Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wojciech Wolski Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Krakowska 47/11
Telefon: Kom. 603496403
Adres e-mail: wojciech.wolski. adwokat(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
9442175244
Opis działalności: Adwokaci, radcy prawni,kancelaria, Słowa kluczowe: Adwokaci, radcy prawni,rozwody, alimenty, spadki, zachowek, kontakty, karne,

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 7x
Ceny usług: 100% niskie 9x 7x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 9679
Data utworzenia profilu: 17.03.2014 19:41:57
Data ostatniej aktualizacji: 23.07.2015 15:45:58 

Opinie o Wojciech Wolski Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca i ogromną odpowiedzialnością polecam współpracę z Panem Mecenasem. Przede wszystkim za : – jasny sposób wyjaśniania kwestii prawnych, – wiedza w zakresie prowadzonych spraw bardzo rozległa, wykraczająca poza podstawowe kwestie prawne – bieżący, stały kontakt – zaangażowanie na bardzo wysokim poziomie – bardzo wysoka skuteczność: zwracanie uwagi na kwestie, o których nie pomyślałabym – olbrzymią pomoc i wsparcie. Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena C. dnia: 31.08.2020 19:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne i serdeczne podejście do klienta to niewątpliwie zaleta Pana Mecenasa. Szybkość i precyzja działania również na korzyść. Dziękuję za pozytywne rozwiązanie sprawy mojej rodziny. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 24.10.2019 15:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zaangażowanie w sprawę Pana Mecenasa potwierdza jego profesjonalizm. Zawsze mogłam liczyć na pomoc i wsparcie Mecenasa, choćby telefonicznie. Świetny kontakt i bardzo pomocne porady. Dziękuję. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 23.10.2019 21:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to bardzo konkretny i rzetelny fachowiec. Dla niego nie ma spraw niemożliwych do wygrania. Sama przekonałam się na swoim przykładzie,bo moja sprawa była tak beznadziejna, że aż niemożliwa do wygrania, a jednak zakończyła się sukcesem.Dla mnie osobiście to nie tylko adwokat ale i również osoba bardzo ciepła,posiadająca w sobie dużo wrażliwości i sympatii z którą śmiało można bez problemu porozmawiać o wszystkim.Pomimo swojego ogromnego doświadczenia nie unosi się duma, bardzo dba o swoich klientów.Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 17.05.2018 13:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest fachowcem godnym wielkiego polecenia. Prowadził moją sprawę rozwodową oraz pomógł mi przejść ze spokojem batalię o dzieci i o alimenty. Jest cierpliwy, odbiera telefony o różnych porach, nawet tych, kiedy szczerze nie wypada już dzwonić.Odpowiada rzeczowo na pytania, uspokaja. Dzięki Niemu wszystkie moje sprawy zakończyły się pozytywnie dla mnie. Na rozprawach jest konkretny , potrafi krótko, ale celnie pokazać brak fachowości drugiej strony, dzięki czemu- sama się o tym przekonałam niemożliwe staje się możliwym. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 29.01.2018 19:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam mecenasowi dwie sprawy,obie zakonczyły się sukcesem. Sympatyczny człowiek i bardzo cierpliwy, odpowiadał na mnóstwo moich pytań, wyjaśniał watpliwości, dla klienta nie ma sztywnych godzin pracy,kontakt mailowy czy telefoniczny rownież wieczorem i w weekendy.Nie traktuje ludzi z góry,z mecenasem rozmawia się swobodnie,nie ocenia klienta lecz stara się zrozumieć, co w przypadku sprawy rozwodowej uważam za bardzo ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było.
Opinia dodana przez: M. dnia: 01.08.2017 09:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mec.przedstawił realne szanse bez naciągania, po smsie odbierał telefony w sb, pamiętał co się u mnie wydarzyło, bardzo miły człowiek:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było, w razie pytań bez problemu
Opinia dodana przez: Magda dnia: 26.11.2016 16:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia!!,bardzo rzeczowo ,skrupulatnie i z pełnym zaangażowaniem podchodzi do tematu ,nie traktuje człowieka z góry, co naprawdę jest bardzo ważne.Wybiera najlepszą strategie,która owocuje wygrana!!! Z czystym sumieniem polecam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 14.09.2016 09:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mi sprawę o rozwód, po ciężkiej batalii zakończonej sukcesem wczoraj. Chciałam napisać, że znosił cierpliwie moje telefony, maile, smsy. Dużo ich było. Mało kto dziękuję, ludzie piszą tylko wtedy, gdy mają do kogoś pretensje. Dziękuję Panie Mecenasie.Ewa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa J. dnia: 06.01.2016 14:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem moge polecic Pana Mecenasa jest z pewnoscia najlepszym adwokatem w Tarnowie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Gilewska dnia: 29.07.2015 20:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny i rzeczowy adwokat. Potrafił wytłumaczyć o co chodzi w sprawach o kontakty. Wczuwa się w sytuację i udziela porad mając na względzie dobro klienta.Nie odmawia pomocy . Super szybki kontakt telefoniczny i mailowy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 22.07.2015 19:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest świetny w rozwodach i to jest jego żywioł, żona chciała rozwód z mojej winy, miała mocne dowody, gdzie inni adwokaci nie dawali szans, a się udało:)i rozwód z winy obu:).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 29.03.2015 09:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeden z lepszych adwokatów z jakimi miałem do czynienia. zna się na swoimi fachu bardzo dobrze. polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: krzystof dnia: 15.01.2015 18:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z niewielu adwokatów. który nie boi się sędziów w Tarnowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 19.09.2014 14:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia, moją sprawę należycie poprowadził, jestem zadowolona z jego usług prawnych, wygrałam to co chciałam mimo tego, że szanse były marne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 19.08.2014 15:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z pozoru wyglądający jak dziecko, ale świetny mówca i niszczący przeciwnika. Ma tylko jedną wadę, czasem ciężko się dodzwonić, ale przekonałam się, że pilnuje spraw klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 24.07.2014 23:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywnie, odbiera telefony nawet w niedzielę:)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Józef dnia: 07.05.2014 16:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek znający się na rzeczy, do tego mający ogrom empatii w sobie. Potrafi na każdą sprawę spojrzeć z wielu stron i nie naciąga na zbędne koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 17.03.2014 19:43:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją