tym,że żona sprzątała samochód,ale gdy już doszło 2 dni później do kupna samochodu koło dojazdowe się znalazło niestety zauważyłem to dopiero w domu,a mianowicie to że dojazdówka to rozmiar r14 i ma 4 śruby. Oglądając ceny takich dojazdówek już wiem czemu właściciel podmienił koło. Po wykonaniu telefonu żona właściciela była bardzo nieuprzejma i powiedziała tylko "trzeba było uważać".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek Mazda dnia: 2014-11-09 19:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: samochod ok dokumenty ok obsluga ok polecam tam sie wybrac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-18 08:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hej obserwator wplac zaliczke i ci przywioza pod dom ale bez przebiegu bo w twoim linku nawet ta mazda nie ma przebiegu. wybor nalezy do klienta nikt w komisie nie kaze ci kupowac wiec po co uwagi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 16:22:49 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dziwny sposób znikają neutralne opinie o tym komisie. http://dha-biler.otomoto.pl/mazda-premacy-2-0-b-C32718195.html w Dani za 8 tyś w Polsce kupisz podpicowany,pomalowany z cofnietym licznikiem za 16 tyś
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Obserwator dnia: 2014-07-07 18:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super auto ktore tam kupilem mila obsluga jestem zadowolony nie mam zadnych zastrzezen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eryk dnia: 2014-06-26 20:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja kupilem tam mazde i wszystko ok pomimo iz malowane byly nadkola nie przeszkadza mi dobrze ze zrobione gdyz kupilem mazde a wszyscy wimy iz jest to choroba tych aut jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bociek dnia: 2014-06-08 08:25:47 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem samochód, który miał być nie malowany,wierzyłem na słowo-jakoś specjalnie też nie było nic widać na miejscu bo auto zakurzone jak to w komisie.no niestety stan faktyczny po umyciu auta trochę inny dwa nadkola malowane i to chyba w stodole bo mało profesjonalne odcięcia.cena jak za stan auta wysoka,co do obsługi dokumentów podejścia do klienta duży plus.silnik i zawieszenie bez zarzutów zgodne z opisem i to jest pocieszające.Mimo jednej nieprawdy udałbym się drugi raz do tego komisu po auto bo które auto z zagranicy nie jest malowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kupujący dnia: 2014-06-04 12:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiony w tym komisie samochod 3 miesiace temu spisuje sie super Jestem zadowolony . Widac ze wlasciciel stara sie miec bardzo fajne auta Po znalezieniu oferty zadzwonilem i przez telefon ku mojemu zaskoczeniu uslyszalem kobiecy glos Pani udzielila mi prowesjonalnie inf na temat oferty samochodu. Na miejscu wszystko bylo zgodne z opisem i wczesniejsza rozmowa jestem zaskoczony ze jeszcze mozna spotkac uczciwych ludzi .Duzy pozytyw dla tej Pani .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-24 09:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: samochod rewelacja obsluga duzy profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-15 16:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupione auto sprawuje sie rewelacyjnie jest to mazda 6 jestem bardzo zadowolony z samochodu obsluga komisu rowniez bardzo sympatyczna .widac ze znaja sie na tym czym sie zajmuja pelen profesjonaliz duzy plus dla firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazio dnia: 2014-05-05 23:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z mojej zafirki ktora kupilem w tym komisie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 16:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja tez kupilem miesiac temu mazde 3 w tym komisie samochod spisuje sie rewelacyjnie jestem zadowolony obsluga komisu rewelacyjna,miła bez problemow udali sie do salonu mazdy w ktorym umowilem sie na ogledziny samochodu . salon mazdy potwierdzil to o czym wczesniej mowil sprzedawca w komisie .zadnych podstepow ze strony sprzedajacego . ciesze sie ze sa jeszcze wiarygodne firmy a ja na taka wlasnie trafilem dokumenty tez sprawnie i fachowo zaalatwione bez jakichkolwiek problemow przebiegla rejestracja mojej mazdy 3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 08:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero ściemy.Zakupiony mercedes jeździ jak marzenie.Udostępniają czujnik lakieru co znaczy że nie mają nic do ukrycia.Obsługa super.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mario dnia: 2014-03-11 17:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: samochod super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roman dnia: 2014-02-08 22:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: smochod kupiony w tym komisie spisuje mi sie bardzo dorze jestem zadowolony z podjetej decyzji.obsluga komisu ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mieczyslaw dnia: 2014-01-16 16:56:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupilem tam samochod opis zgodny ze stanem faktycznym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michal dnia: 2013-12-19 05:02:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super auto super obsluga pelen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2013-11-05 08:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zasadnienie: od trzech miesiecy jestem wlascicielka vw polo ktore kupione bylo w tym komisie wiec troche juz przejechalam i moge cos powiedziec auto sprawuje sie rewelacyjnie nic ne kombinowane jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2013-05-18 07:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: samochod ok 100%pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marian dnia: 2013-05-11 21:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok profesjonalizm samochody bardzo fajne no i nie sciemniaja jak w innych komisach kupilam jestem bardzo zadowolona smialo moge polecic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 2013-04-28 09:25:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją