Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"DGK Adwokaci" Drozdowski, Gorczyński s.c.

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Rynek Nowomiejski 19
Telefon: Kom. +48 600 788 879
Adres e-mail: biuro(małpa)dgk-adwokaci.pl
Strona internetowa: http://dgk-adwokaci.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawo, rozwód, sprawa karna, pomoc prawna, spadek, pozew,

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 16x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3062
Data utworzenia profilu: 2015-07-31 10:24:08
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-31 10:24:08 

Opinie o "DGK Adwokaci" Drozdowski, Gorczyński s.c.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie adwokaci Drozdowski i Gorczyński to bardzo profesjonalna spółka. Świadczą usługi na najwyższym poziomie. Udzielają porad prawnych fachowo oraz terminowo wykonują powierzone zadania. Są rzetelni oraz solidni, pilnują terminów. Polecam wszystkim zainteresowanym ten duet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ABC Nieruchomości Brodnica Sp. z o.o. dnia: 2017-09-20 11:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna obsługa. Kontakt dostałam od znajomych i nie żałuję. Godni polecenia, szczególnie Pan Mikołaj Drozdowski, który prowadził moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2017-08-24 16:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrazy najwyższego uznania. Kancelaria DGK podjęła się mojej sprawy, mimo odmowy kilku kancelari w Toruniu. Są to niezwykle rzetelni, bardzo skuteczni i kompetentni adwokaci. W mojej sprawie karnej mimo małych szans, udało się uzyskać wyrok dla mnie satysfakcjunjący. Moją sprawę prowadził Pan Mikołaj Drozdowski, adwokat o wysokiej kulturze osobistej, który wnikliwie zagłębił się w akta sprawy, odnajdując kwestie, które pozwoliły nam na wygranie sprawy. Polecam w ciężkich i zawiłych sprawach. Bardzo dziękuję za pomoc. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-05-11 20:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam kancelarii już kilka spraw (zarówno osobistych jak i zawodowych) wszystkie zakończyły się sukcesem! Mecenasi cechują się pełnym profesjonalizmem i ogromną wiedzą prawną. Plusem współpracy z DGK Adwokaci jest to,że zawsze znajdą czas dla klienta i na bieżąco informują o postępach w danej sprawie. Polecam wszystkim, którzy oczekują, że ich sprawa zostanie potraktowana poważnie. Z taką skutecznością działania nie spotkałam się wcześniej w żadnej kancelarii. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-02-26 19:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym bardzo podziękować za wspaniała prace jaka Państwo wykonali w moim imieniu i imieniu mojej córki. Gdyby nie Państwo to napewno moja córka musiałaby spłacać teraz długi ktore zostały zaciągnięte nie z jej winy. Dodam tylko ze sprawa dotyczyła odpisaniu od spadku osoby małoletniej. Cieżko było mi co kolwiek załatwić gdyż nie mieszkam w Polsce. Nie zostało wiele czasu na załatwienie tej sprawy kiedy postanowiłam poprosić Państwa o pomoc. Muszę powiedzieć ze dzięki szybkiej i sprawnej pracy udało nam sie wygrać sprawę. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2017-02-10 19:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria, w szczególności Mecenas Gorczyński pomogła mi skutecznie przejść przez postępowanie sądowe,zakończone sukcesem.Darmo szukać lepszego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2017-01-03 22:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super specjalisci konkretni ludzie najwyzsza jakosc polecam kazdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-08 14:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy z kancelarią od kilku miesięcy w zakresie spraw pracowniczych oraz sporządzania i opiniowania umów. Wszystkie zlecenia wykonywane są terminowo i profesjonalnie, nie mamy żadnych problemów z komunikacją z adwokatami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2016-10-18 09:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z kancelarii to prawdziwi fachowcy. Niezwykle rzetelni, nad wyraz solidni i przede wszystkim kompetentni. W każdej sprawie, z którą zwróciłem się do kancelarii zostałem obsłużony profesjonalnie i szybko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-06-28 21:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrazy najwyższego uznania.Raz jeszcze dziekuje.Uratowali mój cały majątek przed komornikiem.Są niemilosiernie skuteczni.Polecam przy naprawdę ciężkich zawiłych tematach.Raz jeszcze dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-24 11:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skomplokowana sprawa karno-alimentacyjna , wyslalem ponad 15 zpytan do wiodących kancelarii z Torunia , tylko DGK podjelo się szybko i rzetelnie . Bardzo wysoka znajomości prawa aktualnych nowo wprowadzonych zmian do prawa , spowodowala ze wszelkie problemy przestaly nimi być . Adwokat Michal Gorczynski człowiek wysokiej kultury osobistej bardzo wnikliwie zaglebil się w sprawę ,której zawilosci i wielowatkowosc z pewnoscia sluzy za wzor dla innych klientów ,ze warto korzystać z usług tej kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: WSZYSTKIM POLECAM KORZYSTANIE Z USLUG TEJ KANCELARII PELEN PROFESJONALIZM , RZETELNOSCI ,KULTURA OSOBISTA I BARDZO WYSKOKA ZNAJOMOSC PRAWA . Marek Kobielski
Opinia dodana przez: marek kobielski dnia: 2016-04-25 21:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako podmiot leczniczy świadczący usługi medyczne korzystamy ze stałej współpracy z DGK Adwokaci.Jesteśmy zadowoleni z usług.Duże zaangażowanie w powierzone sprawy, sprawne i kompetentne rozwiązywanie wątpliwości.Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MGP dnia: 2016-04-13 11:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria DGK Adwokaci to młodzi ludzie charakteryzujący się ogromnym zaangażowaniem oraz wiedzą. Jako firma postanowiliśmy wejść w stałą współpracę, która jest bez zastrzeżeń. Wszystko na czas, sprawy dopracowane w najmniejszym szczególe. Kancelaria godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Design Prestige dnia: 2016-01-12 09:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta kancelaria godna polecenia mimo młodego wieku ogromna wiedza która przekłada się na wygraną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał Sutkowski dnia: 2015-12-06 20:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nim wygrałem ze Strażą Miejską! Mandat obniżony siedmiokrotnie, trafne porady, świetna obsługa, na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony, obawiałem się wysokiej grzywny, a idealna diagnoza i porada pomogły mi zakończyć sprawę w satysfakcjonujący dla mnie sposób. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin L. dnia: 2015-09-17 15:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na przestrzeni kilku lat korzystałam przy prowadzeniu działalności gospodarczej z pomocy dwóch radców prawnych. Niby nie byłam niezadowolona ale dawało się odczuć, że na moje może mniej dochodowe sprawy poświęcali chyba trochę mniej uwagi. Do DGK trafiłam z polecenia z w sumie zupełnym drobiazgiem. To co mnie uderzyło i miło zaskoczyło to prawdziwie autentyczne zaangażowanie w sprawie, w której jak mi się zdawało poświecą pewnie kilka minut. Problem udało się rozwiązać wyjątkowo szybko. Jestem bardzo zadowolona , polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na szczęscie nie musiałam nic reklamować
Opinia dodana przez: Agnieszka Z. dnia: 2015-08-29 11:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usługi, profesjonalne podejście do sprawy, a wielu starszych prawników nie chciało się podjąć. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.Boniecki dnia: 2015-08-12 17:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2015-08-03 19:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo młodego wieku ogromna wiedza,ktorej moga pozazdroscic starsi koledzy po fachu. Bardzo Ambitny, godny zaufania. Jestesmy bardzo zadowoleni z jego usług. On jako jedyny, a probowalismy u kilku, znalazl rozwiazania dla naszej sprawy. Polecamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: panstwo Drost dnia: 2015-08-03 11:20:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją