Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

konstruktor tomasz tomasz

Zawód: budowlane usługi i remonty Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-811 koszalin polska 50/678
Telefon: Kom. 608-728-092
Adres e-mail: biuroconstrution(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
NIP:
669-228-76-00
Opis działalności: meblarstwo kuchnie ,szafy,garderoby,łazienki-nietypowe Słowa kluczowe: kuchnie

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2000
Data utworzenia profilu: 2013-12-30 22:33:12
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-10 19:55:40 

Opinie o konstruktor tomasz tomasz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anna koszalin dnia: 2015-02-09 13:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień Dobry również polecam Pana Tomasza firma logisticsconstrution. Ten człowiek wie co robi od samego początku,naprawde się przykłada do zleceń ,profesionalne podejście do pracy . Polecam W.Witkowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 11:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma logistic constrution Tomasz śliwka ,polecam tego gościa buduje fajne mebelki ,podejście do pracy fantastyczne ,zaprojektuje zamontuje super super polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: telefon zawsze dostępny bez zastrzerzen
Opinia dodana przez: zenon dnia: 2014-06-16 21:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: logisticsconstruction super firma polecam wszystkim tego gościa jest niesamowity mebelki jak marzenie terminowo,nawet tydzień przed terminem bez kłopotów wszystko pasowało jak w morde strzelił ,zachecam do skorzystania z usług tej firmy .
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: zawsze przyjedzie.
Opinia dodana przez: wojciech dnia: 2014-03-07 21:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma logistics constrution ,bardzo precyzyjnie i fachowo podchodzi do powieżonego zadania,100% satysfakcji na usługi stolarskie,niema żadnego problemu dla tej firmy zawsze doradza ,zaprojektują wycenią zamontują polecam gorąco...
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: zawsze dostępna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-30 22:39:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją