Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cyklinowanie Zielscy Tomek Zielski

Zawód: Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 607- 67-67-64
Adres e-mail: biuro(małpa)cyklinowaniezielscy.pl
Strona internetowa: www.cyklinowaniezielscy.pl
NIP:
532-178-04-35
Opis działalności: usługi parkieciarskie Słowa kluczowe: cyklinowanie, układanie parkietu, lakierowanie parkietu, olejowanie parkietu, renowacja parkietu, cyklinowanie desek, szlifowanie parkietu, szlifowanie desek, olejowanie desek, lakierowanie desek, cyklinowanie mozaiki, konserwacja parkietu

Ocena: 100% pozytywna 115x

Jakość usług: 100% wysoka 115x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 112x
Ceny usług: 100% niskie 56x 52x
Ilość opinii w serwisie: 115
Ilość odsłon profilu firmy: 6710
Data utworzenia profilu: 2013-03-11 09:22:32
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-09 22:33:04 

Opinie o Cyklinowanie Zielscy Tomek Zielski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Artyści.Mocno zniszczoną podłogę zamienili pałacową.Nie wstarczy mieć tylko cykliniarkę ale trzeba mieć inteligencję.Firma solidna,fachowa nie robiaca klientowi łaski (lokal 40m).Zostawiacie Państwo klucze i po powrocie z weekendu zastajecie podłogę super lux.Panowie doskonale znają się na swojej pracy.Pzdr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Kasznicki dnia: 2017-06-25 19:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi parkieciarskie Pana Tomka! Cyklinowanie i olejowanie odbyło się sprawnie, czysto i w przyjemnej atmosferze :) W pełni profesjonalna ekipa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-06-11 19:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, szybko, bezproblemowo, czysto. Mimo fatalnego stanu parkietu Panowie uratowali klepkę. Podłoga żyje i cieszy od trzech miesięcy bez zastrzeżeń. Więcej takich Fachowców. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna T. dnia: 2017-04-16 19:35:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie, sprawnie, szybko, profesjonalnie. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radost dnia: 2017-03-24 10:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i bardzo szybka realizacja zadania !Ustalona cena nie ulega zmianie. Są to ludzie, którzy znają się na swojej pracy. Bardzo mile wspominam współpracę z nimi i polecam każdemu kto szuka PROFESJONALNYCH cykliniarzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia M. dnia: 2017-02-12 10:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę Zielscy. Solidna ekipa, która w szybkim tempie wykonuje pracę z najwyższą jakością. Porządek po wykonaniu prac, wysoka jakość usługi i mili ludzie. Bardzo dziękuję za współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2017-02-01 12:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Konkretna, szybka i profesjonalna wycena (godzinę po moim telefonie Pan był na miejscu). Termin dostałam z dnia na dzień - tak jak oczekiwałam. Prace miały rozpocząć się o godzinie 8:00 rano i o godz 7:50 ekipa wnosiła maszyny do mieszkania. Szlifowanie, wyrównywanie, lakierowanie - 25 letnia podłoga po 48 godzinach wygląda jak nowa. Cena rozsądna, szczególnie jak na narzucony termin z dnia na dzień, do tego absolutny brak kręcenia nosem na to, że mała powierzchnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T. Malinowska dnia: 2016-11-27 15:55:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, solidni wykonawcy, efekty pracy godne podziwu, znają się perfekcyjnie na swoim fachu i co najważniejsze zostawiają porządek i czystość po sobie , ani śladu pyłu po cyklinowaniu. Dysponują super nowoczesnym sprzętem, co niewątpliwie wpływa na efekty pracy. Polecam z Serca!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nel dnia: 2016-11-17 20:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Listopad 2016 Chciałbym by inne małe firmy świadczące usługi były tak solidne. Cyklinując mieszkanie wykonali wszystkie czynności towarzyszące przed i po wykonaniu lakierowania podłóg. Wszystko w terminie, dbając o mieszkanie w któym to robią. Poleciłem ich już moim znajomym. Firma SUPER. Oby sie nie popsuła od nadmiaru klientów. Polecam Krzysiek / Wąwozowa/ Kabaty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-11-16 20:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie, lakierowanie parkietu i układanie cokołów wykonane szybko i profesjonalnie. Ekipa była punktualna i bardzo uprzejma, prace zostały wykonane szybko i naprawdę bezpyłowo. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł, Warszawa dnia: 2016-11-13 15:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne wykonanie,szybko,dokładnie bez niepotrzebnego gadania. Firma profesjonalna,dokładna fachowa.Dotrzymująca uzgodnionych terminów.Panowie mili i sympatyczni i pracowici.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie wiem.
Opinia dodana przez: Krystyna z Grębocina dnia: 2016-10-02 10:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Do tego wysoka kultura osobista. Perfekcyjnie, szybko, czyściutko - w trakcie i po zakończeniu pracy. Efekt zaspokaja wysokie wymagania estetyczne i techniczne. Absolutnie godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata S. dnia: 2016-09-20 12:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna załoga, terminowi, dokładni, pomogli wynieść i wnieść meble. Podłogi wyglądają rewelacyjnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Madziar dnia: 2016-09-19 12:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana rzetelnie, terminowo i bez żadnych zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MB dnia: 2016-08-01 11:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna współpraca. Terminowo bez pyłu ze świetnym efektem końcowym. Gorąco Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2016-07-31 14:38:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw! Terminowo i profesjonalnie, cyklinowanie podłogi na wysokim poziomie. Poza tym, Pan Tomek jest osobą bardzo miłą, obdarzoną poczuciem humoru i pozytywnym spojrzeniem na swoją pracę. Gorąco polecam! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia, Warszawa dnia: 2016-07-29 10:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie odratowali parkiet bukowy który był mega zniszczony w.moim mieszkaniu, miejscowo pozalewany i ze strasznymi szparami, po dwóch dniach pracy efekty były powalające,zalane klepki wymienione, a cała podłoga pięknie wyszlifowana i polakierowana. gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2016-07-24 11:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie odratowali parkiet Bukowy który był mega zniszczony w moim mieszkaniu, miejscowo pozalewany i ze strasznymi szparami, po dwóch dniach prac efekty były powalające zalane klepki wymienione, a cała podłoga pięknie wyszlifowana i polakierowana. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jaśmina dnia: 2016-07-24 11:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko pięknie podloga jak nowa, listwy tez wygladaja swietnie. Terminowosc, jakosc i wykonanie uslugi na najwyzszym poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-07-09 15:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrz i prawdziwy Fachowiec! Miałem mega zniszczony parkiet dębowy, wygląda jak nowy, wykonano: szlifowanie, uzupełnianie i podklejanie klepek, szpachlowanie, gruntowanie. Gratis dostałem lakier podkładowy, POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2016-06-02 10:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panów, fachowcy w pełnym tego słowa znaczeniu. Bardzo rzetelni i solidni. Jestem dumna z mojego parkietu, chociaż wszyscy doradzali mi zebym jak najszybciej sie go pozbyla.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-20 12:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem sprawdzonej firmy, która zajmie się moim parkietem. Był w opłakanym stanie, rozmyślałem już nawet o wymianie na go panele. Terminy goniły więc zaryzykowałem i zadzwoniłem do Pana Tomasza. Fachowy rzut oka na parkiet, info co można zrobić, wycena i szybki termin realizacji przekonały mnie do zlecenie reanimacji parkietu firmie Państwa Zielskich . Do opinii odnośnie "fachowców" na różnego rodzaju portalach podchodzę z dużą rezerwą ale jak już wiem z własnego doświadczenia wszystkie pozytywy są w 100% zasłużone. Panowie zjawili się punktualnie o umówionej godzinie i bez zbędnego gadania zabrali się za ratowanie podłogi. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Jeżeli szukacie solidnej , punktualnej ekipy z cenami adekwatnymi do jakości z pełną odpowiedzialnością polecam firmę Państwa Zielskich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam, Wola dnia: 2016-04-11 13:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsluga wzorowa wykonanie podlogi tak samo podloga z nowymi listwami wygląda swietnie.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2016-03-28 12:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko pozytywnie doradztwo, wkonanie usługi, terminowość Panowie bardzo mili i sympatyczni. Podłoga i schody wyglądają świetnie po cyklinowaniu i co najważniejsze w domu nie było pyłu ani nie trzeba było sprzątać wszystkiego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2016-03-20 12:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy mieszkanie. Na podłodze piękna, choć "troszkę" zniszczona deska jesionowa. Postanowiliśmy ją odnowić. I tu pojawił się problem. Na rynku fachowców zajmujących się cyklinowaniem wielu, ale jak trafić na tych naprawdę prawdziwych i rzetelnych? Kierowałam się, nie ukrywam, wyłącznie opiniami w internecie. Zdecydowałam się wybrać firmę Państwa Zielskich. Nie żałuję - opinie były w 100% zasłużone. Ekipa punktualna - Panowie mili, uprzejmi, a co najważniejsze po prostu PROFESJONALIŚCI. NASZA PODŁOGA WYGLĄDA PRZEPIĘKNIE, CUDOWNIE etc., JESTEM ZACHWYCONA NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-03-19 14:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem w mieszkaniu podłogę z drewna egzotycznego merbau, która po ośmiu latach użytkowania była w stanie opłakanym: szczeliny między deskami, lakier złuszczony, generalnie widok przygnebiający. Na firmę Państwa Zielskich trafiłem przez przypadek, zauważyłem na ulicy auto firmowe, zapisałem numer, pogrzebałem w internecie i w końcu zadzwoniłem. Bardzo szybko doszliśmy do porozumienia, na spotkaniu Pan Zielski powiedział, że podłoga będzie piękna jak nigdy dotąd. Dziś odebrałem robotę i mogę z całą stanowczością powiedzieć, że Jego słowa to czysta prawda. Na podłodze nie mam żadnej szczeliny, deski lśnią jak szkiełko, dodatkowo zauważyłem, że został odnowiony próg wejściowy oraz listwy, wszystko pięknie i bez zastrzerzeń. Numer telefonu zapisałem sobie na stałe, bo jesli będzie potrzeba to napewno będę korzystał z usług firmy Państwa Zielskich, a już napewno będę Ich polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Rudowski dnia: 2016-03-13 17:58:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie układali u mnie podłogę w mieszkaniu zajeli sie wszystkim od organizacji drewna na podłogę do cyklinowania i lakierowanie, jestem bardzo zadowolony.Podłoga wygląda świetnie sam kontakt i doradztwo też były bez zrzutu. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2016-02-28 12:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, parkiet wygląda jak nowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-02-09 09:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do firmy Zielscy miałam od znajomych, widziałam efekty przed i po w dwóch mieszkaniach więc wiedziałam, że efekt będzie bardzo dobry. Jestem bardzo zadowolona! Mój stary dębowy parkiet został oczywiście pięknie odnowiony, a co podoba mi się najbardziej, ma teraz szlachetny, chłodny odcień. Pan Zielski odnowił również drewniane parapety. Jeśli chodzi o termin, umawiałam się z wyprzedzeniem ok 10 dni. Całość usługi bez żadnych zastrzeżeń :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2016-02-03 22:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia innym, wszystko zrobione na czas. Jestem bardzo zadowolony z wyboru Pana Tomka. Podloga, listwy i progi wygladaja świetnie. Polecam Bogdan
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2016-01-19 20:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma porządna i godna polecenia. Podłogę ładnie wycyklinowali i polakierowali. Tylko wysokiej jakości produkty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartłomiej Karpik dnia: 2016-01-11 22:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga wygląda bardzo ładnie, a mieszkanie pojaśniało. Praca wykonana szybko i sprawie. Obsługa miła i fachowa. Cena adekwatna do jakości - normalna, bez ryzyka bankructwa ;) A skoro to podłoga - opcji: tanio i nie wiadomo jak - nie polecam nikomu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuzanna Sumirska dnia: 2016-01-08 11:42:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi. 50-letni parkiet wygląda jak nowy. Wszystko sprawnie i bez zastrzeżeń. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-12-21 10:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie i terminowo. Efektem jestem oszołomiona. Podłoga po cyklinowaniu wygląda przepięknie. Nie przypuszczałam, że z podłogi w takim stanie będzie można uzyskać taki efekt - jak nowa. Bardzo dziękuję i POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-12-18 18:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CYKLINOWANIE BEZPYŁOWE okazało się naprawdę BEZPYŁOWE! Dębowy parkiet odzyskał dawną świetność, a panowie pracowali terminowo, czysto i solidnie! Rozliczenie nastąpiło po zakończeniu prac (bez płacenia wcześniej żadnych zaliczek). Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-07 15:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie robili u mnie schody jestem bardzo zadowolona z tego wyboru.Schody wyglądają ładnie, nie ma rzadnych przebarwień. A sama praca została wykonana czysto i szybko. Polecam Arleta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-12 13:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wyboru Panow Zielskich. Zajeli sie moja podloga profesjonalnie, szybko i co najwazniejsze bez zbednego gadania i narzekania na poprzednich majstrow. Polecam Mira
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mira dnia: 2015-11-11 19:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej zadowoleni klienci, kontakt, doradztwo, wykonanie usługi na najwyższym poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andy dnia: 2015-10-31 18:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zadowoleni jesteśmy z usług Panów Zielskich. Było czysto, bezpyłowo a co najważniejsze terminowo. Podłoga wraz z listwami wygląda świetnie, Polecam Wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2015-10-25 15:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Decyzję o wybraniu braci Zielskich podjałem na podstawie tego portalu i.... nie zawiodłem się! Absolutna jakość pracy, mam parkiecik jak w pałacu jakimś teraz :) Plus terminowość, sprawność i to, że robią wszystko żeby ułatwić, rozwiązać dany problem, a nie odwrotnie. Jest to ważne. Co do ceny- to za taka jakosc, nie jest ona wygórowana. Plus kultura i dobry humor. To może nie najważniejsze, ale ważne dosyć. Dla mnie the best.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tutaj nic nie wpiszę, bo od ich roboty nie ma reklamacji :)
Opinia dodana przez: Michal M dnia: 2015-10-19 15:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero zastrzeżeń Panowie pracują szybko, czysto, są bardzo uprzejmi a co drugie słowo to nie jest wulgaryzm. Efekt ich pracy zwala z nóg. Gorąco polecam. Marta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-10-05 17:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni fachowcy, znają się na robocie.Czysto bez pyłu, podłoga wygląda świetnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-10-04 18:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, jak najbardziej polecam Panów Zielskich, Mistrzowie w swoim fachu. Doradztwo, wykonanie wszystko na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2015-09-29 14:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu REWALACJA!!! Praca wykonana czyściutko-bezpyłowo,parkiet piękny!!!! JAK NOWY. Szybko bez opóźnień i sprawnie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert MILANÓWEK dnia: 2015-09-27 16:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo nie cyklinowałam parkietu, ,myślałam , że nie ma bezpyłkowego cyklinowania..no ale się myliłam po tym jak wkroczyła super ekipa Pana Tomka.Po prostu REWALACJA!!! Praca wykonana czyściutko naprawdę bezpyłowo,parkiet piękny!!!!rewelacja,będę z ekipą Pana Tomka cyklinować kolejne pokoje na wiosnę.POLECAM111
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta G dnia: 2015-09-12 19:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spośrod wielu firm zajmujących się cyklinowaniem, zdecydowałam się wybrać firmę Pana Tomka. Nie ukrywam, kierowałam się wyłacznie opiniami w Internecie, choć wiadomo, że różnie z tym bywa. I nie żałuję - te opinie były w 100% zasłużone. Po pierwsze - p. Tomek wykazał się godną podziwu cierpliwością, kiedy wciąż nie wiedziałam, czy chcę olejowanie, czy lakier. Po drugie - ekipa jest punktualna (dobrze pamiętam czasy, kiedy godzinami czekało się na tzw. fachowców). Po trzecie - MOJA PODŁOGA JEST SUPER! Po czwarte - a) panowie są mili b) sprzątają po sobie c) pomagają, jeżeli trzeba np. przetargać jakiś mebel z punktu A do punktu B. Po piąte - GORĄCO POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-09-12 11:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna wspolpraca z Panem Tomkiem, swietne doradztwo i wykonanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2015-09-07 20:04:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa jak najbardziej na plus. Terminowo, fachowo, solidnie Panowie bardzo uprzejmi. Polecam wszystkim którzy cenią sobie dobrze wykonana pracę. Zbyszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2015-09-06 16:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko bez problemu, doradztwo i pomoc techniczna na najwyższym poziomie. Efekt jest niesamowity. A Panowie prZemili. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-09-03 19:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna obsługa. Wygląd parkietu przekroczył moje najśmielsze oczekiwania. Panowie wyrobili się w dwa dni przy 50m2. Cena jak najbardziej zadowalająca. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2015-08-25 13:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt i obsługa bardzo miła i bez zastrzeżeń. Jedyna uwaga to większa dbałość o szczegóły. Jestem zadowolona i pewnie wrócę jeszcze do tej ekipy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-21 16:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez firmę Pana Tomka Podłoga wygląda jak nowa. Szybko,solidnie, terminowo i czysto. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula B. dnia: 2015-08-21 10:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich którym zależy na bardzo dobrym wykonaniu usługi. Jest na rynku Warszawskim Firma Zielscy, która jest na jej mapie prawdziwą perełką. Pierwszy kontakt telefoniczny sympatyczny a zarazem uprzejmy. Punktualność która jest zmorą wszystkich psełdo fachowców w tym przypadku jest ich wielkim atutem. Fachowość, na ten temat można by było napisać wiele ale jedno jest niezaprzeczalne Zielscy nie widzą podczas pracy problemów a wręcz przeciwnie, problemy rozwiązują nie doliczając dodatkowych opłat jak to bywa u innych. Kultura pracy na najwyższym poziomie. Jakość wykonanej pracy nie mieści się w żadnej punktacji to po prostu ewenement.Cena podana za usługę jest relatywnie niska przy zachowaniu bardzo wysokich standardów wykonanej pracy. Z pełną odpowiedzialnością polecam rodzinną Firmę Zielscy tym któży cenią sobie bezstresowy kontakt z fachowcami. Szkoda tylko że takich Firm nie ma na naszym rynku usług więcej. Brawo Andrzej Krzyszczuk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Krzyszczuk dnia: 2015-08-20 08:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowe wykonanie usługi. Cyklinowanie rzeczywiście zupełnie bezpyłowe. Podłoga wygląda lepiej niż nowa (finishdeska). Na uwagę zasługuje również bardzo wysoka kultura osobista wykonawców, miły kontakt, no i super porządek na miejscu pracy. Praktycznie nie odczułam, że trwają prace. W porównaniu z innymi "fachowcami", z którymi ostatnio miałam do czynienia to po prostu inny świat - trochę jak z bajki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julita Kowalewska dnia: 2015-08-11 08:16:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Tomasza jest na złoty medal. Podłoga wygląda jak nowa. Cała ekipa bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim. Czysto, bez pyłu. Nic dodać, nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie sądzę, żeby ktokolwiek je miał
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2015-07-29 07:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładni fachowcy. Prawdziwy unikat wśród warszawskich fachowców, oczywiście na plus. Faktycznie cyklinowanie nie generuje żadnego pyłu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej M. dnia: 2015-07-27 21:30:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietnie wykonana usluga, rzadnych ukrytych oplat ani haczykow. podloga jak nowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-07-27 19:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy przez firmę Pana Tomka Podłoga wygląda jak nowa. Szybko,solidnie, terminowo i czysto. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-07-23 13:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi cyklinowania były prowadzone bardzo sprawnie, ekipa była zawsze na czas. Pomieszczenia po cyklinowaniu były czyste, niezapylone. Jakość wykonanej usługi - fantastyczna! Podłoga po cyklinowaniu wygląda jak nowa! Polecam tą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina H dnia: 2015-07-20 20:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualni, Rzetelni i fachowo polecam wszystkim Usługi Pana Tomka Podłoga i litewski wyglądają Pięknie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-07-17 21:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko swietnie, Panowie bardzo uprzejmi i fachowi. Podloge zrobili przepieknie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2015-07-16 15:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie spisali się świetnie. Parkiet posiadał zacieki i nigdy nie był lakierowany. Co więcej ściany są krzywe, także ułożenie listew nie było proste. Po 3 miesiącach użytkowania mogę powiedzieć, że warto skorzystać z usług Panów Zielskich. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-07-12 22:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealna współpraca:) Jesteśmy bardzo zadowoleni z cyklinowania. Parkiet był bardzo zniszczony, teraz wygląda pięknie. Panowie są niezwykle punktualni, uprzejmi, słowni, staranni. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2015-07-07 22:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca bez zastrzeżeń,bardzo dobry kontakt z firmą, super wykonana praca, godni polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-07-07 14:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko według ustaleń:czas, efekt, koszty.Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-07-03 21:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgrana ekipa, sprawnie i fachowo zajeli sie moja podloga. Efekt przeszedl moje oczekiwania. Kontakt rownierz bez rzadnych problemow. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-06-29 21:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega wspolpraca z Panami Zielskimi efekt wspaniały, doradztwo na najwyższym poziomie. O nic nie musiałam się martwić. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2015-06-23 18:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Wszystko sprawnie bez niespodzianek. Duze wsparcie praktyczne. Podłoga jak nowa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Romano dnia: 2015-06-20 14:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością polecam usługi Panów Zielskich, są profesjonalni, rzetelni i bardzo mili. Miałam okazję przekonać się o tym już dwa razy. Na pewno skorzystam ponownie jeśli będę potrzebować fachowców w tej dziedzinie i polecę wszystkim dookoła. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-06-11 15:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam uslugi Panow Zielskich, bardzo sprawnie, terminowo i podloga wyglada jak nowa. Satysfakcja gwarantowana. Polecam Krystian
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2015-06-08 22:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny kontakt, bardzo dobra ekipa. 100 % Zadowolenia i satysfakcji z wyboru firmy Pana Tomka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2015-05-31 23:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze świetni fachowcy, doskonale zorganizowana rodzinna ekipa błyskawicznie wykonała swoją pracę. Przekonałem się, że cyklinowanie bezpyłowe naprawdę istnieje, a usługi świadczone przez Panów Zielskich są tego znakomitymi przykładem. Polecam usługi Panów, a wysoki poziom ich kultury osobistej tylko uprzyjemnia kontakty z nimi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Warszawa dnia: 2015-05-30 20:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm,mili,sympatyczni,rzetelni.Rzeczywiście bezpyłowo a to bardzo ważne,podłoga piękna i cała reszta pozytywów...polecam w 100% pana Tomka,bo jest tego wart,raz jeszcze pięknie dziękujemy i pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tatiana dnia: 2015-05-30 17:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowo czysto punktualnie świetna organizacja bardzo dobry kontakt miła atmosfera podłoga piękna nawet nie myślałam że może być taki efekt po renowacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata z Kabat dnia: 2015-05-27 21:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt i doradztwo tak jak wykonanie mojej podłogi, wygląda rewelacyjnie. Panowiepomogli również z ciężkimi meblami. Pozdrawiam i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata J. dnia: 2015-05-27 20:19:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawodowstwo. Poza cyklinowaniem zostały uzupełnione fragmenty po wyburzeniu ścian w taki sposób, że nie widać które klepki są nowe, które stare. Częściowo został też przełożony parkiet i wszystko wygląda super. Pod wrażeniem była nawet ekipa, która wróciła by dokończyć prace remontowe. A Pan Tomek jest rzeczowy, kontaktowy i sympatyczny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kejt dnia: 2015-05-26 14:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga zrobiona na wysoki połysk, pięknie się świeci, Panowie Wiedzieli o co mi chodzi i to zrobili, świetna współpraca z ta ekipa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz P. dnia: 2015-05-14 09:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ślicznie zabarwiona podłoga na biało, listwy równiez wyglądają pięknie. Bardzo miła ekipa,świetne Doradztwo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-05-13 17:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niektórzy mogą brać od nich przykład Firma oferująca usługi na wysokim poziomie objęte odpowiednią gwarancją Otwarci na sugestie klienta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-05-12 12:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowa współpraca, super terminowość, wykonanie bez zarzutu - korzystałam z tej firmy do cyklinowania podłogi. Cała współpraca bezproblemowa, po cyklinowaniu żadnego brudu w pozostałej części mieszkania. Po remoncie pojawiła się konieczność dokupienia listwy przypodłogowej - też bez problemu pan pojawił się, przywiózł listwę, przykleił. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-11 12:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw. Firma solidna, wszystko na czas. Sprawnie i szybko. Jakość usług pierwsza klasa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kat555 dnia: 2015-05-09 20:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowi, dokładni, dobry kontakt, efekt znakomity, solidni, profesjonalni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Max dnia: 2015-05-09 20:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy godni polecenia zrobili wszystko na co się omawialiśmy zero ukrytych kosztów na koniec.polecam Gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-05-09 13:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra ekipa, efekt znakomity, swietny kontakt i doradztwo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikolaj dnia: 2015-05-06 20:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego, podłoga wygląda jak nowa, a przy tym było szybko, sprawnie, czysto i sympatycznie :) Polecam wszystkim z czystym sumieniem firmę pana Tomka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-05-06 12:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie było robione w mieszkaniu, które aktualnie jest użytkowane. Poza niewielką uciążliwością związaną z kilkudniową pracą nie mam żadnych zastrzeżeń. Praca została wykonana rzetelnie, solidnie i w terminach z góry ustalonych (co było niezwykle dla mnie ważne). Firma nie należy do najtańszych na rynku ale wysoki poziom usług jest wart swojej ceny. Firma i pan Tomek :) godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-05-04 23:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie zrobiona podłoga, świetna współpraca. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-05-04 20:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dniu wczorajszym odebrałam klucze od mieszkania w którym Pan Zielski cyklinował dla mnie podłogę i jestem MEGA zadowolona ;) praca wykonana terminowo w bardzo rzetelny i dokładny sposob. Kontakt i współpraca z Panem Zielskim to czysta przyjemność. Z czystym sumieniem mogę polecić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Novika dnia: 2015-04-30 09:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma rodzinna robota wykonana szybko ,czysto i bardzo dobrze,efekt końcowy super,kontakt-super ,konkretna rozmowa,po prostu polecam-Krzysiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-29 21:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidnie wykonana praca, efekt znakomity.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-04-20 16:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, sprytna ekipa, ładny efekt końcowy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-04-18 11:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt. Szybkie, terminowe wykonanie usługi. Efekt ostateczny rewelacyjny! Stary zniszczony parkiet odzyskał nowe życie. A już padały propozycje od innych fachowców o pokryciu podłogi tandetnymi panelami. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2015-04-01 07:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm. Fachowcy punktualni, słowni i bardzo rzetelni. Wyjątkowa dbałość o czystość w trakcie i po zakończonej pracy. Ponadto miła atmosfera pracy. Moja podłoga, którą miałam zmieniać w niedalekiej przyszłości po odnowieniu przez firmę Zielscy będzie mi służyła jeszcze wiele lat. Wygląda jak nowa. Nie bez znaczenia jest również fakt, że na tle innych tego typu firm Zielscy są konkurencyjni cenowo :D Polecam szczerze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-03-23 10:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna,pełna fachowość,szybko,sprawnie,solidnie. Polecam wszystkim i będę w przyszłości na pewno z Państwa usług korzystał
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz Pośpiech dnia: 2015-03-21 09:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie polecam pana Tomasza i jego firmę . Wykonał prace bardzo ciężką w kamienicy odnowił parkiet który był bardzo zniszczony i dziurawy teraz wygląda jak nowy . Jestesmy bardzo zadowoleni jeszcze raz dziekujemy panie Tomaszu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak zastrzerzeń
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2015-03-11 19:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie wykonana praca,pełen profesjonalizm.Usługa wykonana na celujaco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Zabrocki dnia: 2015-02-22 19:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kontaktowe i konkretne osoby, z którymi nie było żadnych kłopotów z dogadaniem się. Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, terminowo :) Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Skalpel dnia: 2015-02-20 22:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Świetnie wykonana renowacja mojej podłogi, bez żadnych zastrzeżeń. Szybko, Profesjonalnie i Bez ukrytych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-02-18 19:58:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma od początku kontaktu do jego zakończenia była bardzo profesjonalna. W 100% godna dalszego polecenia. Wysoka jakość usług, wykonawcy bardzo kompetentni, praca wykonana przed ustalonym czasem zakończenia. Ceny rynkowe ale mogą podlegać negocjacjom. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2015-02-12 11:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, fachowa obsługa. Spełnione oczekiwania nie łatwego zadania. P O L E C A M Y !!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Restauracja"Freta33" dnia: 2015-01-31 15:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Bardzo solida firma, a dodatkowo Panowie bardzo mili i sympatyczni. Kompetentni profesjonaliści, punktualni. Usługa wykonana bardzo sprawnie i szybko. Parkiet po odnowieniu wygląda fantastycznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka R. dnia: 2015-01-30 08:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie, profesjonalnie, doskonały kontakt.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-02 11:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam polecam jeszcze raz polecam słowo fachowiec to za mało pan Tomek jest poprostu mistrzem w swoim fachu terminowy rzetelny godny zaufania a mój parkiet piękny ??˘? Dziękuje Panie Tomku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza T. dnia: 2014-10-01 22:42:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentni profesjonaliści, punktualni i sumienni, pracujący szybko, sprawnie i dokładnie. Jednocześnie Panowie sympatyczni, kulturalni, z poczuciem humoru. No i dzięki tej ekipie mam pięknie odnowione schody,podłogi i stolik. W 100 % polecam firmę Pana Tomka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: kaja przywara dnia: 2014-09-10 23:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWCY - kompetentni, rzetelni, uczciwi oraz uprzejmi. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-09-04 18:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Tomka i jego firmę. Dokładnie, punktualnie, bez żadnych komplikacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-08-07 13:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję usługi świadczone przez Pana Tomka. Wysoka jakość, nadzwyczajna terminowość, profesjonalizm. Bardzo sympatyczna ekipa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Anna Plucińska dnia: 2014-04-01 13:30:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualność, fachowość, uprzejmość, wiedza - to cechuje tę firmę. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji w związku z wysoką jakością usługi
Opinia dodana przez: Paweł Michalczyk dnia: 2014-02-24 18:02:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, polecam.Rzetelnie i fachowo. 100% zadowolenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ela dnia: 2014-02-20 15:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: praca została wykonana solidnie,terminowo,Szef i pracownicy bez zastrzeżeń,kulturalni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Urszula Bełdowska dnia: 2014-02-15 13:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie Zielscy zajęli się renowacją podłogi w moim domu - cyklinowanie, wymiana listew, szpachlowanie, olejowanie. Gorąco polecam ich usługi. Wykazali się pełnym profesjonalizmem, kompetencją i wysokimi umiejętnościami zawodowymi.Powierzone prace wykonali doskonale, nadzwyczaj rzetelnie, solidnie, sumiennie i na najwyższym poziomie.Na szczególną uwagę zasługuje ich słowność, terminowość i punktualność. Z bardzo zniszczonej podłogi zrobili mi śliczną "nówkę".Polecam ich także z powodu ogromnej, rzadko spotykanej kultury osobistej, życzliwości i uczynności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Sobczak dnia: 2013-12-08 11:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco. Pan Tomasz wykonał usługę terminowo, solidnie i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila K. dnia: 2013-10-17 14:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Pan Tomasz wykazał się terminowości i dokładności wykonanej pracy a także cierpliwością , z spokojem odpowiadał na setki moich pytań. Jeszcze raz gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-10-16 23:07:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług oraz profesjonalne podejście. Panowie pracowali bardzo sprawnie, a przy tym naprawdę dokładnie. Wykonali wszystko o co prosiłem, konsultowali wszystkie wątpliwości, co bardzo doceniam, gdyż komunikacja w przypadku niektórych ekip pozostawia wiele do życzenia. Szczerze polecam! Uważam, że są warci każdej ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 2013-03-27 22:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi pana Tomka, solidnie, czysto, terminowo. Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Oneksiak dnia: 2013-03-11 09:29:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją