Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Irena

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 76-200 Słupsk Kotarbińskiego 10
Telefon: +48 (59) 84 43 406 Kom. 606424848
Adres e-mail: salon_irena(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.salonirena.pl
NIP:
8392881665
Opis działalności: Salon kosmetyczno-fryzjerski Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 27x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 1068
Data utworzenia profilu: 2015-04-27 19:49:56
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-14 13:12:22 

Opinie o Salon Irena

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie się rozeznają w najnowszych standardach medycyny estetycznej. Wykonany zabieg mający zniwelować fałdy na pośladkach i udach był bardzo udany. Dzięki temu wyleczyłam się skutecznie z kompleksów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danusia dnia: 2019-09-11 14:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapisałam się na kilka zabiegów mezoterapii, bo dużo wcześniej o tym czytałam oraz słyszałam pozytywne opinie. Tu się nie zawiodłam, bo zabiegi bezbolesne i co istotne, skuteczne i tu nie żałuję żadnej wydanej złotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aGATA dnia: 2019-08-30 18:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niałam kłopot ze zbyt dużą potliwością newralgicznych miejsc jak dłonie, które przysparzały mi potężny dyskomfort. Dopiero z tym problemem się uporałam po wizytach w tym gabinecie, gdzie potrafili znaleźć na to antidotum.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2019-07-22 14:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był u mnie problem z coraz częściej pojawiającymi się zmarszczkami wokół oczu i nie tylko. Postanowiłam to zneutralizować za pomocą zabiegów przeciwzmarszczkowych i poddałam się w tym salonie, bo wiedziałam, że cieszy się najlepszą opinią, a wykonujący zabieg osoba jest lekarzem. Co tu więcej dodawać?? Warrto było!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2019-06-22 18:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam zrobioną korekcję twarzy, a konkretnie owal plus kształt ust. Wsyztsko zrobione bez ingerencji chirurgicznej,a zmiany są widoczne i w pełni zadowalające. Jak za ta cenę, to bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2019-05-29 17:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam w bardzo dobre ręce i po wstępnych badaniach poddałam się zabiegom na usunięcie blizn powstałych na skutek problemów skórnych w przeszłości. Na chwilę obecną wszystko wygląda doskonale i warto było zaimnwestować w ten typ leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2019-04-24 12:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że udało mi się w końcu zlikwidować mało estetyczne ślady, po przebytym kiedyś trądziku i to bez żadnego skalpela i podobnych narzędzi. Nie tylko był dobry wynik zabiegu, ale także cena, która nie zrujnowała mojego budżetu domowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja dnia: 2019-03-28 11:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo pomógł mi w pozbyciu się zwisających fałdów na pośladkach i udach, które nabawiłam się po ciąży. Nie spodziewałam się nawet, że medycyna estetyczna ma takie duże możliwości. Z poziomu samych zabiegów jestem zadowolona i z efektów również. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2018-05-27 21:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z nadejściem cieplejszych dni poddałam się w tym gabinecie depilacji nadmiernego owłosienia w miejscach bardziej widocznych i odsłoniętych. Depilacja wykonana starannie, a skóra jest teraz gładka i nie ma żadnych uczuleń. Z takiego poziomu usługi i ceny można być tylko zadowoloną!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2018-04-26 16:39:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolony z dobrej jakości zabiegów, które pozwoliły zlikwidować ślady po przebytym trądziku w młodości. Do tego był miły kontakt i niezawyżona cena. Warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-03-29 11:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku miesięcy chodze na zabiegi mające na celu spowolnienie procesów starzenia się skóry i z tych wizyt jestem bardzo zadowolona, bo odbywają się w dobrych warunkach, a na skórze twarzy widać lepszą jędrność, elastyczność i nawilżenie. Przede wszystkim są mniej widoczne zmarszczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisława dnia: 2018-02-27 16:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ciaży trochę zmieniła mi się linia mojego ciała i coś nie coś stało się obwisłe i ze względów estetycznych zdecydowałam się na zabiegi ujędrniania strategicznych miejsc. Nie myślałam, że mogą być tak dobre i wymierne efekty a miejsca, które wcześniej były obwisłe na nowo nabrały pierwotnej jędrności. Za tak dobre i efektywne zabiegi pragnę gorąco podziękować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2018-01-30 15:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam duży problem ze zmarszczkami ale to raczej z wieku i z czynników genetycznych. Jednak udało mi się w tym salonie zahamować proces starzenia skóry i wygładzić zmarszczki. Jednym słowem zabiegi mają rewelacyjne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gienia dnia: 2017-12-30 20:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z tego salonu od lat i zawsze ze wszystkich zabiegów byłam zadowolona. Do tego miła obsługa i rozsądne ceny. Ciepło polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hanna dnia: 2017-11-29 17:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba najlepszy salon w naszym mieście. W każdym razie ja z córką przeszłeyśmy już wiele salonów aż trafiłyśmy tutaj i już się stąd nie ruszamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniela dnia: 2017-10-08 11:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychodzę tu niemal co tydzień. Zawsze fajnie układają mi tu włosy. Włosy to dla mnie podstawa urody. Fajny salon i wszystkim go polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2017-09-09 11:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko tu można się poczuc prawdziwa kobietą! z szarego kaczątka pięknego labędzia tu zrobią! polecam ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-02 15:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię tu przychodzić i zadbać trochę o siebie. Kosmetyki tutaj są naprawde dobrej jakości. Bardzo dobry zakład!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-07-05 23:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi kosmetyczne w salonie Irena dotyczące odmładzaniu skóry twarzy są rewelacyjne i przynoszą swój efekt. Sam gabinet jest fajnie wyposażony i bardzo estetyczny, a używane kosmetyki są dobrej marki. Ogólnie z wizyt u tak dobrej kosmetyczki jestem bardzo zadowolona!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2017-06-16 17:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czułam sie staro i nie atrakcyjnie. takie samopoczucie zaważyło u mnie na wielu aspektach mojego życia. mąż namówił mnie na medycyne estetyczną u pani Ireny. to był bardzo dobry pomysł. teraz czuję sie już znacznie lepiej. Zmarszczki zredukowane, usta bardzo natiralnie wypełnione. 10 lat mi ubyło jak nic:).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimiera dnia: 2017-05-07 11:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w salonie Irena usuwałam szpecące mnie znamiona. Wszystko poszło pomyślnie. Teraz wyglądam wspaniale. Dziękuję. pozbyłam się kompleksów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2017-04-07 23:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie bawiłam się w samodzielną walkę z trądzikiem i wolałam się oddać w ręce fachowców, którzy znaja się na tych dermatologicznych schorzeniach i wiedza jak skutecznie z tym walczyć. Zwłaszcza, ż w salonie jest sympatycznie, a cennik bardzo przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mira dnia: 2017-03-15 15:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki rewelacyjnym zabiegom w końcu udało mi się pozbyć śmiesznego problemu z wilgotnymi dłoniami. Świetne podejście, miła atmosfera i skuteczność zabiegu to główne atuty tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DaruaW dnia: 2017-02-24 12:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam tam robioną depilację brwi. Wszystko na najlepszym poziomie. Będę tam przychodzić. Polecam ten salon!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2016-01-27 23:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona z koloru włosów jaki mi pani dobrała oraz techniki strzyżenia .Kolor bardzo długo sie utrzymuje,włosy do tej pory sie niesamowicie układają,a ja czuje sie 10 lat młodsza.Na prawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2015-11-13 07:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całym przekonaniem polecam ten salon – miła, profesjonalna obsługa, nowoczesne, przyjazne miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2015-10-06 07:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zabiegów, z których korzystam w salonie Irena. W salonie zawsze mogę sobie nieco odpocząć, podczas zabiegów, lubię te chwile relaksu. Dziękuję bardzo i do zobaczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2015-08-06 07:03:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją