Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"DGK Adwokaci" Drozdowski, Gorczyński s.c.

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Rynek Nowomiejski 19
Telefon: Kom. +48 600 788 879
Adres e-mail: biuro(małpa)dgk-adwokaci.pl
Strona internetowa: http://dgk-adwokaci.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawo, rozwód, sprawa karna, pomoc prawna, spadek, pozew,

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2412
Data utworzenia profilu: 2015-07-31 10:24:08
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-31 10:24:08 

Opinie o "DGK Adwokaci" Drozdowski, Gorczyński s.c.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam kancelarii już kilka spraw (zarówno osobistych jak i zawodowych) wszystkie zakończyły się sukcesem! Mecenasi cechują się pełnym profesjonalizmem i ogromną wiedzą prawną. Plusem współpracy z DGK Adwokaci jest to,że zawsze znajdą czas dla klienta i na bieżąco informują o postępach w danej sprawie. Polecam wszystkim, którzy oczekują, że ich sprawa zostanie potraktowana poważnie. Z taką skutecznością działania nie spotkałam się wcześniej w żadnej kancelarii. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-02-26 19:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym bardzo podziękować za wspaniała prace jaka Państwo wykonali w moim imieniu i imieniu mojej córki. Gdyby nie Państwo to napewno moja córka musiałaby spłacać teraz długi ktore zostały zaciągnięte nie z jej winy. Dodam tylko ze sprawa dotyczyła odpisaniu od spadku osoby małoletniej. Cieżko było mi co kolwiek załatwić gdyż nie mieszkam w Polsce. Nie zostało wiele czasu na załatwienie tej sprawy kiedy postanowiłam poprosić Państwa o pomoc. Muszę powiedzieć ze dzięki szybkiej i sprawnej pracy udało nam sie wygrać sprawę. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2017-02-10 19:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria, w szczególności Mecenas Gorczyński pomogła mi skutecznie przejść przez postępowanie sądowe,zakończone sukcesem.Darmo szukać lepszego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2017-01-03 22:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super specjalisci konkretni ludzie najwyzsza jakosc polecam kazdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-08 14:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy z kancelarią od kilku miesięcy w zakresie spraw pracowniczych oraz sporządzania i opiniowania umów. Wszystkie zlecenia wykonywane są terminowo i profesjonalnie, nie mamy żadnych problemów z komunikacją z adwokatami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2016-10-18 09:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z kancelarii to prawdziwi fachowcy. Niezwykle rzetelni, nad wyraz solidni i przede wszystkim kompetentni. W każdej sprawie, z którą zwróciłem się do kancelarii zostałem obsłużony profesjonalnie i szybko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-06-28 21:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrazy najwyższego uznania.Raz jeszcze dziekuje.Uratowali mój cały majątek przed komornikiem.Są niemilosiernie skuteczni.Polecam przy naprawdę ciężkich zawiłych tematach.Raz jeszcze dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-24 11:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skomplokowana sprawa karno-alimentacyjna , wyslalem ponad 15 zpytan do wiodących kancelarii z Torunia , tylko DGK podjelo się szybko i rzetelnie . Bardzo wysoka znajomości prawa aktualnych nowo wprowadzonych zmian do prawa , spowodowala ze wszelkie problemy przestaly nimi być . Adwokat Michal Gorczynski człowiek wysokiej kultury osobistej bardzo wnikliwie zaglebil się w sprawę ,której zawilosci i wielowatkowosc z pewnoscia sluzy za wzor dla innych klientów ,ze warto korzystać z usług tej kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: WSZYSTKIM POLECAM KORZYSTANIE Z USLUG TEJ KANCELARII PELEN PROFESJONALIZM , RZETELNOSCI ,KULTURA OSOBISTA I BARDZO WYSKOKA ZNAJOMOSC PRAWA . Marek Kobielski
Opinia dodana przez: marek kobielski dnia: 2016-04-25 21:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako podmiot leczniczy świadczący usługi medyczne korzystamy ze stałej współpracy z DGK Adwokaci.Jesteśmy zadowoleni z usług.Duże zaangażowanie w powierzone sprawy, sprawne i kompetentne rozwiązywanie wątpliwości.Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MGP dnia: 2016-04-13 11:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria DGK Adwokaci to młodzi ludzie charakteryzujący się ogromnym zaangażowaniem oraz wiedzą. Jako firma postanowiliśmy wejść w stałą współpracę, która jest bez zastrzeżeń. Wszystko na czas, sprawy dopracowane w najmniejszym szczególe. Kancelaria godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Design Prestige dnia: 2016-01-12 09:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta kancelaria godna polecenia mimo młodego wieku ogromna wiedza która przekłada się na wygraną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał Sutkowski dnia: 2015-12-06 20:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nim wygrałem ze Strażą Miejską! Mandat obniżony siedmiokrotnie, trafne porady, świetna obsługa, na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony, obawiałem się wysokiej grzywny, a idealna diagnoza i porada pomogły mi zakończyć sprawę w satysfakcjonujący dla mnie sposób. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin L. dnia: 2015-09-17 15:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na przestrzeni kilku lat korzystałam przy prowadzeniu działalności gospodarczej z pomocy dwóch radców prawnych. Niby nie byłam niezadowolona ale dawało się odczuć, że na moje może mniej dochodowe sprawy poświęcali chyba trochę mniej uwagi. Do DGK trafiłam z polecenia z w sumie zupełnym drobiazgiem. To co mnie uderzyło i miło zaskoczyło to prawdziwie autentyczne zaangażowanie w sprawie, w której jak mi się zdawało poświecą pewnie kilka minut. Problem udało się rozwiązać wyjątkowo szybko. Jestem bardzo zadowolona , polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na szczęscie nie musiałam nic reklamować
Opinia dodana przez: Agnieszka Z. dnia: 2015-08-29 11:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usługi, profesjonalne podejście do sprawy, a wielu starszych prawników nie chciało się podjąć. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.Boniecki dnia: 2015-08-12 17:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2015-08-03 19:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo młodego wieku ogromna wiedza,ktorej moga pozazdroscic starsi koledzy po fachu. Bardzo Ambitny, godny zaufania. Jestesmy bardzo zadowoleni z jego usług. On jako jedyny, a probowalismy u kilku, znalazl rozwiazania dla naszej sprawy. Polecamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: panstwo Drost dnia: 2015-08-03 11:20:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją