Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Małgorzata Montowska-Czachowska

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-104 Bydgoszcz Batorego 4
Telefon: 523289267 Kom. 501575324
Adres e-mail: adwokat(małpa)montowska.pl
Strona internetowa: www.montowski.com
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka adwokat Małgorzata Montowska-Czachowska Słowa kluczowe: adwokat, radca prawny, sprawy rodzinne, alimenty, rozwody, kontakty z dziećmi, sprawy odszkodowawcze

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2435
Data utworzenia profilu: 2015-07-01 12:30:07
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-23 10:54:46 

Opinie o Adwokat Małgorzata Montowska-Czachowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą godną polecenia. Prowadziła mi sprawę rodzinną ponadto kompetentna,skuteczna i bardzo sympatyczna o przepięknym głosie. Gdybym miała jeszcze taką potrzebę korzystania z usług prawnych to na pewno wybrałabym Panią Mecenas. Bardzo dziekuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-08-20 22:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, kompetentna, rzeczowa, skuteczna i ambitna adwokat. Bardzo dobry kontakt, zaangażowanie, współpraca oraz doświadczenie w sprawie, którą prowadziła. Ponadto jest sympatyczna i życzliwa, cechuje ją wysoka kultura osobista. Jestem zadowolona z usług i współpracy. Z pewnością powierzę adwokat Małgorzacie Montowskiej-Czachowskiej kolejną sprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-05-20 19:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas! Doradzała mi w sprawie podziału majątku i świetnie się przy tym sprawdziła! Kompetentna i zawsze przygotowana. Coraz trudniej o takich adwokatów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PawełG dnia: 2017-02-27 21:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Awokat GODNA POLECENIA !! :) Dwie sprawy i oczywiscie wygrane z pełnym sukcesem !!!! WYGRANE TAK JAK USTALIŁYSMY !!!! :) Jestem szczęsliwa i z całego serca dziękuje za wszystko co Pani Adwokat dla mnie zrobiła ... !! Gdyby nie Pani sama bym sobie nie poradziła :) Jeszcze raz dziękuje :* :* :*
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta i Zuzanka dnia: 2017-02-16 11:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat godna polecenia. Poprosiłam o pomoc w sprawie, która dla innych była przegrana, jednak dzięki Pani Montowskiej-Czachowskiej wygrałam i odzyskałam spokój. Na pewno przy każdym następnym problemie wybiorę Panią Mecenas Małgorzatę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-08 19:06:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas poprowadziła mi sprawę rodzinną, pełen profesjonalizm. Na sali sądowej nie do powstrzymania! Bardzo komunikatywna i zaradna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil B dnia: 2016-09-20 21:55:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia. Sprawa o rozwód załatwiona perfekcyjnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Palacz dnia: 2016-06-24 17:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba solidna i kompetentna. Sprawę poprowadziła na najwyższym poziomie Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz Monka dnia: 2016-06-18 10:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i kompetentna. Sprawa szybko załatwiona i pełen sukces. Pani Adwokat dostosowywała godziny spotkań do mojej pracy, wszystko wytłumaczyła, przedyskutowała projekty pism do sądu. W konsekwencji po rozprawie dostałam takie alimenty jakie chciałam. Bardzo Pani dziękuję, i polecam Pani usługi ! Za 2 lata się zgłoszę aby pozwać go znowu o podwyżkę alimentów ! :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia_a dnia: 2016-01-05 13:47:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i sympatyczna Pani Mecenas ! Wszystko mi wytłumaczyła, dobrze doradziła i skutecznie poprowadziła rozprawę. Nic tylko polecać i dalej współpracować !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech A. dnia: 2015-12-18 09:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo ambitną i zdolną adwokat. Sprawę poprowadziła ze starannością i poświęcała mi i sprawie dużo uwagi. Ceny ma bardzo przystępne, i dysponuje czasem. Zawsze odbierała telefon, a jak nie mogła to oddzwaniała. Bardzo polecam jej usługi i polecam wszystkim walczącym o sprawiedliwość !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.A. i córki dnia: 2015-11-24 14:57:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją