Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Małgorzata Montowska-Czachowska

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-104 Bydgoszcz Batorego 4
Telefon: 523289267 Kom. 501575324
Adres e-mail: adwokat(małpa)montowska.pl
Strona internetowa: www.montowski.com
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka adwokat Małgorzata Montowska-Czachowska Słowa kluczowe: adwokat, radca prawny, sprawy rodzinne, alimenty, rozwody, kontakty z dziećmi, sprawy odszkodowawcze

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3811
Data utworzenia profilu: 01.07.2015 12:30:07
Data ostatniej aktualizacji: 23.07.2015 10:54:46 

Opinie o Adwokat Małgorzata Montowska-Czachowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat o złotym sercu, bardzo pomocna, ciepła miła, zaangażowana i kompetentna. Polecam w 100%. Jeśli będę musiała kiedyś jeszcze skorzystać z usług prawnych na pewno wybiorę Panią Adwokat! Jak dotąd wszystkie moje sprawy wygrane dzięki Pani Adwokat. Spokój jaki Pani wnosi na sale rozpraw wygrywa wszystko! Polecam całym sercem! Nie znam drugiej tak zaangażowanej i pomocnej kobiety!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 15.10.2021 22:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat. Wyróżnia ją profesjonalizm i zaangażowanie. Jest skuteczna w swoich działaniach. Moja sprawa o alimenty zakończyła się pozytywnie dzięki Pani Adwokat. To osoba niezwykle empatyczna i serdeczna. Kompetencja i rzetelność Pani Adwokat sprawiły, że czułam się spokojna w tak trudnej i stresującej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2020 18:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas rzetelna, kompetentna. Napisała odwołanie do ZUS o zasiłek chorobowy i sprawa została wygrana. Jest to osoba o wysokiej kulturze osobistej, uczciwa. Po prostu dobry człowiek i wspaniały adwokat.Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 24.08.2020 14:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas jest osobą godną polecenia ,żetelna , kąkretna , miła a zarazem nieustępliwa dobrze doradza i daje poczucie bezpieczeństwa POLECAM ps. dziękuje i pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 17.04.2019 13:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą godną polecenia. Prowadziła mi sprawę rodzinną ponadto kompetentna,skuteczna i bardzo sympatyczna o przepięknym głosie. Gdybym miała jeszcze taką potrzebę korzystania z usług prawnych to na pewno wybrałabym Panią Mecenas. Bardzo dziekuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 20.08.2017 22:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, kompetentna, rzeczowa, skuteczna i ambitna adwokat. Bardzo dobry kontakt, zaangażowanie, współpraca oraz doświadczenie w sprawie, którą prowadziła. Ponadto jest sympatyczna i życzliwa, cechuje ją wysoka kultura osobista. Jestem zadowolona z usług i współpracy. Z pewnością powierzę adwokat Małgorzacie Montowskiej-Czachowskiej kolejną sprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 20.05.2017 19:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas! Doradzała mi w sprawie podziału majątku i świetnie się przy tym sprawdziła! Kompetentna i zawsze przygotowana. Coraz trudniej o takich adwokatów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PawełG dnia: 27.02.2017 21:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Awokat GODNA POLECENIA !! :) Dwie sprawy i oczywiscie wygrane z pełnym sukcesem !!!! WYGRANE TAK JAK USTALIŁYSMY !!!! :) Jestem szczęsliwa i z całego serca dziękuje za wszystko co Pani Adwokat dla mnie zrobiła ... !! Gdyby nie Pani sama bym sobie nie poradziła :) Jeszcze raz dziękuje :* :* :*
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta i Zuzanka dnia: 16.02.2017 11:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat godna polecenia. Poprosiłam o pomoc w sprawie, która dla innych była przegrana, jednak dzięki Pani Montowskiej-Czachowskiej wygrałam i odzyskałam spokój. Na pewno przy każdym następnym problemie wybiorę Panią Mecenas Małgorzatę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 08.11.2016 19:06:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas poprowadziła mi sprawę rodzinną, pełen profesjonalizm. Na sali sądowej nie do powstrzymania! Bardzo komunikatywna i zaradna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil B dnia: 20.09.2016 21:55:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia. Sprawa o rozwód załatwiona perfekcyjnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Palacz dnia: 24.06.2016 17:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba solidna i kompetentna. Sprawę poprowadziła na najwyższym poziomie Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz Monka dnia: 18.06.2016 10:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i kompetentna. Sprawa szybko załatwiona i pełen sukces. Pani Adwokat dostosowywała godziny spotkań do mojej pracy, wszystko wytłumaczyła, przedyskutowała projekty pism do sądu. W konsekwencji po rozprawie dostałam takie alimenty jakie chciałam. Bardzo Pani dziękuję, i polecam Pani usługi ! Za 2 lata się zgłoszę aby pozwać go znowu o podwyżkę alimentów ! :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia_a dnia: 05.01.2016 13:47:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i sympatyczna Pani Mecenas ! Wszystko mi wytłumaczyła, dobrze doradziła i skutecznie poprowadziła rozprawę. Nic tylko polecać i dalej współpracować !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech A. dnia: 18.12.2015 09:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo ambitną i zdolną adwokat. Sprawę poprowadziła ze starannością i poświęcała mi i sprawie dużo uwagi. Ceny ma bardzo przystępne, i dysponuje czasem. Zawsze odbierała telefon, a jak nie mogła to oddzwaniała. Bardzo polecam jej usługi i polecam wszystkim walczącym o sprawiedliwość !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.A. i córki dnia: 24.11.2015 14:57:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją